Search found 14 matches

Page 1 of 1

Search found 14 matches

Re: Admin language change , order list doesnt change languag

No worries, and thanks again for the speedy replies.

Have a great day :joker:

Regards,
Kai

Jump to post
  • Tue Mar 01, 2016 3:56 pm
  • Replies 5
  • Views 933
Re: Admin language change , order list doesnt change languag

Thanks ocart777! Fast reply.

Are there any mods out there that deal with this issue?
This seems a little weird.


Regards,
Kai

Jump to post
  • Tue Mar 01, 2016 2:00 pm
  • Replies 5
  • Views 933
Admin language change , order list doesnt change language

Hey everyone, I have two languages (English and Chinese) installed (front end and admin). In admin, if I change to Chinese from English, my customers orders (the product list) doesn't show up in Chinese, it still has the English name for the products. Is this normal? I have products both in English ...

Jump to post
  • Tue Mar 01, 2016 11:55 am
  • Replies 5
  • Views 933
Re: Could not connect to database - mysql.php

SXGuy,

Thanks for the help. I had to correct the username and password for the info in the config.php. All fixed.

Cheers,

Kai

Jump to post
  • Mon Aug 18, 2014 4:35 pm
  • Replies 2
  • Views 600
Could not connect to database - mysql.php

Greetings everyone. I was able to login to Opencart Admin until recently, then I received the following messages below: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'freshfar_123'@'localhost' (using password: YES) in /home/freshfar/public_html/ffpstore1/system/database/m...

Jump to post
  • Sun Aug 17, 2014 1:24 pm
  • Replies 2
  • Views 600
VQmod 2.3.0

Greetings, I initially installed VQmod 2.2.2 , it gave the confirmation message it installed correctly. but when I went to my opencart admin page , and it was a blank page. I then tried to install VQmod 2.3.0 over 2.2.2 and it claimed that VQmod was already installed. I tried to load my opencart adm...

Jump to post
  • Tue Jan 29, 2013 4:48 pm
  • Replies 1
  • Views 785
Re: Uploaded Japanese Language Pack for v1.5.3.1

Greetings Lilac001,

I have sent two emails to you, please respond when you can.

For anyone reading this, can you please confirm if there is language barrier or?

Thanks.

Jump to post
  • Tue Aug 28, 2012 7:21 pm
  • Replies 7
  • Views 14122
Re: Uploaded Japanese Language Pack for v1.5.3.1

Hello,

Uploaded the files, however the readme text did not give the details about Language information. For example the Locale?

Thanks, really looking forward to it .

Regards,
Kai

Jump to post
  • Wed Aug 08, 2012 3:16 pm
  • Replies 7
  • Views 14122
Japanese- Language information

Greetings, Found a Japanese language extension pack. Uploaded the files, however the readme text did not give the details about Language information. The language pack is from: http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=7344 Is there a way to independently go throu...

Jump to post
  • Tue Aug 07, 2012 5:12 pm
  • Replies 0
  • Views 1453
Re: Shop front page /footer.php on line 26Notice:

I am sorry in advance if this causes you further trouble, however could you please clarify:

1. In admin, where are these information files?
2. What do I have to edit within this file?

Thanks.

Regards,
Kai

Jump to post
  • Sun Jul 29, 2012 8:12 pm
  • Replies 2
  • Views 666
Re: Permission denied.... but I am Admin?

Thanks Johnathan , was a great simple solution.

Qphoria,I must not of read it correctly, thanks for the reminder.

Regards,
Kai

Jump to post
  • Sun Jul 29, 2012 11:52 am
  • Replies 4
  • Views 1329
Permission denied.... but I am Admin?

Certain functions are disabled after upgrading from 1.4.9 to 1.5.3.1 Example: Reports--> customers--- orders ..... permission denied. Sorry if this seems like a newbie question. If this has been answered, can someone please post the link to the relevant forum topic Thanks in advance. Regards, Kai

Jump to post
  • Sat Jul 28, 2012 11:03 pm
  • Replies 4
  • Views 1329
Shop front page /footer.php on line 26Notice:

Hey everyone, I have seen a few posts on this subject but I have not seen any real solutions. My apologies in advance if there has been and it has slipped past me. I have upgraded rom 1.4.9 to 1.5.3.1. When I load up the shop front . i get the following message at the top of the screen: Notice: Unde...

Jump to post
  • Sat Jul 28, 2012 10:52 pm
  • Replies 2
  • Views 666

Page 1 of 1

Search found 14 matches