Search found 11 matches

Page 1 of 1

Search found 11 matches

Re: Coupon Issue with HTTP vs HTTPS?

I disabled the vQMod Coupon_Checkout.xml as you suggested, then tried to go to the Shopping Cart and run the Coupon through with no luck. So at least I know it's not the vqMod (or that one anyway). The odd thing I do see, is that if I try to get shipping rates on the same page (the options are Coupo...

Jump to post
  • Fri Nov 01, 2013 12:32 am
  • Replies 5
  • Views 920
Coupon Issue with HTTP vs HTTPS?

Hey guys, I have coupons that work on the "check out" page but not on the "shopping cart" page. I've noticed that the offending page doesn't have the HTTPS as a link, but it does get forced there when you go to the page. I'm hoping that's the issue, can anyone provide me with some guidance for corre...

Jump to post
  • Wed Oct 30, 2013 5:36 am
  • Replies 5
  • Views 920
Re: I need 2 vqMods written, 1 for https:// & 1 for Instagra

Hi Paul, thanks for the quick response! For the first issue, I inserted your rewrite rules /conditions and received an access 500 error, can you tell me what I should change with the already existing rules / conditions? RewriteCond %{QUERY_STRING} ^route=common/home$ RewriteCond %{REQUEST_METHOD} !^...

Jump to post
  • Sat Feb 02, 2013 2:01 pm
  • Replies 3
  • Views 870
I need 2 vqMods written, 1 for https:// & 1 for Instagram.

I'd like to build two new vqMods for Opencart. I would also like to charge for them until the cost of them is paid for and then give them away for free. The first vqMOD will make every page "https://" since that's the direction facebook and Google have gone by doing away with "http://". The second v...

Jump to post
  • Fri Feb 01, 2013 10:01 am
  • Replies 3
  • Views 870
Re: Orders don't show up in Admin/User panel

/catalog/controller/payment/authorizenet_aim.php Comment out this (line 137): if (strtoupper($response_info[38]) == strtoupper(md5($this->config->get('authorizenet_aim_hash') . $response_info[6] . $this->currency->format($order_info['total'], $order_info['currency_code'], 1.00000, false)))) { And c...

Jump to post
  • Fri Nov 16, 2012 5:30 am
  • Replies 100
  • Views 45881
Re: Orders don't show up in Admin/User panel

My experience is the Authorize.net is still completely flawed with the MD5 hash in place. I'll be spying GITHUB daily until some sort of fix happens since I really don't care to be filtering orders and changing "Missed" to "Processing" on a daily basis. Please someone fix this... I'd pay for it if t...

Jump to post
  • Sun Nov 11, 2012 2:53 am
  • Replies 100
  • Views 45881
Re: [1.5.4] FEDEX module is totally DEAD

I was able to get mine to work after updating from this single GITHUB file, not the entire 1.5.4.1 release... perhaps this is what you are looking for. From GITHUB Sep 18, 2012 https://github.com/opencart/opencart/blob/227629dec36046d01db9a8448e633fd4668bbbe0/upload/catalog/model/shipping/fedex.php ...

Jump to post
  • Fri Oct 05, 2012 8:39 am
  • Replies 33
  • Views 14698
Re: FedEx Module

From GITHUB Sep 18, 2012 https://github.com/opencart/opencart/blob/227629dec36046d01db9a8448e633fd4668bbbe0/upload/catalog/model/shipping/fedex.php ADDCreative 17 days ago Fix Fedex not showing error <?php class ModelShippingFedex extends Model { function getQuote($address) { $this->load->language('...

Jump to post
  • Fri Oct 05, 2012 8:36 am
  • Replies 8
  • Views 3828
Re: Region/State drop down blank in Create a New Account

Hey guys, read through all support on here, tried downloading the register.tpl and still can't get the dropdown to show when "registering" or "guest" account. The dropdown does appear through "Checkout." Running: Themeforest theme called "ustore" Opencart 1.5.3.1 http://www.hoodlaces.com Linux serve...

Jump to post
  • Fri Jul 13, 2012 1:50 am
  • Replies 59
  • Views 12622

Page 1 of 1

Search found 11 matches