Search found 11 matches

Page 1 of 1

Search found 11 matches

Re: new products not showing in backend (admin-products)

Yep, I know. But I only need it to support spanish, which seems to be working, the import runs ok.
And once the import has run and all the products are there, I don't understand why switching admin language would make any difference. Right?

Jump to post
  • Sun Apr 07, 2013 9:56 pm
  • Replies 7
  • Views 1209
Re: new products not showing in backend (admin-products)

Hurray! I figured it out, almost, thanks to your hint basically... I set up a new opencart locally and tried to import, but to no avail (at least, I couldn't see them). Then exported, and noticed that the categories which I imported, where there in the export file, but no products. Tried again to im...

Jump to post
  • Sun Apr 07, 2013 7:49 pm
  • Replies 7
  • Views 1209
Re: new products not showing in backend (admin-products)

No need to set it up on your server, I am having the same problem on a local test server...
But that one has started by copying the site from the online server, so I am following your good point in setting it up from scratch and then Import the XLS file.

BTW, the version is 1.5.5.1

Jump to post
  • Sun Apr 07, 2013 6:31 pm
  • Replies 7
  • Views 1209
Re: new products not showing in backend (admin-products)

Hi victorj, thanks for replying. I am already using 'Product Filter by Category' and 'adminclearallfilters' but both don't change anything. I am using the free Import/Export tool and already tried to make the 3005th item exactly the same as the 3004th, but to no avail, from the 3005th product, they ...

Jump to post
  • Sun Apr 07, 2013 5:02 am
  • Replies 7
  • Views 1209
new products not showing in backend (admin-products)

Hi, I have a small problem, some products are not showing up in the backend (Admin-Products). The are not showing up in the filter, neither with name, nor model, nor price, nor nothing... They do however in the frontend, and there is no problem buying them. It feels like the Admin-Product filter onl...

Jump to post
  • Sun Apr 07, 2013 12:44 am
  • Replies 7
  • Views 1209
Re: [MOD] Auto-Include width/height tags for images

Hi, The first posted code from Qphoria seems to work well, but I get the same strange characters in the cart as lee420 and sans. the resulting code with the change: <img height="12" 12"="" onclick="(getURLVar('route') == 'checkout/cart' || getURLVar('route') == 'checkout/checkout') ? location = 'ind...

Jump to post
  • Wed Mar 20, 2013 9:35 pm
  • Replies 66
  • Views 48045
Re: Confirmation email link goes to NON-HTTPS

thanks! I will give it a try later on and let you know

Cheers

Jump to post
  • Mon Jul 30, 2012 3:55 pm
  • Replies 2
  • Views 385
Confirmation email link goes to NON-HTTPS

Hi, A quick question if I may: I am on 1.5.3.1. In the confirmation email, there is a link (To view your order click on the link below), which correctly asks you to log in if you were logged out, via https. BUT, if you are still logged in, and click on the link, it will open the whole order (with cu...

Jump to post
  • Tue Jul 24, 2012 1:06 am
  • Replies 2
  • Views 385
Re: Multi-Store Unique Customers

Ah, I think I found it, the line should be:

$store_info = $this->model_setting_store->getStores($this->customer->getStoreId());

(getStores instead of getStore).

Seems to be working now, will do some more testing.

If anybody wants to know what I did, please reply to this thread..

Jump to post
  • Wed Jul 11, 2012 11:46 pm
  • Replies 19
  • Views 6952
Re: Multi-Store Unique Customers

BTW, I tried myself with some compare/copypaste. I have 2 stores, store1=default with visible prices, store2=wholesale, with prices only visible at login. It seems to be working if I try to login in store2, with a user from store1. It straight goes to the logout function (need to adapt the message a...

Jump to post
  • Wed Jul 11, 2012 11:27 pm
  • Replies 19
  • Views 6952
Re: Multi-Store Unique Customers

Hi Kingsley (or anybody else)

did you release an upgrade to this solution in the end?
i would very much like to implement it for 1.5.1.3

cheers!

Jump to post
  • Wed Jul 11, 2012 7:12 pm
  • Replies 19
  • Views 6952

Page 1 of 1

Search found 11 matches