Search found 16 matches

Page 1 of 1

Search found 16 matches

Re: Transferring old site to new one

Go through your analytics package and ascertain which resources you had and write 301's now.

Good luck!

Jump to post
  • Thu Oct 28, 2010 1:58 am
  • Replies 17
  • Views 2346
Re: 301 redirect old url to new .htaccess error

I have sorted it. I was working against the RewriteEngine. So I have had to work with it. By redirecting to the original non seo friendly url. Then rewriting this to the new resource. So what normally be one line of code in the .htaccess file is now two: redirect 301 /Old_Resource http://www.mydomai...

Jump to post
  • Wed Oct 27, 2010 11:48 pm
  • Replies 28
  • Views 34368
301 redirect old url to new .htaccess error

Hello all I am trying to configure 301 redirects using the following in .htaccess redirect 301 "/old.htm" http://www.mydomain.co.uk/taps It does not redirect, instead I get the following url in the address bar: http://www.mydomain.co.uk/taps?_route_=old.htm What am I doing wrong? I am using ver: Ver...

Jump to post
  • Wed Oct 27, 2010 10:05 pm
  • Replies 28
  • Views 34368
Re: Sage Pay for version 1.2.6 from 21-4-09 onwards

Hi all

I have uploaded the sage pay to the store and I get a permission denied in the admin area?

Am I just being daft?

Thanks

D

Jump to post
  • Thu Apr 23, 2009 12:05 am
  • Replies 5
  • Views 2125
Shipping fixed over x order value

Good evening

Am I being thick? I have looked everywhere I cant see how to set free shipping over x amount order value. This is alternative to weight then rate.

Any ideas?

Regards

D

Jump to post
  • Wed Apr 22, 2009 6:55 am
  • Replies 1
  • Views 695
Re: Sage Pay for version 1.2.6 from 21-4-09 onwards

Absolutely fabulous!

Brilliant guys!

Thank you O0

Jump to post
  • Sat Apr 18, 2009 3:19 pm
  • Replies 5
  • Views 2125
Re: Protx Sage pay issue

Right I realised I have changed the wrong file and have rectified my error, working on the file in /httpdocs/catalog/controller/payment I still have the same error. Status: MALFORMED Status Detail: 3090 : The BillingPostCode is required. What would have caused this? Could I have altered some code to...

Jump to post
  • Fri Apr 17, 2009 5:52 pm
  • Replies 6
  • Views 1836
Re: Protx Sage pay issue

It is version 1.2.5

I keep editing the protx payment module in /admin/controller/payment with as per previous instructions and I have just hit a wall. I have even replaced the module with one from the latter source and no avail.

Any ideas?

Thanks in advance D

Jump to post
  • Fri Apr 17, 2009 5:37 pm
  • Replies 6
  • Views 1836
Protx Sage pay issue

Hi Guys

I am still having the following issue with Protx. Any ideas?

Status: MALFORMED

Status Detail: 3090 : The BillingPostCode is required

Thanks

D

Jump to post
  • Thu Apr 16, 2009 3:57 pm
  • Replies 6
  • Views 1836
Re: Protx Issue

Thanks Phil

Which bit of code, the original from the distribution or from the post. Please advise, idiot in charge of computer here.

Thanks

D

Jump to post
  • Fri Apr 03, 2009 9:06 pm
  • Replies 3
  • Views 1267
View orders from link in email

Hi all Trying to view orders from a link sent in confirmation of order email and I get the following error: Notice: Undefined index: order_id in /var/www/vhosts/mywesbite/httpdocs/catalog/controller/account/invoice.php on line 35 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (o...

Jump to post
  • Fri Apr 03, 2009 5:26 pm
  • Replies 2
  • Views 1253
Protx Issue

Hi all

Made the changes for the config of Protx as described in the topic: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=31&t=3567

Now I get the Protx Error

3090 : The BillingPostCode is required.

Any suggestions?

Thanks

D

Jump to post
  • Fri Apr 03, 2009 5:13 pm
  • Replies 3
  • Views 1267
Re: Can anyone help please?

Thanks guys that is perfect. Great support.

O0

Jump to post
  • Sat Mar 28, 2009 2:44 am
  • Replies 4
  • Views 1543
Re: Can anyone help please?

Hi Daniel
Thank you for the prompt reply...

Which code do I replace?

Thanks in advance.

David

Jump to post
  • Fri Mar 27, 2009 10:07 pm
  • Replies 4
  • Views 1543
Can anyone help please?

Hi all I am new to this software. Got it install version 1. something everything is fine apart from when a new customer goes to logh in the following error is presented: Notice: unserialize() [function.unserialize]: Argument is not a string in /var/www/vhosts/mywebsite.co.uk/httpdocs/system/library/...

Jump to post
  • Thu Mar 26, 2009 9:54 pm
  • Replies 4
  • Views 1543

Page 1 of 1

Search found 16 matches