Search found 253 matches

Search found 253 matches

Re: OpenCart Website Redesign Poll

Hi everyone. It seems design for website opencart.com not a system opencart. I read all post vote for a system. But I saw full pictures for frontpage on opencart.com I vote version 4. But I like all of them. Version 1 === eliminated. :D Version 2 === Best choice Number 1 Version 3 === Best choice Nu...

Jump to post
  • Sat Aug 13, 2016 7:15 am
  • Replies 47
  • Views 71334
My IP is blocked by Opencart - Please open

Hello. I need open Opencart forum, but the cloudfare is blocked my IP. So I use VPN for get another IP. Could you help me to remove from blacklist IP? It really I don't like. Thanks before. The message when I access Opencart forum: Error 1007 Ray ID: 26088eaf805c1153 • 2016-01-06 15:46:43 UTC Access...

Jump to post
  • Wed Jan 06, 2016 11:51 pm
  • Replies 0
  • Views 641
Re: Perubahan Tarif JNE per 15 September 2015

Btw, gue kok heran. Kenapa postingan gue di cloning sama orang lain? Dan diskusinya jadi disana bukan disini. jadi di : http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=104&t=153107 Hati-hati buat yang mau download di link yang mengkloning postingan gue, bisa saja file nya dimodifikasi dan dimasukkan semac...

Jump to post
  • Wed Jan 06, 2016 11:42 pm
  • Replies 3
  • Views 2041
Re: OpenCart 2.1.0.0 Pre-Release Testing

Hello. I wish you all don't angry with me that posting something like this here. Because, I need the EDIT Address Delivery function when Checkout like on OC 1.5.x.x back on OC 2.1.0. There's no EDIT on OC 2.0.x.x. On OC 1.5.x.x the EDIT address function on the yellow circle. It is because my custome...

Jump to post
  • Wed Sep 16, 2015 7:27 pm
  • Replies 56
  • Views 39588
Re: Perubahan Tarif JNE per 15 September 2015

Banyak catatan yang mesti diperbaiki JNE. Diantaranya banyak nama kecamatan yang berubah nama. Salah satu yang gue temukan tujuan Kota Bandung, yaitu : 1. Kecamatan Cicadas di Kota Bandung ===> Berubah jadi Kecamatan Antapani 2. Kecamatan Margacinta di Kota Bandung ===> Berubah jadi Kecamatan Buah B...

Jump to post
  • Wed Sep 16, 2015 1:47 pm
  • Replies 3
  • Views 2041
Perubahan Tarif JNE per 15 September 2015

Buat yang belum tahu, mulai hari ini 15 September 2015, JNE resmi menerapkan tarif baru. Untuk memperoleh tarif ke berbagai tujuan dari lokasi Anda, silakan datang ke gerai JNE terdekat, mereka welcome kok memberikan data tarif terbaru. Syaratnya bawa saja Flashdisk atau Hardisk external. Nanti mere...

Jump to post
  • Tue Sep 15, 2015 11:20 pm
  • Replies 3
  • Views 2041
Re: Error Code : frauds > order_info.tpl on line 31

I meant, adding a table to the Database, and since you seem to be active with Opencart since 2012, I figured, you would know, what I was trying to tell you! Sorry ;D one nevers knows! Ernie One option (version 2.0.3.1 is not need table `order_fraud`): Cut this code from admin/controller/sale/order....

Jump to post
  • Sun Jun 28, 2015 9:47 pm
  • Replies 5
  • Views 1582
Re: Error Code : frauds > order_info.tpl on line 31

Hello. Is there any simple instruction? Sorry I a little bit risky to add some table because I don't know what to do with add table. just add or spesipic table or what.
it's screenshot the error from order list.

error-fraud.jpg

error-fraud.jpg (55.88 KiB) Viewed 1560 times

Jump to post
  • Mon Jun 15, 2015 12:26 pm
  • Replies 5
  • Views 1582
Error Code : frauds > order_info.tpl on line 31

Hello. Recently I update from OC 2.0.2 to OC 2.0.3.1. I got this error code. Someone can help? Thank you. Notice: Undefined variable: frauds in /home/xxxxxxxxx/public_html/xxxxxx.com/admin/view/template/sale/order_info.tpl on line 31 Notice: Undefined variable: frauds in /home/xxxxxxxx/public_html/x...

Jump to post
  • Thu Jun 11, 2015 1:48 pm
  • Replies 5
  • Views 1582
mail error and Upsell

I got the error for email sending to admin email. PHP Notice: Error: E-Mail to required! in /home/xxxxxx/public_html/xxxx.com/system/library/mail.php on line 61 and also the upsell error. PHP Notice: Undefined index: product_id in /home/xxxxxx/public_html/xxxx.com/catalog/controller/module/upsells.p...

Jump to post
  • Fri May 01, 2015 9:12 pm
  • Replies 1
  • Views 512
VQMod problem

Hello. I have a problem with vqmod compatible for OC 2.0.2.0

Since OC 2.0.1.1 this vqmod seems doesn't work for my web.

Anyone could help? The last update on its web was on October 2014.

Thank you so much.

Jump to post
  • Wed Apr 08, 2015 8:34 pm
  • Replies 4
  • Views 1052
Re: how to upgrade from 2.0.1.1 to 2.0.2.0 quickly

I have the same question, "upgrade.txt" says " "THIS IS FOR UPGRADING EXISTING OPENCART 1.5.x STORES ONLY" I was succesed upgrade from 2.0.1.1 to 2.0.2.0 with the same way of instruction on upgrade.txt you only need is make a backup from your existing files and database. If unsucceed you can restor...

Jump to post
  • Wed Apr 08, 2015 6:24 pm
  • Replies 6
  • Views 2312
Amazon Payment - US

Hello. I have a question for Amazon payment.

When will be available for US system Amazon payment ? Because, right now only UK, Germany and Luxemburg for Opencart.

Thanks.

Jump to post
  • Wed Feb 25, 2015 4:10 pm
  • Replies 0
  • Views 366
Re: Mohon bantuan masalah pada theme dan modul

Saya install baru oc 2.0.1.1 saya beli dan pasang theme ini http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=18945&filter_search=megamall semua berjalan dg baik, lalu saya beli modul ini http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=19816...

Jump to post
  • Fri Jan 09, 2015 4:24 pm
  • Replies 6
  • Views 1578
Re: Mohon bantuan masalah pada theme dan modul

Klo belum selesai, admin forum sebelah juga minat. Coba PM admin forum sebelah, cuma g tahu tarifnya berapa, apakah di hitung per poject, per jam atau per baris kode yang diganti atau per revisi ;D Oh ada forum tandingan ya. Pantesan sepi. Sekarang harus pindah ke forum sebelah ya. Tapi kenapa masi...

Jump to post
  • Fri Jan 09, 2015 4:22 pm
  • Replies 6
  • Views 1578
Re: Cara ubah Add to Cart jadi Sold Out

sans wrote:ini sudah selesai di forum sebelah
Oh sekarang harus pindah ke forum sebelah ya. Tapi kenapa masih nongkrong disini? Kan semua sudah resolve disana.
O0

Jump to post
  • Fri Jan 09, 2015 4:20 pm
  • Replies 3
  • Views 868
Re: [Intermezzo - boleh didelete] Kok Sepi ya Forumnya...

Salam Ane join dri tahun 2013 udah sepi,bnyk orang2 yg bertanya kgk dijawab sih ,, jd pada sepi ;D Dulu ramai. Tapi sejak 2013 akhir gue sibuk sekali di kantor jadi lumayan sulit mantengin forum. Biasanya cuma cek saja apa versi OC nya sudah berubah belum. Sekarang sejak Oktober setelah muncul OC 2...

Jump to post
  • Mon Dec 22, 2014 7:23 pm
  • Replies 5
  • Views 1064
Re: Suport Extension Indonesia Kurir Komplit

Satu2nya data yang direferensikan yang bisa di pake hanya link pertama yaitu http://otda.kemendagri.go.id/index.php/data-otda/data-provkabkota , kalo buka dimasing2 daerahnya itu malah ngga ada list kecamatannya. Kalau ga percaya silahkan dibuka satu2, saya buka dari 2 paling atas aja tidak ada lis...

Jump to post
  • Mon Dec 22, 2014 7:09 pm
  • Replies 37
  • Views 11318
Re: Suport Extension Indonesia Kurir Komplit

Website resmi Pemerintah Provinsi Kalimantan Utara : http://www.kaltaraprov.go.id/ Jangan lupa, tahun 2013 dan 2014 ada banyak wilayah yang DPRD nya mengesahkan pemekaran wilayah baik kabupaten/Kota seperti Kabupaten Pangandaran di Jawa Barat, maupun memekarkan wilayah kecamatan menjadi beberapa ke...

Jump to post
  • Mon Dec 22, 2014 12:32 pm
  • Replies 37
  • Views 11318
Re: Suport Extension Indonesia Kurir Komplit

Nah kebetulan nih ada yang nanya, kalimantan utara itu dimana ya perdatanya di pemprov.go.id kok belon ada ya. data pdf tahun2013 secara resmi belon masuk tuh kalimantan utara, terpaksa saya tinggal provinsi itu. Website resmi Pemerintah Provinsi Kalimantan Utara : http://www.kaltaraprov.go.id/ Jan...

Jump to post
  • Mon Dec 22, 2014 11:55 am
  • Replies 37
  • Views 11318

Search found 253 matches