Search found 11 matches

Page 1 of 1

Search found 11 matches

Re: SEO URL's giving 404 errors

Post bellow worked partially for me. http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=47149&p=349060&hilit=.htaccess+seo#p349060 I've pasted the lines below into my .htaccess files. # SEO URL Settings RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ...

Jump to post
  • Mon Oct 15, 2012 12:49 am
  • Replies 12
  • Views 10798
Re: SEO URL's giving 404 errors

Hi guys. I've followed all the steps possible to make SEO URL work, but it is not cooperating with my. It is still returning 404 error when I navigate the site. Facts: 1. I'm using 1.5.3.1. version. 2. My host ARVIXE confirms SEO URL's apache module has mod-rewrite active. 3. I have set and saved YE...

Jump to post
  • Mon Oct 15, 2012 12:29 am
  • Replies 12
  • Views 10798
Re: [Solved] Running Blind - SEF URLs

Some additional info:
I use 1.5.3.1. version of opencart.
There is no htacess.txt in my public_html folder.
Thanks

Jump to post
  • Tue Oct 02, 2012 7:13 pm
  • Replies 5
  • Views 6799
Re: [Solved] Running Blind - SEF URLs

Hi guys. My .htaccess file is empty. Any suggestion??? I've enabled SEO URL's: in admin system/ server and it is not working. Confirm with my host provider and the server has apache module mod-rewrite installed. I've tryed pasting the info below in the file but didn't work also. # SEO URL Settings R...

Jump to post
  • Tue Oct 02, 2012 6:47 pm
  • Replies 5
  • Views 6799
Re: [Extension] Banner Language

Seems to be a problem with that vQMod Manager.... Just delete the xml file manually (or rename, what you want), and see what happens. Hi, I've deleted the xml file, cleared the vqcache file and the problem was still there. I've reinstalled it back hoping it could fix, but nothing. Problem is still ...

Jump to post
  • Tue Sep 11, 2012 12:13 am
  • Replies 95
  • Views 19128
Re: [Extension] Banner Language

Seems to be a problem with that vQMod Manager.... Just delete the xml file manually (or rename, what you want), and see what happens. Hi, I've deleted the xml file, cleared the vqcache file and the problem was still there. I've reinstalled it back hoping it could fix, but nothing. Problem is still ...

Jump to post
  • Tue Sep 11, 2012 12:10 am
  • Replies 95
  • Views 19128
Re: [Extension] Banner Language

I just uploaded the vqmod file to public_html/vqmod/xml/BannerLanguage.xml. Than to uninstall, I went to admin > system > Design > banner, pasted &uninstall=true in front of http://promosss.com/admin/index.php?route=design/banner&token=8ac0cb47a44cec0f328c542f9e305ca4 and hit Enter. Than went to Ext...

Jump to post
  • Sun Sep 09, 2012 8:02 pm
  • Replies 95
  • Views 19128
Re: [Extension] Banner Language

Hi there from support. I use oc version 1.5.3.1. and installed your module. Had a huge problem after uninstalling it. Did as said on the guide but I'm now unable to enter the page's product page. Cant enter in the admin > System > Design > Banners also. Both show a blank page. I've tried installing ...

Jump to post
  • Sun Sep 09, 2012 6:13 am
  • Replies 95
  • Views 19128
Re: OpenCart 1.5.3 Bug Thread

Hi, version 1.5.3.1, fresh install. I get this error message: Undefined index: company_id in catalog/model/account/address Undefined index: tax_id in catalog/model/account/address when trying to add a new shipping address during checkout. FIX: 1. EDIT: catalog/model/account/address.php 2. FIND (TWI...

Jump to post
  • Thu Jun 21, 2012 4:53 am
  • Replies 200
  • Views 163555
Re: Portugal CTT Shipping Module

Hi Sardinha. Have you got any solution for youtr problem???

Thanks

Jump to post
  • Tue Jun 05, 2012 3:54 pm
  • Replies 1
  • Views 963
Re: need module for portuguese payment system

Hi guys. I know this post is 2 years old, but have you found any solution for this issue???
I've had a look at the codes sent but I have no clue of how to convert it to CSS.
Rgds,

Jump to post
  • Tue Jun 05, 2012 3:51 pm
  • Replies 2
  • Views 689

Page 1 of 1

Search found 11 matches