Search found 17 matches

Page 1 of 1

Search found 17 matches

Re: permission denied in admin sales/order history tab

Nevermind.

Looked into the order_info.tpl file and deleted line 1996 : $('#history').after(html); and it fixed the problem. :)

Jump to post
  • Tue Jan 28, 2014 12:08 pm
  • Replies 5
  • Views 3376
Re: permission denied in admin sales/order history tab

Hi livewire.

Could you please explain how you removed Openbay or turned it off?

I'm experiencing the same issue. Very annoying!

Thanks.

Jump to post
  • Tue Jan 28, 2014 11:59 am
  • Replies 5
  • Views 3376
Re: Captcha image src path SEO URLs

Thanks a lot for the help guys.

MarketInSG was correct!!! I added the base href tag to the header.tpl and it has solved the issue!

Much appreciated.

Jump to post
  • Fri Nov 15, 2013 9:55 am
  • Replies 8
  • Views 1355
Re: Cannot upgrade to 1.5.5.1: nothing seems to happen

Thanks butte.

I restored to 1.5.1.3 backup however i'll give it another shot with your info.

Thanks,
Adam.

Jump to post
  • Mon Nov 11, 2013 6:43 am
  • Replies 7
  • Views 777
Captcha image src path SEO URLs

Hi guys, I have a problem wherein the captcha image in the review area for a product isn't being found with SEO URLs turned on if you navigate to a product via a category. For instance http://www.rvsparesonline.com.au/sizzler-stainless-steel-bbq shows the captcha fine, however http://www.rvsparesonl...

Jump to post
  • Mon Nov 11, 2013 5:55 am
  • Replies 8
  • Views 1355
Re: Cannot upgrade to 1.5.5.1: nothing seems to happen

Hi guys,

I am experiencing the exact same thing. Front end doesn't work but the backend does. I went from 1.5.1.3 to 1.5.5.1.

Any help appreciated!

Jump to post
  • Fri Nov 08, 2013 7:58 am
  • Replies 7
  • Views 777
Re: 1.5.1.3 Add to Cart & Login issues

Thanks CWS. I did ask support earlier if any changes were made to the environment and they just got back to me now... Looks like it is either the apache or PHP update that has caused this... " I have checked the server logs and can confirm that there was am update to Apache and PHP on the 21/10. The...

Jump to post
  • Wed Oct 23, 2013 8:14 am
  • Replies 3
  • Views 319
Re: 1.5.1.3 Add to Cart & Login issues

I just upgraded to 1.5.5.1 and the same issue is occurring trying to login to the admin panel. The front of the store is now just a white page - I assume this is because I haven't yet gone in and updated the required fields in the admin side. EDIT And I am again back to version 1.5.1.3 - restored it...

Jump to post
  • Wed Oct 23, 2013 6:53 am
  • Replies 3
  • Views 319
1.5.1.3 Add to Cart & Login issues

Hi guys, I am experiencing a weird problem. I can't login to the admin area and also the front part of the store. If you provide correct login details the page just refreshes. If you provide incorrect details the page reloads with the error message of incorrect username/password. Also when on the st...

Jump to post
  • Wed Oct 23, 2013 6:03 am
  • Replies 3
  • Views 319
Re: Customise Admin Order Email

Thanks a lot Jay. Managed to get it working - wouldn't of done it without your help. I also took a different approach to return the RRP price from the DB to make it more accurate rather than slap on 10% in case we give a greater than 10% discount. In case anyone is in a similar situation stumbles ac...

Jump to post
  • Wed Jun 13, 2012 9:20 am
  • Replies 5
  • Views 411
Re: Customise Admin Order Email

Hi Jay, Thanks for your help once again (especially with the PHP clarification/math fix). I have tried simply appending this to $text: $text .= "Customer Group ID: " . $order_info['customer_group_id'] . "\n"; However it doesn't output a value, only 'Customer Group ID: ' :( I will make my own SQL que...

Jump to post
  • Wed Jun 13, 2012 8:26 am
  • Replies 5
  • Views 411
Customise Admin Order Email

Good morning everyone. I am trying to modify the email an administrator receives when an order is placed with the store. I am using OC v1.5.1.3 - I found which file I need to edit (catalog/model/checkout/order.php) and where I need to make the edit, I just cannot figure out how access the customer_g...

Jump to post
  • Wed Jun 13, 2012 7:52 am
  • Replies 5
  • Views 411
Re: Pagination problem 1.5.1.3

You are a champion. Replacing the /catalog/controller/product/category.php fixed it.

Thanks a lot for the advice. Much appreciated. :)

Jump to post
  • Fri May 25, 2012 9:25 am
  • Replies 9
  • Views 2212
Re: Pagination problem 1.5.1.3

I've only installed two extensions, a payment module and a shipping module. Problem was happening before these were installed. :( Would the getTotalProducts function be called in a different place to where it is called on the search page as that correctly show it. Thanks for looking - really appreci...

Jump to post
  • Fri May 25, 2012 9:16 am
  • Replies 9
  • Views 2212
Re: Pagination problem 1.5.1.3

Unfortunately that didn't fix it. :( Thanks for your help though!

Jump to post
  • Fri May 25, 2012 9:06 am
  • Replies 9
  • Views 2212
Re: Pagination problem 1.5.1.3

On all of them, regardless of whether the category has only enough products for one page, or has enough for multiple pages. :(

Jump to post
  • Fri May 25, 2012 8:58 am
  • Replies 9
  • Views 2212
Pagination problem 1.5.1.3 [SOLVED - thanks JAY6390]

Hello all. I have a strange problem with pagination (v1.5.1.3). Viewing a category in the store front, the pagination is returned as: Showing 0 to 0 of 0 (0 Pages) I have checked catalog/view/theme/mytheme/template/category.tpl and from what I can see the pagination code looks normal (line #77): <di...

Jump to post
  • Fri May 25, 2012 8:04 am
  • Replies 9
  • Views 2212

Page 1 of 1

Search found 17 matches