Search found 12 matches

Page 1 of 1

Search found 12 matches

Re: Opencart Template IE 10 Menu Error

Hey rwalker did you find a solution for this?

I'm running 1.5.2.1 and having the same issue

Jump to post
  • Fri Mar 15, 2013 8:08 am
  • Replies 32
  • Views 8631
Re: Admin login not working after installing SSL

Hi, I'm having the same problem, which info file did you change? thanks

Jump to post
  • Tue Sep 04, 2012 7:36 pm
  • Replies 2
  • Views 588
Re: [Extension] Quick Edit

Ah ok, Well this new file is working fine, no errors, I've noticed there's still no vqmod log file though, but either way its all working. thanks

Jump to post
  • Mon Sep 03, 2012 10:14 pm
  • Replies 27
  • Views 5720
Re: [Extension] Quick Edit

Hi, I got a bit impatient and took a backup and then uploaded the changed files folder in the your latest release, everything seems to be working fine now. Are these changed files totally compatible with opencart v 1.5.2.1? I've not found any problems so far?

Jump to post
  • Mon Sep 03, 2012 9:39 pm
  • Replies 27
  • Views 5720
Re: [Extension] Quick Edit

PM sent with files thanks

Jump to post
  • Mon Sep 03, 2012 9:08 pm
  • Replies 27
  • Views 5720
Re: [Extension] Quick Edit

I've only removed the product count from the category pages and changed some of the language files, the rest are just minor theme changes/ should I try an earlier version of vqmod?

Jump to post
  • Mon Sep 03, 2012 8:44 pm
  • Replies 27
  • Views 5720
Re: [Extension] Quick Edit

I'm using opencart v 1.5.2.1 and vqmod v 2.1.7 I've only just installed vqmod to use your mod and strangely there's no log file been created? I did set the index.php to 755 and got the success page after vqmod install?

Jump to post
  • Mon Sep 03, 2012 8:34 pm
  • Replies 27
  • Views 5720
Re: [Extension] Quick Edit

Hi, I'm having a few problems with this mod. I've installed using vqmod but I'm getting the following errors on the poducts page in admin: Notice: Undefined variable: text_per_page in /home/xx/xx/xx/vqmod/vqcache/vq2-admin_view_template_catalog_product_list.tpl on line 38 Notice: Undefined variable:...

Jump to post
  • Mon Sep 03, 2012 8:16 pm
  • Replies 27
  • Views 5720
Re: Removing AJAX from product tabs

Does this mod make all product tabs html? I'd like to have both my reviews and my attribute tabs to be readable by the search engines. Does anyone know how I would do this? Thanks

Jump to post
  • Wed Aug 22, 2012 1:25 am
  • Replies 30
  • Views 8289
Re: Change logo in order confirmation email

I've got the same problem, how did you change it in header.tpl? And did that not change the logo on the site?

Jump to post
  • Wed May 23, 2012 4:23 pm
  • Replies 2
  • Views 603
Re: Image Manager Not Working

solved, I'm not sure what fixed it, but I reinstalled with a new database and it works

Jump to post
  • Mon May 21, 2012 9:13 pm
  • Replies 1
  • Views 157
Image Manager Not Working

Hi,

I can't get the image manager to work on my new install, when I click on the "Browse File" link I get page not found?
I've tried reinstalling but it's still the same, not sure what else to try, any help appreciated thanks.

Jump to post
  • Mon May 21, 2012 5:34 pm
  • Replies 1
  • Views 157

Page 1 of 1

Search found 12 matches