Search found 29 matches

Search found 29 matches

Re: Not able to delete or edit orders

ok i m completely desperate now since some users here said that this problem occurs when the website is in maintenance mode i said, lets just turn maintenance mode on and then back off and see if something changes. What changed is that the website in not loading at all now in frontend. I can only lo...

Jump to post
  • Wed Dec 03, 2014 12:38 am
  • Replies 11
  • Views 1920
Re: Not able to delete or edit orders

Any help would be highly appreciated

i m getting the:

SyntaxError: JSON.parse: unexpected end of data at line 1 column 1 of the JSON data
OK

api user is added and id=1
maintenance is off

in general i tried all the suggested solutions i found in similar threads but no luck

Jump to post
  • Tue Dec 02, 2014 11:33 pm
  • Replies 11
  • Views 1920
Δεν μπορω να επεξεργαστω παραγγελιες

Καλησπερα

Μετα απο αναβάθμιση απο την 1.5.4.1 στην 2.0.1.0
δεν μπορω να τροποποίησω η δια γράψω τις παραγγελιες

Μόλις προσπαθήσω να το κανω μου βγαζει:

SyntaxError: JSON.parse: unexpected end of data at
line 1 column 1 of the JSON data

Το site δεν ειναι σε maintenance mode και το API id ειναι 1

Jump to post
  • Tue Dec 02, 2014 5:05 am
  • Replies 1
  • Views 528
Re: [SOLVED] Admin, Add or Edit Order - Unexpected end of in

Hi and thanks for helping

i really appreciate it

I just checked on my api table and the api id is already 1

Bellow is the exact error i m getting when i m trying to edit a order:

SyntaxError: JSON.parse: unexpected end of data at line 1 column 1 of the JSON data

OK

Jump to post
  • Tue Dec 02, 2014 2:00 am
  • Replies 88
  • Views 52287
Re: [SOLVED] Admin, Add or Edit Order - Unexpected end of in

i m getting the exact same error

maintenance mode is off and api user added

Jump to post
  • Tue Dec 02, 2014 12:59 am
  • Replies 88
  • Views 52287
Re: Not able to delete or edit orders

Marmax hello

First of all thank you for helping

Yes i found that case, the thing is that my website is not in maintenace mode

Jump to post
  • Mon Dec 01, 2014 10:40 pm
  • Replies 11
  • Views 1920
Not able to delete or edit orders

When i m trying to delete or edit a order i m getting the following
error message:

SyntaxError: JSON.parse: unexpected end of data at line 1 column 1 of the JSON data
OK


This is on a upgrade to 2.0.1.0

Jump to post
  • Mon Dec 01, 2014 9:31 pm
  • Replies 11
  • Views 1920
Re: 2.0.1.0 Upgrade problem

This is what the 349 line has: $data['results'] = sprintf($this->language->get('text_pagination'), ($product_total) ? (($page - 1) * $limit) + 1 : 0, ((($page - 1) * $limit) > ($product_total - $limit)) ? $product_total : ((($page - 1) * $limit) + $limit), $product_total, ceil($product_total / $limi...

Jump to post
  • Mon Dec 01, 2014 3:06 am
  • Replies 7
  • Views 1024
Re: 2.0.1.0 Upgrade problem

Yes but the problem is that the config file has only 33 lines if i open it at Notepadd++

Apart from that i m getting a error:
Warning: Division by zero in /home/xxxxx/public_html/catalog/controller/product/category.php on line 349

on top of the frontpage when i m opening a product

Jump to post
  • Mon Dec 01, 2014 3:03 am
  • Replies 7
  • Views 1024
Re: 2.0.1.0 Upgrade problem

So what i did: i added the line :define('DIR_MODIFICATION', 'xxxxxx/system/modification/'); in both config files and now the frontpage works but when i m trying to login in the admin area i m getting the following message: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie...

Jump to post
  • Mon Dec 01, 2014 2:16 am
  • Replies 7
  • Views 1024
2.0.1.0 Upgrade problem

Ok i just tried to upgrade to the new 2.0.1.0 version Now i m getting this error message in the front page: Notice: Use of undefined constant DIR_MODIFICATION - assumed 'DIR_MODIFICATION' in /home/taresso/public_html/system/startup.php on line 51 Notice: Use of undefined constant DIR_MODIFICATION - ...

Jump to post
  • Mon Dec 01, 2014 1:48 am
  • Replies 7
  • Views 1024
Not able to edit products after Update

Hello I just upgraded from 1.5.4.1 to 1.5.6.4 and when i m trying to edit a product i m getting the following error message: Notice: Error: Table 'eshop_store.eshopproduct_filter' doesn't exist Error No: 1146 SELECT * FROM eshopproduct_filter WHERE product_id = '109' in /home/eshop/public_html/syste...

Jump to post
  • Tue Nov 04, 2014 12:11 am
  • Replies 0
  • Views 115
Categories not showing in Admin area

Hello, I just upgraded from 1.5.4.1 to 1.5.6.4

Everything works fine except that categories are not visible in
the admin area event though are loading normal in the storefront

Any ideas what should I look?

Thanks in advance

Jump to post
  • Sat Nov 01, 2014 10:15 pm
  • Replies 1
  • Views 229
Re: error after install

Dear Butte

Yes I m running on Apache version 2.2.26
And PHP version 5.2.17


I ll try to follow your advice on MySQL and I ll post the results

Jump to post
  • Sun Feb 23, 2014 4:07 pm
  • Replies 14
  • Views 6240
Re: error after install

i m having the same problem a clean installation of the 1.5.6.1 and all the files unmodified i m getting the exact same error messages on the storefront Notice: Trying to get property of non-object in /home/username/public_html/index.php on line 52 Notice: Trying to get property of non-object in /ho...

Jump to post
  • Sun Feb 23, 2014 2:35 am
  • Replies 14
  • Views 6240
Sub categories

Καλησπέρα

Θα ήθελα να αλλάξω τον τροπο που εμφανίζονται οι υποκατηγοριες.

Θα θέλα να εμφανίζονται με Φωτο αντί για links

Πως γίνεται αυτό;

Jump to post
  • Wed Aug 21, 2013 4:18 am
  • Replies 0
  • Views 297
Re: [RELEASED] Export/Import tool for OpenCart 1.5.5.x

I m getting the following error:

PHP Fatal Error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 2 bytes) in /home/dirent/public_html/system/PHPExcel/Classes/PHPExcel/Cell.php on line 531

I changed the php.ini memory size to 256m but nothing changed

The size of the file is 200k

Jump to post
  • Tue Aug 13, 2013 9:39 pm
  • Replies 483
  • Views 157540
Re: Images not showing up

Hello Butte

Everything is settled as you suggested. All directories 755 and all files 644. All the originals are under image/data and thumbnails under image/cache/data.

If i open the category i can see the image thumbnails of the products. The products tabs have the issue

Jump to post
  • Thu Aug 08, 2013 3:54 pm
  • Replies 5
  • Views 625

Search found 29 matches