Search found 39 matches

Search found 39 matches

a2z

Upload multiple files by end user.

I am currently using the file upload feature in product options. But I have a product which is a personalised calendar, where the end user has to upload 13 images.

Is there an easy way to change the current upload module such that it can let you select multiple files and upload them all?

Thanks

Jump to post
  • Thu Aug 02, 2012 7:25 pm
  • Replies 0
  • Views 259

a2z

Re: Latest products feeds

Any one has this working for 1.5.3.1? Can you please provide me the mod.

Jump to post
  • Wed Jul 25, 2012 7:28 am
  • Replies 48
  • Views 8337

a2z

Re: Retrieve Single Latest Product for Blog Front Page

Thanks for the quick update. I will live with the feed as it is right now. I tried to change the tags myself, but with my knowledge of RSS feeds, it seemed impossible :).

If you ever get to update it with image tags, Please do post an update on this thread.

Jump to post
  • Wed Jul 25, 2012 6:53 am
  • Replies 6
  • Views 742

a2z

Re: Retrieve Single Latest Product for Blog Front Page

Hi, Thanks for the excellent mod. Is it possible to have the image included in the RSS?

Jump to post
  • Wed Jul 25, 2012 3:22 am
  • Replies 6
  • Views 742

a2z

Re: [1.5.1.3] New 1.5.x search design causes new problems

I figured out that the problem is with the product tags. If I have products tags for all my products, I am getting a blank page and in the Error log, I see the below error. 2012-06-28 14:33:10 - PHP Notice: Error: The SELECT would examine more than MAX_JOIN_SIZE rows; check your WHERE and use SET SQ...

Jump to post
  • Thu Jun 28, 2012 9:34 pm
  • Replies 57
  • Views 22163

a2z

Re: [1.5.1.3] New 1.5.x search design causes new problems

I tried all the steps mentioned above in 1.5.3.1, with no luck. Also tried the file attached by Turbo Bob but still doesn't work. I get a blank page when I change this. Nothing displays, not even the header and footer.

Can someone please help with a fix.

Jump to post
  • Wed Jun 27, 2012 12:07 am
  • Replies 57
  • Views 22163

a2z

Search inaccurate in opencart 1.5.3.1

I see a lot of threads about search not being accurate in opencart for older versions. I see no threads about the version 1.5.2.1 or 1.5.3.1. Are the problem with search presenting inaccurate results resolved? I have a store with around 2500 products and when I search with just 1 word, I get accurat...

Jump to post
  • Mon Jun 25, 2012 11:16 pm
  • Replies 3
  • Views 614

a2z

Re: Import/Export module unable to export

No, I have stopped using the module now. The module itself is very good, but the lack of support makes it useless.

Jump to post
  • Fri Jun 22, 2012 3:22 pm
  • Replies 5
  • Views 1301

a2z

Re: Import/Export module unable to export

I updated to the latest available module which supports 1.5.3.1, but I still get the below error. I have set all the required memory parameters and confirmed with my host that they are not forcing any limits. But still no luck. I have around 2500 products and 150 categories. My database size is arou...

Jump to post
  • Wed Jun 13, 2012 9:09 pm
  • Replies 5
  • Views 1301

a2z

Re: [HOW TO] Speed Up Page Content

Hi, I have a .htaccess file in my public_html/ folder and another one in my /shop folder which is the root for opencart installation. Which one should I use to update? I tried doing google page speed tests putting the code in both locations, but still get the same errors and same score. Please tell ...

Jump to post
  • Fri Jun 08, 2012 8:37 pm
  • Replies 57
  • Views 111263

a2z

Re: [UPDATED] OpenBay Pro, $OpenCart->eBay

@welfordmedia, it has been 9 days since I created the ticket and also sent an email. Still have no response on the issue I am facing.

Jump to post
  • Fri Jun 01, 2012 4:25 pm
  • Replies 13
  • Views 6763

a2z

Re: Footer links under information disappeared after upgrade

The checkboxes are under Admin>Categories>Information when you open the information in edit mode. I think they are under Data tab.

Jump to post
  • Thu May 31, 2012 6:47 pm
  • Replies 9
  • Views 1952

a2z

Re: Footer links under information disappeared after upgrade

Hi, It was my mistake. I was able to resolve the problem. I have overwritten some products after the upgrade and restored the db to the version I took before the upgrade. I realised and copied over the files again and ran upgrade again. Now it works fine.

Jump to post
  • Thu May 31, 2012 2:35 pm
  • Replies 9
  • Views 1952

a2z

Import/Export module unable to export

Hi, I am unable to export products from my store using the Import/Export tool by JNeuhoff. The excel file is being generated, but when I open it, I get an error that the file is not an excel formatted file. If I still open it. It has only one cell filled, with the following error. Can someone help m...

Jump to post
  • Thu May 31, 2012 11:00 am
  • Replies 5
  • Views 1301

a2z

Re: Footer links under information disappeared after upgrade

Hi Avvici, I was able to locate the text and it is exactly same. Do I need to change any thing?

Jump to post
  • Thu May 31, 2012 8:58 am
  • Replies 9
  • Views 1952

a2z

Footer links under information disappeared after upgrade

Hi, I just upgraded from 1.5.2.1 to 1.5.3.1 and noticed that all the links for terms and conditions, privacy policy etc which are in my footer "Information" section disappeared. I tried editing information pages in the admin area, but when I click save, I get a blank page and nothing happens. Can so...

Jump to post
  • Thu May 31, 2012 7:00 am
  • Replies 9
  • Views 1952

a2z

Re: [UPDATED] OpenBay Pro, $OpenCart->eBay

@welfordmedia, I am trying to create a ebay listing and when I try to preview listing, all I see is "Powered by Openbay Pro" button. I have created a support request on your website on 24th May with no response. Could you please help me with this issue?

Jump to post
  • Thu May 31, 2012 12:02 am
  • Replies 13
  • Views 6763

a2z

Re: Page not found error when changing currency

Hi Jay, I was able to solve the issue by disabling the custom 404 page I created. For some reason it was not working with custom 404 pages.

Jump to post
  • Tue May 29, 2012 2:34 pm
  • Replies 2
  • Views 549

a2z

Re: Custom 404 page not working

Hi Florinsith, when I am redirecting to my own 404 page, I am getting a page not found when I switch the currency. Can you please let me know if something is wrong?

Jump to post
  • Sun May 20, 2012 2:08 pm
  • Replies 5
  • Views 1960

a2z

Page not found error when changing currency

I have recently installed opencart 1.5.2.1. Pound Sterling is my default currency and my store works fine with this. I have Euro and USD also installed and enabled. When I switch to any of these currencies, I get a Page not found error. Can someone help me in fixing this issue?

Jump to post
  • Sun May 20, 2012 3:04 am
  • Replies 2
  • Views 549

Search found 39 matches