Search found 4 matches

Page 1 of 1

Search found 4 matches

Re: Home Page 404 error after enabling SEO

For those who are facing the same issue.
The issue caused by a ModSecurity rule "Output filter: Response body too large".
Nothing to do with ENGINTRON, NGINX or PHP-FPM.
A proper configuration in mod_sec user config solved the issue.
Thanks for your time!

Jump to post
  • Wed Jun 19, 2019 8:30 pm
  • Replies 5
  • Views 756
Re: Home Page 404 error after enabling SEO

Hi and thanks for your suggestions.
There are no index.htm or index.html files in root folder.
After further investigation it seems that the problem comes from NGINX.
My server uses Engintron (NGINX for cPanel). Disabling NGINX everything works properly.
Any advise about this?

Thank you

Jump to post
  • Sun Jun 09, 2019 12:57 am
  • Replies 5
  • Views 756
Home Page 404 error after enabling SEO

Hi all, I am using OpenCart 3.0.3.1 with Journal Theme. After enabling SEO I am getting 404 error only for the home page. All other pages are working properly. I have read a lot of forum posts referring exactly the opposite (home page OK but all others 404). I have checked all the SEO enabling check...

Jump to post
  • Fri Jun 07, 2019 7:18 pm
  • Replies 5
  • Views 756
Re: OpenCart 3.0.3.2 released

Hi all,
any answer about what is the proper way to upgrade from OpenCart 3.0.3.1 to OpenCart 3.0.3.2?
Thanks

Jump to post
  • Wed Jun 05, 2019 11:35 pm
  • Replies 16
  • Views 8867

Page 1 of 1

Search found 4 matches