Search found 5 matches

Page 1 of 1

Search found 5 matches

Re: WYSIWYG editor problem

I'm having the same issue!

Jump to post
  • Tue Apr 02, 2013 4:55 am
  • Replies 13
  • Views 5448
Re: Error in my opencart admin after installing Shoppica 2

Thanks! I posted this question on their forum as well but I haven't received any responses. I was playing around and got the admin to work again. I slowly started adding my mods back on and once I added the Customer Group Discount/Fee extension, I lost the admin section again. I now can't access the...

Jump to post
  • Tue Dec 04, 2012 9:58 am
  • Replies 2
  • Views 484
Error in my opencart admin after installing Shoppica 2

I am using the newest version of opencart and I just installed Shoppica 2. When I try to access my admin section, I am getting the following error message: Parse error: syntax error, unexpected T_PUBLIC in /home/content/19/7493719/html/kmscosmetics/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on l...

Jump to post
  • Tue Dec 04, 2012 8:22 am
  • Replies 2
  • Views 484
Re: [vQmod] Hide Information & Category Pages + On/Off Site

I have updated to the newest versions of opencart & vqmod so I am checking all my add-ons/modules. I uploaded the newest version of this mod and so far I can't get it to work : (

Jump to post
  • Sun Nov 18, 2012 11:58 am
  • Replies 8
  • Views 6642
Re: Unknown problem with image sizer keep getting message

I'm getting the same error message for the system/library/image.php line 11 but I don't know what I need to fix there!

Jump to post
  • Mon Apr 16, 2012 9:56 pm
  • Replies 2
  • Views 339

Page 1 of 1

Search found 5 matches