Search found 19 matches

Page 1 of 1

Search found 19 matches

Re: Feature Order History/Daftar Pesanan Pelanggan

Ya om.. memang cuma dari situ yang bisa saya lihat..
ya tidak se simple jika sudah ada di tab account pelanggan

Thanks atas advice-nya :)
Mudah2an akan ada mod/ext gratisan tentang order history ke depannya.

Salam

Jump to post
  • Mon Dec 17, 2012 11:01 am
  • Replies 4
  • Views 755
Re: Feature Order History/Daftar Pesanan Pelanggan

Bukan om...

Maksud saya, misal pelangan dengan nama si Amir, sudah pernah memesan apa saja, tanggal berapa, jumlah total brp dll.

Dulu , sebelum migrasi ke OC saya install ecommerce yg lebih ringan dan sederhana, dan ada feature ini.
Kok di OC malah ga ada ya..

Mohon pencerahan :)
Salam

Jump to post
  • Sun Dec 16, 2012 12:15 am
  • Replies 4
  • Views 755
Feature Order History/Daftar Pesanan Pelanggan

Hallo semua.. Saya kok bingung ya.. di OC ga ada fasilitas tampilan history order pelanggan. Saya sudah coba cari di search topic, tapi udah sampe page 80an ga nemu juga.. keyword: order history, admin order history, history of customer orders Seharusnya ini kan fasilitas default yang pasti dibutuhk...

Jump to post
  • Sat Dec 15, 2012 3:51 pm
  • Replies 4
  • Views 755
Re: Stock kok berkurang, padahal order masih Pending?

geeboy wrote:Bisa refer kesini:
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=38485

Semoga membantu.
Ternyata harus di hapus order-nya, bukan di cancel

Tenkgyu masbro..
it's very helpful

Jump to post
  • Fri Dec 07, 2012 10:29 am
  • Replies 3
  • Views 726
Re: Stock reduce when order complete? how

Is there any update or mod that support this feature?
or is just only me who noticed this problems?

please advice guys..
thanks

Jump to post
  • Fri Dec 07, 2012 10:12 am
  • Replies 8
  • Views 2513
Re: Stock reduce when order complete? how

A better way would be to use the stock reduce feature as is and write the mod to increase the stock when the order is cancelled. Same idea but in reverse. thx jty.. when customer doesn't make any payment for a period of time and i have to set the order to canceled, but the stock wont restore to pre...

Jump to post
  • Mon Nov 26, 2012 7:48 am
  • Replies 8
  • Views 2513
Re: Stock reduce when order complete? how

In which case, what happens when you haven't updated an order yet, someone else comes along to purchase but because you've not updated the order, you're actually out of stock? yes, if in your case the order is automatically paid by customers when checkout is complete. it doesn't mean that customer ...

Jump to post
  • Sun Nov 25, 2012 8:38 am
  • Replies 8
  • Views 2513
Stock reduce when order complete? how

Hi all.. I'm using OC 1.5.13 when someone order the product & checkout, the stock is auto reduce, event the status order is pending. stupid simple question ;D i want the stock auto reduce ONLY when order status is complete. and it set manually at admin. cause lot of visitor only test & trial website...

Jump to post
  • Sat Nov 24, 2012 9:05 pm
  • Replies 8
  • Views 2513
[SOLVED] Stock kok berkurang, padahal order masih Pending?

Hallo.. Saya ada kendala di OC 1.5.1.3.. Pada saat ada order, stok kok otomatis berkurang yah? padahal status masih pending, belum complete. Yang saya inginkan, jika payment sudah kita terima, maka status order kita rubah ke complete dan stok otomatis berkurang. Apa ada setting yg salah ya? Mohon pe...

Jump to post
  • Sat Nov 24, 2012 8:05 pm
  • Replies 3
  • Views 726
Re: Sort Products in Category by Date Available

oh, if you DO want date available, you can add it in the model file mentioned above: $sort_data = array( 'pd.name', 'p.model', 'p.quantity', 'p.price', 'rating', 'p.sort_order', 'p.date_added', 'p.date_available' ); There's no sort of product_id?? i'm trying to search the forum, but didn't find any...

Jump to post
  • Wed Sep 26, 2012 3:04 pm
  • Replies 13
  • Views 5754
Re: Default Sort Order of Products

florinsith wrote:It has to be changed to p.date_added
it Works... many thanks for fast response friends.. :yahoo:

Jump to post
  • Wed Sep 26, 2012 10:45 am
  • Replies 4
  • Views 270
Re: Default Sort Order of Products

Hows to sort category product list by latest product_id?

i try to change the p.sort_order with product_id DESC but not working :D

could someone help me with this simple things?

thanks

Jump to post
  • Wed Sep 26, 2012 12:12 am
  • Replies 4
  • Views 270
Tanya: Urutan produk di kategori by id

Hallo..

Mohon bantuan teman semua..
jika kita ingin urutan produk di kategori berdasarkan product_id terbaru gimana caranya ya?
di search option hanya ada: by name, by price, by model & by rating.

Terimakasih

Jump to post
  • Sun Sep 23, 2012 8:46 am
  • Replies 3
  • Views 1229
Re: Tanya Layout Override

Itu harus nambah position baru, terutama yang 2 dan 3 kolom. Maksudnya gimana ya om? apa ga bisa seperti ini: baris 1: column Left - Content - Column right baris 2: content - Column right baris 3: content bottom PS: saya baru lihat echo themes punya om. keren pisan.. itu modul image manager-nya bis...

Jump to post
  • Mon Jul 23, 2012 11:23 am
  • Replies 3
  • Views 892
Tanya Layout Override

Hallo semua.. Mohon info tentang layout override itu apa ya? Saya sudah lihat tutorial mr qahar, tapi kurang ngerti ::) ??? Ada gambaran atau contoh web yg menggunakan layout override? Saya ingin membuat homepage dgn layout: Atas 2 kolom: login & Banner Tengah 1 kolom Produk Terbaru dan bawah 3 kolo...

Jump to post
  • Sat Jul 14, 2012 12:39 pm
  • Replies 3
  • Views 892
Re: [All For U] - Modul Auto Pilih Kota

Untuk Modul auto pilih kota by Grosirnesia (thanks for this free very useful mod :) Saya sudah donlot & install modul ini dan berjalan dengan baik. Namun ada sedikit perubahan pada database yg disertakan. database yg disertakan ada yang menggunakan prefix "grosir_" dan "toko_" sehingga mungkin bagi ...

Jump to post
  • Sun May 13, 2012 9:06 pm
  • Replies 93
  • Views 30664
Re: REQUEST - Shipping Module

Johnathan wrote:Weight-Based Shipping Plus will work for the shipping rates. It allows you to set flat rate charges, or per-unit charges, or both, and then add them together.
Many thanks.. i just tested it on your demo site..
Works perfectly in calculation..

i'll buy it soon :)

Jump to post
  • Tue Apr 17, 2012 7:34 pm
  • Replies 2
  • Views 484
REQUEST - Shipping Module

Hi everyone.. after so many years i used cubecart, i've planed to migrate to opencart :) But i have some problems to understand the shipping weight base mode that i need. is there a way to create zone weight base shipping like: First 5kg = $3 and next kg = $ 0.5? So if the goods are 15kg, the calc s...

Jump to post
  • Mon Apr 16, 2012 5:50 pm
  • Replies 2
  • Views 484
Re: [SHARE] ONGKIR dari CIREBON

DAKOTA CARGO dari CIREBON sistem perhitungan Dakota sama seperti perhitungan perusahaan kargo yg lainnya (unitrans, herona, pahala, wba, elteha, sakura, hira, dll), pake sistem 5 kg pertama + sisa kg selanjutnya. jadi misalkan berat kiriman 10 kg, dari cirebon tujuan bandung, maka perhitungan tarif...

Jump to post
  • Mon Apr 16, 2012 9:55 am
  • Replies 70
  • Views 48509

Page 1 of 1

Search found 19 matches