Search found 7 matches

Page 1 of 1

Search found 7 matches

Re: Can't get favicon to work

Thanks.

I can't see your favicon's either so it must be IE.
Cheers

Jump to post
  • Sat May 12, 2012 7:50 pm
  • Replies 9
  • Views 3650
Re: Can't get favicon to work

Thanks Adu, I thought you could just rename my png file to ico. So I converted the png to ico via some online tool and I posted the newly created favicon.ico to the root of my site, and with <link href="http://www.thehypnolounge.com/favicon.ico" rel="icon" /> hardcoded in my header.tpl - still no joy.

Jump to post
  • Sat May 12, 2012 7:16 pm
  • Replies 9
  • Views 3650
Can't get favicon to work

Hi, I've been trying to get my favicon to work but to no avail. Things I have tried are: 1. I have favicon.png in my images/data folder and have selected in via the admin control panel. 2. uploaded favicon.ico to my site root and edited my header.tpl to include <link href="http://www.thehypnolounge....

Jump to post
  • Sat May 12, 2012 3:48 pm
  • Replies 9
  • Views 3650
Re: Slow page load on 1.5.1.2

Thanks Guys,

I did remove some of the javascript elements that i don't use from the <head> of header.php and that seems to have done the trick.

My connection to particularly slow so that didn't help.

thanks again

Jump to post
  • Mon May 07, 2012 1:17 am
  • Replies 3
  • Views 512
Slow page load on 1.5.1.2

Hi, Newbie here with first Opencart site in development. I managed to sucessfully install Opencart and install the Modernstore theme. Since then I have made some cosmetic changes to the header and the category page. I only have two categories and a small handfull of products listed. I two custom tex...

Jump to post
  • Sun May 06, 2012 11:27 pm
  • Replies 3
  • Views 512
Re: Admin page cannot be found on 1.5.1.2 with

I think I've just solved it. I copied the Install directory back in and re-ran the install - all appears to be well so I thought I'd post this in case it helps someone else.

Jump to post
  • Fri Apr 06, 2012 7:21 am
  • Replies 1
  • Views 1115
Admin page cannot be found on 1.5.1.2 with

Hi, Newbie here, I've just installed Opencart 1.5.1.2 and without making any changes, copied in the folders for the Modernstore theme for the same version. Before I copied in the modernstore folders I was able to goto http://www.mystore.com/admin and login to the dashboard. Now, when I go to the sam...

Jump to post
  • Fri Apr 06, 2012 7:12 am
  • Replies 1
  • Views 1115

Page 1 of 1

Search found 7 matches