Search found 20 matches

Page 1 of 1

Search found 20 matches

Shipping Surcharge to Alaska & Hawaii

Hello All,

I currently offer free shipping to the continental 48 US states. I'll also ship to Alaska & Hawaii for a surcharge. How would I enable this in my admin, or would I need an extension?

All The Best,

Edward

Jump to post
  • Tue Jun 05, 2012 7:05 am
  • Replies 1
  • Views 845
Re: Looking For Suggestions...

I kind of wanted to do something different but I can't really think of anything. It just looks so repetitive because there's not a huge variation of products. Hmm...

Jump to post
  • Sun Jun 03, 2012 10:56 pm
  • Replies 2
  • Views 396
Looking For Suggestions...

Hello All, Please have a look at my site http://www.allshippedout.com . Currently, I have featured and bestsellers where the products pop out. I think it looks too repetitive and I'm probably going to remove featured. The problem is I don't know what to put in it's place. Anyone have any good sugges...

Jump to post
  • Sun Jun 03, 2012 7:27 am
  • Replies 2
  • Views 396
3 Checkout Methods. Possible?

Hello All,

I would like to have 3 checkout options. PayPal website payments pro, regular PayPal, and Google Checkout. Is this possible? If so, does anybody have an example of what it would look like?

All The Best,

Edward

Jump to post
  • Sat Jun 02, 2012 10:06 pm
  • Replies 1
  • Views 970
Re: Integrate Wordpress mysite.com/blog

Here is my .htaccess code # 1.To use URL Alias you need to be running apache with mod_rewrite enabled. # 2. In your opencart directory rename htaccess.txt to .htaccess. # For any support issues please visit: http://www.opencart.com # Options +FollowSymlinks # Prevent Directoy listing Options -Indexe...

Jump to post
  • Tue May 29, 2012 7:44 am
  • Replies 3
  • Views 1554
Re: Integrate Wordpress mysite.com/blog

I had changed my .htaccess to .htaccess.old and it was working and both sites were loading but whenever I clicked on a category I got a 404 error page. I thought I had it, so close.

Jump to post
  • Tue May 29, 2012 7:00 am
  • Replies 3
  • Views 1554
Integrate Wordpress mysite.com/blog

Hello All,

I want to install Wordpress via Softaculous. My site is www.allshippedout.com and I want the blog to be on www.allshippedout.com/blog. How would I achieve this?

All The Best,

Edward

Jump to post
  • Tue May 29, 2012 4:42 am
  • Replies 3
  • Views 1554
Auto Enable Banner ??

Hello All, I'm going to start running a sale every Monday. When I run the sale I enable a click-able banner across the top of my screen to the product page. Is there any way (or module) to have the banner auto enable itself instead of me having to log into my admin at 12AM every Monday? :) All The B...

Jump to post
  • Sat May 19, 2012 9:19 pm
  • Replies 1
  • Views 498
Auto Enable - Load Banner ?

Hello All, I'm going to start running a sale every Monday. When I run the sale I enable a click-able banner across the top of my screen to the product page. Is there any way (or module) to have the banner auto enable itself instead of me having to log into my admin at 12AM every Monday? :) All The B...

Jump to post
  • Sat May 19, 2012 7:07 am
  • Replies 4
  • Views 1118
HELP! Product Pages Won't Load

Hello All, I recently installed vqmod http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3802&filter_search=seo&filter_license=0&filter_download_id=25&sort=e.date_modified&order=DESC&page=1 and my pages were working. Now, for example, if you click on poly mailers it will t...

Jump to post
  • Wed Apr 18, 2012 9:31 am
  • Replies 1
  • Views 292
Re: SSL HELP!!!

I actually wrote a 2nd response before I even noticed that was there. Sorry about that!

Jump to post
  • Tue Apr 10, 2012 11:00 am
  • Replies 17
  • Views 1551
Re: SSL HELP!!!

Did your fix and it works perfect! Thank you 100x over! That was my first SSL install and a rough one lol.

All The Best,

Edward

Jump to post
  • Tue Apr 10, 2012 10:49 am
  • Replies 17
  • Views 1551
Re: SSL HELP!!!

This is what my store admin is showing

Notice: Use of undefined constant HTTP_SERVER - assumed 'HTTP_SERVER' in /home/allshipp/public_html/admin/index.php on line 50

Jump to post
  • Tue Apr 10, 2012 10:41 am
  • Replies 17
  • Views 1551
Re: SSL HELP!!!

That was a typo here.

Jump to post
  • Tue Apr 10, 2012 10:34 am
  • Replies 17
  • Views 1551
Re: SSL HELP!!!

How do I fix it ? I'm newer to this sorry.

Jump to post
  • Tue Apr 10, 2012 10:32 am
  • Replies 17
  • Views 1551
Re: SSL HELP!!!

This one http://shopencart.com/opencart-theme-46 !!!! Also, now I'm having an issue in admin. What am I doing wrong now? Lol This shows in my admin: Notice: Use of undefined constant HTTP_SERVER - assumed 'HTTP_SERVER' in /home/allshipp/public_html/admin/index.php on line 50 This is it in my file ma...

Jump to post
  • Tue Apr 10, 2012 10:29 am
  • Replies 17
  • Views 1551
Re: SSL HELP!!!

Thank you so much! The lock is showing up now. Can you take a look at my site and make sure it is working correctly? It's www.allshippedout.com

Best Regards,

Edward

Jump to post
  • Tue Apr 10, 2012 10:18 am
  • Replies 17
  • Views 1551
SSL HELP!!! [SOLVED]

I cannot seem to get my SSL working I already purchased the cert and have it on my cPanel with a dedicated ip. I also switched it on in my Open Cart. Here is what I have. public_html/config.php <?php // HTTPS define('HTTPS_SERVER', 'https://allshippedout.com/'); define('HTTPS_IMAGE', 'https://allshi...

Jump to post
  • Tue Apr 10, 2012 7:11 am
  • Replies 17
  • Views 1551
Re: [RELEASED] Mailchimp Newsletter Signup Module

I'm having an issue with this module when I try to sync on OC 1.5.2.1 : Initializing... Checking for MailChimp API Key: 7af5434837639afe33366d1f4df278bf-us4 Checking for Mailchimp List ID: 6bd92cec4e Sync All: false Found null subscribers. Sending data to MailChimp. Data sent to MailChimp. Number of...

Jump to post
  • Wed Apr 04, 2012 1:35 am
  • Replies 109
  • Views 28208

Page 1 of 1

Search found 20 matches