Search found 17 matches

Page 1 of 1

Search found 17 matches

products linking to strange website

I was wondering if anyone would know why my site has suddenly started linking products to a strange site? If I click on the products it loads the product page and then instantly tries to load "zypzieb.ru". If I type in zypzieb.ru I get a message: This web page at http://www.censored.com has been rep...

Jump to post
  • Tue Jun 26, 2012 3:26 am
  • Replies 1
  • Views 261
Re: [NOW AVAILABLE] Multi-Vendor for OC 1.5.1

Hi fido-x There's a problem I'd like to know if you can fix. When logged in as a store manager, I try copy a product but no new copy appears, I tried a few times but nothing. Now when I log in as ADMIN and go to products, all the copies I made while logged as store manager have appeared in the produ...

Jump to post
  • Sat May 05, 2012 7:18 pm
  • Replies 116
  • Views 46143
Re: HOW TO set up Multi-Stores on v1.5.1

I posted this in the General Forum, I have found this thread and reposted, sorry about the double post. I'm not sure how this happened, but my modules on the home page just disappeared and when I went to the Layout section in ADMIN I saw my "Home" layout was gone! I tried creating a new one with the...

Jump to post
  • Wed Apr 18, 2012 5:15 pm
  • Replies 54
  • Views 26358
Re: home in layout is missing

Okay, I've reinstalled OC and everything was going well and again, after I added the 3rd store the modules on the default page which were set to "Home" have gone, none of the modules will display with the "Home" layout. This time however the "Home" is still visible in the Layout section. Anyone know...

Jump to post
  • Wed Apr 18, 2012 8:30 am
  • Replies 1
  • Views 191
home in layout is missing

Please can someone help? I'm not sure how this happened, but my modules on the home page just disappeared and when I went to the Layout section in ADMIN I saw my "Home" layout was gone! I tried creating a new one with the route being"common/home" but this is not working, do I have the route incorrec...

Jump to post
  • Tue Apr 17, 2012 11:06 pm
  • Replies 1
  • Views 191
Re: [NOW AVAILABLE] Multi-Vendor for OC 1.5.1

I'd just like to say thank you to fixo-x, I did have a few problems but he has helped sort them out and also went further and fixed my payment gateway, thank you it's greatly appreciated.

Jump to post
  • Tue Apr 17, 2012 2:39 am
  • Replies 116
  • Views 46143
Re: [NOW AVAILABLE] Multi-Vendor for OC 1.5.1

Fido-X I need your help urgently, my site is ready to go live and I've been doing some tests and found a problem. All my test store are using the same payment gateway and each time a store adds in their info it replaces the info for all the stores. My understanding was that each store could receive ...

Jump to post
  • Wed Apr 04, 2012 3:50 am
  • Replies 116
  • Views 46143
Re: [NOW AVAILABLE] Multi-Vendor for OC 1.5.1

Thank you, I have two other questions. 1) I don't want to set the "Enable Multi-Store Entry Portal:" to yes, but I do want a link from the site to this page of stores, is there a link to take me to this page? EDIT: Question 2 solved: 2) I purchased another module that removes the "Add to Cart" from ...

Jump to post
  • Sun Apr 01, 2012 5:06 am
  • Replies 116
  • Views 46143
Re: 1.5 Subcategory Images

Sorry, the instructions are called Installation Manual, so I said install. What I meant was Manual File Update I used this: Edit: ../catalog/controller/product/category.php Find (around line 136): $product_total = $this->model_catalog_product->getTotalProducts($data); $this->data['categories'][] = a...

Jump to post
  • Wed Mar 28, 2012 11:10 pm
  • Replies 186
  • Views 53894
Re: 1.5 Subcategory Images

When I do a manual install I get this error on the Refine Search results page, it shows the image but also shows the error together. You can see it at http://www.definitivedesign.co.za/mall/index.php?route=product/category&path=65 The error is: Notice: Undefined index: thumb in /home/definit1/public...

Jump to post
  • Wed Mar 28, 2012 9:00 pm
  • Replies 186
  • Views 53894
Re: [NOW AVAILABLE] Multi-Vendor for OC 1.5.1

I see the check box has been removed from the parent category for the Store Manager Group, surly it will be similar to remove the [Edit] for this parent category too?

Jump to post
  • Sun Mar 25, 2012 8:51 am
  • Replies 116
  • Views 46143
Re: [NOW AVAILABLE] Multi-Vendor for OC 1.5.1

Okay, I've tried bypassing this by removing access to the categories for the Store Manager Group, then adding the subcategory through the Main Admin, but the subcategory doesn't show up when logged in as the Store Manager. I can't see any way around this unless we have the option of disabling edit o...

Jump to post
  • Thu Mar 22, 2012 6:14 am
  • Replies 116
  • Views 46143
Re: [NOW AVAILABLE] Multi-Vendor for OC 1.5.1

Thank you Fido-X, I have reinstalled OC 1.5.1.3 again, installed VQmod and Store Manager I have followed the above instruction and all seems to be well except for the category problem. I have figured out what is happening, here goes... In order for a category to display on the sub site YOU HAVE TO c...

Jump to post
  • Wed Mar 21, 2012 11:50 pm
  • Replies 116
  • Views 46143
Re: Subcategories have become level 1 categories

Is there nobody that can help me with this? if not then it must be the Store Manager module that causes this

Jump to post
  • Mon Mar 19, 2012 1:47 am
  • Replies 1
  • Views 139
Subcategories have become level 1 categories

I have found that all my subcategories have left their assigned categories and are showing up as their own independent category. e.g Categories: Electronics ----Cameras ----Computers ----------Hardware ----------Software -----Mobile Phones Have become: Categories: Electronics Computers Hardware Soft...

Jump to post
  • Sat Mar 17, 2012 5:20 am
  • Replies 1
  • Views 139
Re: [NOW AVAILABLE] Multi-Vendor for OC 1.5.1

I have used the sign up from the "Vendors Link" to sign up as a Vendor I have followed the instructions and there were no errors on "Approval" but is still shows under STORE MANAGER/USERS/APPROVED TAB = NO *UPDATE* After adding a second vendor all are showing APPROVED without me even having to appro...

Jump to post
  • Tue Mar 13, 2012 7:22 pm
  • Replies 116
  • Views 46143
Re: [NOW AVAILABLE] Multi-Vendor for OC 1.5.1

Hi I purchased the module and I have to apologise for all the messages I've been sending from your site for support, I didn't know of this thread till now. When I try to APPROVE a user as a Manager I get the following error: Notice: Undefined index: category_id in /home/definit1/public_html/mm/admin...

Jump to post
  • Tue Mar 13, 2012 12:41 am
  • Replies 116
  • Views 46143

Page 1 of 1

Search found 17 matches