Search found 7 matches

Page 1 of 1

Search found 7 matches

k3m

Re: Wrong Currency when using PayPal payment

I have exactly the same problem. Did you manage to resolve it?

Jump to post
  • Fri Feb 03, 2012 5:14 pm
  • Replies 7
  • Views 2023

k3m

Australia Post Extension - The basket weight is 0g Error

Hi, I've recently installed Australia Post extension for version 1.5.1.3 of OC. Unfortunately very often I have an error on checkout saying: "The basket weight is 0g, unable to calculate shipping costs" which is not true (products and weights have been configured properly). Any ideas where could be ...

Jump to post
  • Mon Jan 30, 2012 3:56 pm
  • Replies 2
  • Views 794

k3m

Re: admin login button not working in chrome

I'm using a domain. I've found Line:18 from the error above. It comes from \admin\view\template\commonheader.tpl file. Line 18 starts here: $(document).ready(function(){ // Confirm Delete $('#form').submit(function(){ if ($(this).attr('action').indexOf('delete',1) != -1) { if (!confirm('Delete/Unins...

Jump to post
  • Fri Jan 20, 2012 1:09 am
  • Replies 2
  • Views 813

k3m

admin login button not working in chrome

Hi, after computer restart I can't login into admin panel again - login button seems to not working (it was fine before restart). Problem exists in Google Chrome. In Firefox works fine. In IE page loads with JS errors: "Object expected admin/ Line:18" and next "Object expected admin/ Line:79 Code:0 ...

Jump to post
  • Fri Jan 20, 2012 12:21 am
  • Replies 2
  • Views 813

k3m

Re: Error 500 - when displaying category with products

Thanks for replay, I've already managed to solve the problem. It was related to mb_substr function in category.php file.
I've found answer here http://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=44403

Jump to post
  • Thu Jan 19, 2012 11:39 am
  • Replies 2
  • Views 1037

k3m

Error 500 - when displaying category with products

After installing fresh version of open cart (v.1.5.3) I have "Error 500 - Internal Server Error" each time I try to display category with products. The issue doesn't appear when I click on category w/o products. Home page also works fine. Has anyone encountered such issue?

Jump to post
  • Tue Jan 17, 2012 2:59 pm
  • Replies 2
  • Views 1037

k3m

Re: Categories with Products show 500 error

Hi, I have the same problem. Internal Server Error 500 when browsing category containing products. Did you manage to solve it?

Jump to post
  • Tue Jan 17, 2012 8:22 am
  • Replies 2
  • Views 543

Page 1 of 1

Search found 7 matches