Search found 28 matches

Search found 28 matches

Re: error when change new address in checkout

default checkout l trying on a default and another templates but still got this error

Jump to post
  • Mon Oct 21, 2013 8:01 pm
  • Replies 5
  • Views 451
Re: error when change new address in checkout

l'am already replace old file with new file but still find this error. anyone can help me?

Jump to post
  • Sun Oct 20, 2013 9:56 am
  • Replies 5
  • Views 451
error when change new address in checkout

hello..l got error city when try to used new address in checkout prosses. anyone can help me to fixed this trouble
thanks
Image

Jump to post
  • Wed Oct 16, 2013 9:58 am
  • Replies 5
  • Views 451
can't send email to all customer

hello..l have trouble when trying send email to all customer. l find allert " E-Mail Message required! " when click send button. whereas email message form has been filled.
please help to fixed it. l'am used opencart v 1.5.5.1

Image

Jump to post
  • Thu Jul 18, 2013 1:03 pm
  • Replies 1
  • Views 262
Re: Blank page after registration

Could you check your error logs by going to Admin > System > Errors. If you can post it here that will be a good help. thanks for your respond l find this error after click button continue. Notice: Error: Unknown column 'city_id' in 'field list' Error No: 1054 INSERT INTO address SET customer_id = ...

Jump to post
  • Wed Jun 26, 2013 11:01 pm
  • Replies 3
  • Views 625
Blank page after registration

hii...l got error on my opencart website.
so if l create new account and filling all form data when click button continue for finishing registration l got blank page.
what should i do to fix it.
my link
http://thefashionstuff.com/register
thanks.

Jump to post
  • Wed Jun 26, 2013 10:07 pm
  • Replies 3
  • Views 625
button login in admin page not working

hello l got trouble with my website. button login in admin page not working so l can't login to admin panel. whereas previously working fine and I dont make any changes before.I am very confused with this problem. my link http://grosirfashiongirls.com/admin/
please help me.
Thanks

Jump to post
  • Tue Jun 18, 2013 10:15 pm
  • Replies 1
  • Views 700
Re: muncul 2 baris testimonials pada page home

kalo gitu mungkin agan menambahkan modul testimonial di tempat yg sama. coba lihat di bagian add module pada modul customer testimonial layout-nya jangan di samakan (ganti jangan di home)

Jump to post
  • Thu Aug 09, 2012 11:37 am
  • Replies 4
  • Views 1078
Re: muncul 2 baris testimonials pada page home

itu biasanya terjadi karena agan upload modul testimonial tersebut di 2 theme. theme default dan di custom theme. coba di remove yg di custom theme-nya.
IMHO

Jump to post
  • Wed Aug 08, 2012 2:34 pm
  • Replies 4
  • Views 1078
Re: Gambar Image di kolom header menu

kalo menurut saya lakukan costumize di bagian header.tpl dan stylesheet.css
lokasinya:
1.catalog > view > theme > default > common >header.tpl
2.catalog>view > theme > default > stylesheet >stylesheet.css

jangan tanya cara ngeditnya gimana :D kalo agan menguasai php dan css pasti bisa!!!

Jump to post
  • Fri Jun 22, 2012 12:20 pm
  • Replies 2
  • Views 605
Re: <ask> Apakah Bisa mengedit harga di invoice

ok, terimakasib buat om qahar & sans buat penjelasannya. sepertinya konfirmasi via sms/telp jd solusi yg terbaik :D

Jump to post
  • Sat Jun 16, 2012 3:51 pm
  • Replies 3
  • Views 963
<ask> Apakah Bisa mengedit harga di invoice

selamat siang, rekan2 OC semua. saya mau tanya apakah bisa atau tidak kalau mengedit harga yg sudah tertera pada invoice? karena kadang2 untuk ongkos kirim harganya suka update dengan cepat sedangkan si penjual masih menerapkan ongkir dng tarif lama. nah pertanyaannya apakah bisa atw tidak di invoic...

Jump to post
  • Thu Jun 14, 2012 4:29 pm
  • Replies 3
  • Views 963
Re: Erorr upload modul JNERegOpencart1.5.0.5

Aneh udah jelas2 modulenya tidak kompatible dengan OC yang digunakan kok masih dipakai. Terima kasih... ternyata memang benar tidak kompatible. sayan ganti dengan OC 1.5.2.1 timbul permasalahan baru, ketika saya upload di localhost berjalan lancar. Namun ketika saya upload di hosting bermasalah den...

Jump to post
  • Wed Jun 13, 2012 1:36 pm
  • Replies 4
  • Views 968
Re: Modules Tracking TIKI/JNE/Post Shipping Number OC.v1.5+

setau saya di beberapa extensions sih copas.. >:D

Jump to post
  • Wed Apr 11, 2012 6:17 pm
  • Replies 7
  • Views 2463
autocomplete cant be load

hi..l cant use autocomplete in opencart 1.5.1.3 when I write the initials of the product in the autocomplete box. autocomplete cant be load product that I want. so.. 1. l can't add featured products 2.l can't add options on products. etc o..ya l use custom templates, can you help me to solve this pr...

Jump to post
  • Fri Mar 30, 2012 12:39 pm
  • Replies 1
  • Views 321
Re: <ask> cara menampilkan featured produk pada OC 1.5.3

ok.thanks gan berarti ane harus hubungi hoster buat minta instal Mb String di account ane.

Jump to post
  • Thu Mar 29, 2012 1:28 pm
  • Replies 9
  • Views 2147
Re: <ask> cara menampilkan featured produk pada OC 1.5.3

yup. di admin gan.
awalnya fitur tersebut belum saya coba di default. pas di tes di custom theme itu nggak bisa running. :drunk:

Jump to post
  • Wed Mar 28, 2012 6:24 pm
  • Replies 9
  • Views 2147
Re: <ask> cara menampilkan featured produk pada OC 1.5.3

so..ane harus edit di bagian apa gan? untuk option produk juga sama nggak bisa load auto complete

Jump to post
  • Wed Mar 28, 2012 5:42 pm
  • Replies 9
  • Views 2147

Search found 28 matches