Search found 19 matches

Page 1 of 1

Search found 19 matches

Re: Product Review: average score is incorrect

Hello, I am having this problem too. Using 1.5.1.3 I have product with 7 five star reviews and 1 four star, average is shown as four - not very happy! I had problems upgrading, is this a bug fixed in the new software? - if so I will try again - please can someone advise If not does anyone have a fix...

Jump to post
  • Fri Jul 26, 2013 2:02 am
  • Replies 4
  • Views 1227
Re: Google AdWords Conversion Tracking code

Hi,
I have the same problem as Masterp, No success.tpl file in my custom theme. I considered duplicating the one from default theme and adding it into my theme folder, but I am a total newbie and not sure if this is a good idea - Can anyone advise - Please!
Thanks
Vicky

Jump to post
  • Wed Feb 27, 2013 11:09 pm
  • Replies 23
  • Views 43699
Re: 5 Stars not showing

Ah, I see, how annoying - fair tho - sort of - in the way life is!

Thanks for reply, will try and drum up more reviews thru facebook or something

Vicky (wont be beaten, destined for greatness - eventually - probably) x

Jump to post
  • Mon Sep 10, 2012 7:22 pm
  • Replies 3
  • Views 278
5 Stars not showing

Hi I'm using Opencart 1.5.3.1.

I have a product with a 5 star review - Fine, Then It got a 4 star review, which I Enabled. The product then showed 4 stars not 5. I've currently disabled the 4 star review, but this is not a long term solution.

Any Ideas why this is happening?

Thanks

Jump to post
  • Mon Sep 10, 2012 5:42 pm
  • Replies 3
  • Views 278
Re: Welcome Message

Ok, further to last post, My developer friend says there is a hidden H1 tag on home page which is my store name, --></script><h1 style="display: none;">MY STORE</h1> he says 'MY MESSAGE' (which I was convinced was an H1 tag because when I adjusted H1 in CSS file it updated) Is apparently not H1 - ? ...

Jump to post
  • Thu Jul 05, 2012 4:35 pm
  • Replies 16
  • Views 2462
Re: H1 style="display: none;" tag on Home Page

Hi I'm a newbie and I'm having trouble with this. I changed the welcome module coding to create a keyword rich H1 title on my home page instead of the default 'welcome to YOUR STORE' but my developer fried pointed out the hidden H1 tag and says my headline is not H1. Do I need to delete the hidden s...

Jump to post
  • Thu Jul 05, 2012 4:00 pm
  • Replies 3
  • Views 1725
Re: Welcome Message

OMG I found it - It is on other posts, but was hard to find so for benefit of other newbie's here's how i did it. It meant modifiying core code, so when I upgrade I'll have to redo it - I can't see any other way tho - if this is inadvisable maybe someone cleverer than me can add better advice public...

Jump to post
  • Wed Jul 04, 2012 10:12 pm
  • Replies 16
  • Views 2462
Re: customer groups shows no configuration options - 1.5.1

Hello again,
Lots of people have viewed this post but no-one's answered my question - Am I asking something really stupid?

Jump to post
  • Wed Jul 04, 2012 8:10 pm
  • Replies 3
  • Views 288
Re: Welcome Message

Hi I'm a newbie too and I'm having the very same problem. If I understand correctly, Screamkitty's solution will hide the 'welcome to…" message which seems to be automatically generated by the welcome module. I want to change this heading - which I understand is a <h1> header to a title including ke...

Jump to post
  • Wed Jul 04, 2012 8:08 pm
  • Replies 16
  • Views 2462
Re: is my theme incompatible with opencart upgrade?

Hello, Thanks for reply.
I suppose I have to assume that I may not be able to get an upgrade for the theme. If this is the case, would I be better rebuilding the layout based on a copy of the default theme? Would this then always be upgradeable?

Thanks
Vx

Jump to post
  • Mon Jun 11, 2012 8:06 pm
  • Replies 3
  • Views 555
Re: customer groups shows no configuration options - 1.5.1

Hello, Thanks for help, I tried that tho, Because I have product options set (different jar sizes) I couldn't see how I could do it that way, there doesn't seem to be a way of accounting for product options in the discount tab. I could re-list my products so each variant is a different product, but ...

Jump to post
  • Mon Jun 11, 2012 8:01 pm
  • Replies 3
  • Views 288
customer groups shows no configuration options - 1.5.1

Hi, I'm trying to add a percentage discount applicable to all products for my wholesale customer group. I've been to admin/sales/customers/customer groups I can see my default wholesale group but when I click edit there are no options shown except to change the name. I tried setting up my own group ...

Jump to post
  • Mon Jun 11, 2012 5:03 pm
  • Replies 3
  • Views 288
is my theme incompatible with opencart upgrade?

Hi, I'm a newbie but I built a shop a few months ago (Jan 2012). I used a free theme (crista grey) but I customised it quite considerably. I did this by changing the css file in the theme - I'm pretty sure I never edited any code outside the theme. When I upgraded to 1.5.3.1 my header layout went al...

Jump to post
  • Mon Jun 11, 2012 3:58 pm
  • Replies 3
  • Views 555
Tracking generator didn't work

I had exact same problem - crista template on 1.5.1.3. Affiliate tracking generator didn't autofil I changed lines 24 and 25 of header.tlp file exactly as described by paul133. I am a complete newbie and have got in some right pickles fiddling with code I didn't understand - but that worked a treat....

Jump to post
  • Thu Feb 02, 2012 2:55 am
  • Replies 17
  • Views 14907
Re: Options to Image doens't work - V: 1.5.1.3

Hello, I don't know what wenwenzi's going on about - that obviously went right over my head (-?) - anyway - thanks Daniel and Qphoria for pointing out how to use this function - works a treat! - Loving Opencart more and more everyday ;D Is there anyway of making the the option thumbnails a bit bigge...

Jump to post
  • Tue Jan 31, 2012 6:58 pm
  • Replies 29
  • Views 24746
Re: Can't find .htaccess.txt file for SEO URL's

I thought I was going mad - I could see it in my c panel search bar, but It just wasn't there when I looked in the folder. Same in filezilla - Thanks noob from someone more noob than u
x

Jump to post
  • Thu Jan 26, 2012 3:20 am
  • Replies 11
  • Views 8761
Re: Warning: No Shipping options are available.

I also had this problem and it turned out it was because the weight class I has used in the shipping extensions (eg kilos/grams/etc) did not match the weight class set in my store setting (systems>settings>your store>local tab) wasted a lot of time getting to the bottom of that, hope this save someo...

Jump to post
  • Tue Jan 24, 2012 7:50 pm
  • Replies 16
  • Views 26497
Re: royal mail not showing for guest checkout

OMG Thank you Thesnipergecko! - I have spent best part of the last 12 hours trying to figure out why my Royal mail option was not showing up at check out - you are dead right - however - from my experience weight class setting in shop has to simply match weight class setting in royal mail - doesn't ...

Jump to post
  • Thu Jan 12, 2012 7:37 pm
  • Replies 10
  • Views 2471
Re: [1.5.0] Changing the template - doesn't work

I changed references on the common/header.tlp as described, because my CSS edits were not updating my site. I too have managed to get the default CSS to update sucessfully (did minor change and quickly changed it back), but when I made copy of default theme folder my CSS edits just made no differenc...

Jump to post
  • Sat Jan 07, 2012 4:15 am
  • Replies 10
  • Views 2364

Page 1 of 1

Search found 19 matches