Search found 22 matches

Search found 22 matches

Other ways to Sync Ebay/Amazon other than OpenBay

I find that there are so many issues with OpenBay trying to work with Ebay USA that I need to find a better system. Plus their support is crappy. Does anyone know of another extension that works with the US Amazon and US Ebay sites. I'm at the stage where it may be quicker and more efficient to move...

Jump to post
  • Thu Aug 09, 2018 1:14 am
  • Replies 2
  • Views 810
Re: Official Opencart v2.3.0.2 bug reports - Open Bay errors

I have been trying to get OpenBay to work with Open Cart 2.3.0.2 and Amazon US for 6 weeks. Working with OB support we have identified numerous software bugs including a database error. OpenBay should list the fixes on this site. I feel that the OpenBay extension should be removed until OpenBay can...

Jump to post
  • Thu Feb 02, 2017 11:31 pm
  • Replies 222
  • Views 86926
Re: Official Opencart v2.3.0.2 bug reports - Open Bay errors

I have been trying to get OpenBay to work with Open Cart 2.3.0.2 and Amazon US for 6 weeks. Working with OB support we have identified numerous software bugs including a database error. OpenBay should list the fixes on this site. I feel that the OpenBay extension should be removed until OpenBay can ...

Jump to post
  • Thu Feb 02, 2017 5:34 am
  • Replies 222
  • Views 86926
Re: How to make the whole site https secured

Works beautifully but I can confirm it breaks OpenBay Pro. I even tried all workarounds which excluded openbaypro traffic (under their instruction) but to no avail. Ended up using the config.php "add an s to the http url" hack, works great. Still possible for old links to route to non ssl, and this ...

Jump to post
  • Tue Jan 10, 2017 8:02 am
  • Replies 16
  • Views 7747
Paid OpenBay Connection to Amazon US on OC 2.3x not working

I have been trying unsuccessfully for months to make the paid OpenBay subscription work between OpenCart 2.3 and Amazon US site. We get orders to download from Amazon, but cannot get shipping info or inventory numbers to send to Amazon and snyc. After many suggestions from OpenBay support (such as u...

Jump to post
  • Tue Jan 10, 2017 7:54 am
  • Replies 0
  • Views 563
Upgrade 2.3 from 2.2

When you say you transferred all the files? What files? You can't just copy and upgrade. Read the directions fully. Check that your server meets the requirements of OC2.3 Do a fresh install of the 2.3 files first (upload to server) Next, backup the old DB, copy the config file, update the config to ...

Jump to post
  • Tue Jan 03, 2017 4:28 am
  • Replies 2
  • Views 769
Re: PayPal Pro & Express Errors

Funny, I have this error on another site and when I search I find that I asked this same question early this year. Not sure what the issue is as I have it working with Sage ok. My suspicion is that it is related to the SSL. I am going to replace the SSL and see what happens.

Jump to post
  • Fri Dec 02, 2016 1:54 am
  • Replies 5
  • Views 2804
PayPal Pro & Express Errors

On a fresh install of 2.2 I am getting errors in sandbox with PP Express and PP Pro. I have OC1.54 with the same settings on this server running without issue. So it is related to 2.2 PP Express error: Notice: Undefined index: L_LONGMESSAGE0 in /xxx/store3/catalog/controller/payment/pp_express.php o...

Jump to post
  • Fri Apr 22, 2016 12:04 am
  • Replies 5
  • Views 2804
SSL Not Working Correctly 2.2 - PayPal dies

On a clean install of OC2.2 I noticed that the checkout was not changing to SSL while testing and is giving errors with PayPal Pro on Sandbox. Also PayPayPro iFrame does not work - I believe that again PP is not seeing the SSL either. I set all configs to https:// for secure and non-secure, If you g...

Jump to post
  • Thu Apr 21, 2016 7:47 am
  • Replies 39
  • Views 30787
Upgrade from 1.5.6.4 Instructions

I need to update two stores from 1.5.6.4 to the latest 2.1.0.2, but I cannot find any official upgrade instructions. I see lots of people with errors and questions. Can you please post a link somewhere easy to fine, like pinned to the top of the 2.0 support forum?

Thanks in advance for the link.

Jump to post
  • Tue Jan 19, 2016 12:20 am
  • Replies 3
  • Views 397
Re: PayPal Express not sending Shipping address

I am using PP Express Button and all the transactions are set as eligible for seller protection. Are you using the API and have the PP Express buttons working. Payments made by Payments Pro API are not eligible as there is no account created at PP with a verified address. When someone pays with PP E...

Jump to post
  • Sun Mar 09, 2014 6:57 am
  • Replies 8
  • Views 2015
Re: Region/State Empty for PayPal Express 1.5.6

I am working on this same issue. I also use PayPal Pro IPN for credit cards and those work fine,returning the correct state info, it is just the PayPal Express Button payments that do not return the STATE. As far as I can see, the order table field in the database is SHIPPING_ZONE, but the PayPal Ex...

Jump to post
  • Sun Mar 09, 2014 6:37 am
  • Replies 8
  • Views 1596
FIXED (bug) Site crash after upgrade from 1.5.1.3 to 1.5.4

Solved the problem - this needs to be added to the paperwork. My version of Mcrypt and cUrl worked fine with version 1.5.1.3 but on 1.5.4.1 it caused the store front to not load and give a 500 error message. After upgrading php-mcrypt and cUrl to the latest versions the store front came back to life...

Jump to post
  • Sun Sep 16, 2012 1:10 pm
  • Replies 4
  • Views 944
No store front after upgrade to 1.5.4

Still no store front after upgrade!!! This is a serious problem.

I have check everything, but cannot get the store to work. The admin is working perfectly, but the store front is a 500 message.

Everything was perfect with 1.5.1.3, but now 1.5.4.1 - DEAD


Am I missing something. HELP!!

Jump to post
  • Sun Sep 16, 2012 10:00 am
  • Replies 4
  • Views 944
Re: Site crash after upgrade from 1.5.3 to 1.5.4

Fixed it - deleted the TEST directory in image/cache/data/test which in the upgrade was needed. Will try to upgrade again.

Jump to post
  • Sun Sep 16, 2012 9:45 am
  • Replies 4
  • Views 944
Re: Site crash after upgrade from 1.5.3 to 1.5.4

I restored the old version files and the database and the store is working again, but I'm still getting some error message at the top of the admin screen. I don't want to upgrade unless I can get rid of these errors as I guess they are left from whatever went wrong with my upgrade. Warning: fopen(/v...

Jump to post
  • Sun Sep 16, 2012 9:41 am
  • Replies 4
  • Views 944
Site crash after upgrade from 1.5.1.3 to 1.5.4

I have a stable 1.5.1.3 and just completed an upgrade to 1.5.4 but have no store from (blank screen) but I can access the Admin, but many error messages. I went through and added all of the TEST directories that the messages say are missing. Nothing. Any ideas.

Jump to post
  • Sun Sep 16, 2012 8:43 am
  • Replies 4
  • Views 944
Re: Affiliate Image Banner Code Integration

I too wanted to do this and manually added the code to the affiliate page. Works pretty well.

Added the code to Theme>Default>Template>Affiliate>tracking.tpl

Add after <code><div id="tableWrapper">
<div class="tableBody"></code> I have inside a form.

Hope this helps.

Jump to post
  • Sun Sep 02, 2012 5:26 am
  • Replies 1
  • Views 194
Re: Sitemap generator errors

I'm finding the the sitemap list (on refresh) includes links that don't exist. Also, it will list a product as this in the sitemap: <loc>https://athomepestcontrol.com/Green Clean Dissovable Laundry Bags</loc> but the actual link is: https://athomepestcontrol.com/Green%20Clean%20Dissovable%20Laundry%...

Jump to post
  • Thu Mar 22, 2012 10:41 pm
  • Replies 16
  • Views 8277
date format not switching after update to english.php

I'm using Version 1.5.1.3 and have changed the date setting in english.php but it is not changing the date format. Have two sites - both the same.

Fixed: it is the english.php file in the admin that alters both sides.

Jump to post
  • Wed Jan 04, 2012 9:11 am
  • Replies 2
  • Views 747

Search found 22 matches