Search found 9 matches

Page 1 of 1

Search found 9 matches

How to display brands on left menu as text

hi I have installed OC 1.5.3 with the DEFAULT theme. What is the easiest way to display all the brands on the left hand side/column in text.

Jump to post
  • Tue Jan 17, 2012 4:36 am
  • Replies 2
  • Views 863
Dashboard does not show sales ?

I have OC 1.5.3 installed and am testing it with Google Checkout extension. During the test I successfully make a purchase and receive an email confirmation at the store email but the sale doesn't show up in my OC Admin Dashboard? What am I am missing. There was an issue with my callback URL in GChe...

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2012 6:01 am
  • Replies 0
  • Views 269
Re: Shopping cart stopped working

Thanks Victor, for some reasons it has started working again and i have not changed anything :) i guess the hosting company is messing about trying to fix the SSL issue.

Jump to post
  • Sun Jan 08, 2012 10:05 pm
  • Replies 8
  • Views 762
Re: Shopping cart stopped working

I do not want to turn off SSL ... I won't personally buy from a website who are requesting my personal info on a non-ssl page.

Jump to post
  • Sun Jan 08, 2012 5:23 pm
  • Replies 8
  • Views 762
Shopping cart stopped working

hi i have a new installation of OC 1.5.3 and using default template. I had everything setup and working up until yesterday. Yesterday i installed google checkout and then tested the website and it was all working apart from an SSL cert untrusted connection warning that came up whenever the site trie...

Jump to post
  • Sun Jan 08, 2012 4:44 pm
  • Replies 8
  • Views 762
Re: Google Checkout for 1.5.1.3

I have got the same problem. Also using 1.5.3. Any one have any idea how to solve this?

Jump to post
  • Thu Jan 05, 2012 6:05 am
  • Replies 3
  • Views 981
Re: Error Cannot send session cookie - headers already sent

Thank you straightlight. There were some empty lines at the end and I used a different editor this time and it worked.

Jump to post
  • Sun Jan 01, 2012 6:16 pm
  • Replies 39
  • Views 105853
[SOLVED] - headers already sent

I downloaded the latest OC 1.5.3. Using WAMP I set up and run my website on my local machine and now I have uploaded the files to the actual host, configured DB and updated config.php files with the correct info. However when I try to access my website using the temporary URL, the website works but ...

Jump to post
  • Sun Jan 01, 2012 9:24 am
  • Replies 39
  • Views 105853

Page 1 of 1

Search found 9 matches