Search found 4 matches

Page 1 of 1

Search found 4 matches

Re: OpenCart 1.5.1.3 Bug Thread

hi.

I don't know if it was already reported, but if I copy/clone product that has additional images them in copy of original I must add additional img. again. Sorry if it is already discussed. version 1.5.1.3

Jump to post
  • Fri Mar 16, 2012 5:07 am
  • Replies 599
  • Views 239801
Re: Export/Import Tool

just tested/changed product language_id (in DB) and I can see products in admin panel - catalog -> products. BUT now all product discription and products (that was not in ENG language id) are gone.. because ENG is not enabled in store and I can see them only in ENG language page.

Jump to post
  • Tue Dec 27, 2011 6:17 pm
  • Replies 6
  • Views 1830
Re: Export/Import Tool

I think I found reason. IMO, something with language conflict.. or something. I made .xls file from exported xls file that consist of few demo products with are added in default OC version. So I made-inserted products and give 2 different names, for example AAA in Eng description field and BBB in La...

Jump to post
  • Sat Dec 24, 2011 3:27 am
  • Replies 6
  • Views 1830
Re: Export/Import Tool

Hi there. I have OC v1.5.1.3 and opencart-1-5-0-x-export-import-5.zip, vqmod-2.1.5-opencart.zip installed on my host. Problem is that after I did product import from xls file on store DB I can see all products in store web page but I cant see them on product page on admin dashboard. I have 2 languag...

Jump to post
  • Sat Dec 24, 2011 1:43 am
  • Replies 6
  • Views 1830

Page 1 of 1

Search found 4 matches