Search found 29 matches

Search found 29 matches

Re: sagepay not showing as a payment option

it appears may have been a server issue although host is denying it all of a sudden after having asked about db connection issues its working , but not their fault

Jump to post
  • Wed Aug 21, 2013 11:46 pm
  • Replies 1
  • Views 268
sagepay not showing as a payment option

urgent help required we are using version 1.5.1.3 and have had sagepay installed and working on this site for over 9 months , yesterday it suddenly dissapeared from the payment choices , i have checked all settings and nothing has changed , spoken to sagepay and they have not changed anything , look...

Jump to post
  • Wed Aug 21, 2013 11:20 pm
  • Replies 1
  • Views 268
Re: [RELEASED] Export/Import tool for OpenCart 1.5.3.x

Hi ,
we have installed your vqmod on a version of 1.5.3.1 and when we export the spreadsheet it is a 0kb file and excel says it is in wrong format please help. it did work when we first installed it but now does not
thanks

Jump to post
  • Tue Feb 05, 2013 5:29 am
  • Replies 174
  • Views 67241
Re: Upgrading from 1.5.1.3 to latest

should have known it wouldnt be that easy , if i do the upgrade will the database be compatible with new version
if so will do an upgrade as stated in documentation

Jump to post
  • Wed Jan 16, 2013 4:17 am
  • Replies 4
  • Views 239
Re: Upgrading from 1.5.1.3 to latest

yes we used the default theme, does that mean i can leave the old theme in place and just upload the other files

Jump to post
  • Wed Jan 16, 2013 3:31 am
  • Replies 4
  • Views 239
Upgrading from 1.5.1.3 to latest

I am looking at upgrading our 1.5.1.3 version up to the latest release can anyone offer advice on the best way to do this We have done a few css mods to the skin, menus , backgrounds and the odd template mod, will it be possible to keep at least some of these or will we end up back with the basic sk...

Jump to post
  • Wed Jan 16, 2013 1:12 am
  • Replies 4
  • Views 239
Re: Products appear twice

found cure on forum after long search it is a problem with open cart earlier versions like mine , cured it for now but think upgrade might be best way , customised skin thin so means more work thanks for comments and help see below: Re: 2nd page repeat items Postby JSSL » Wed Oct 26, 2011 11:05 am H...

Jump to post
  • Thu Jan 03, 2013 8:22 pm
  • Replies 3
  • Views 415
Products appear twice

we are experiencing a strange problem where some products are appearing twice in the category , or not appearing at all even though if you search for them they appear in results, there are no duplicate products in the database or that show up in admin area can anyone advise what may be the cause I h...

Jump to post
  • Thu Jan 03, 2013 4:55 pm
  • Replies 3
  • Views 415
Re: how to clone collect from store

Wow,
not a coder didnt realise would be this involved , thought maybe i could clone collect from store module and edit it
looks like wont be implementing collect from show mod
thanks for pointer to link my try and study it when i get chance, see if i can make any sense of it

Jump to post
  • Thu Aug 23, 2012 3:46 am
  • Replies 2
  • Views 242
how to clone collect from store

Is it possible to clone the option of collect from store, i wish to add a second option called collect from show which would give my customers to either add the name of the show to collect their goods from or have a drop down or radio boxes to select the show from that. can this be done , can someon...

Jump to post
  • Wed Aug 22, 2012 4:26 am
  • Replies 2
  • Views 242
Re: Login Welcome Message to include company name

Have exhausted all my ideas if i change this from anything but first name or last name the page does'nt load it just stays black , anyone know if it can be done or am i trying to edit the wrong file?

Jump to post
  • Tue Apr 24, 2012 4:34 am
  • Replies 4
  • Views 864
Re: Login Welcome Message to include company name

Have tried modding this code below can someone tell me if i am on the right lines as when i change it to the code below i just get a blank screen instead of the home page, i am guessing i have to change a combination of the link path , where it says customer and the getFirstName parts $this->data['t...

Jump to post
  • Mon Apr 23, 2012 4:09 am
  • Replies 4
  • Views 864
Login Welcome Message to include company name

I have found the file and line that needs to be changed $_['text_logged'] = 'You are logged in as <a href="%s">%s</a> <b>(</b> <a href="%s">Logout</a> <b>)</b>'; that shows the users first name when logged in in the header area. what i cant see is how i can relate the login message to show the compa...

Jump to post
  • Sun Apr 22, 2012 6:53 pm
  • Replies 4
  • Views 864
Re: can anyone throw any light on these errors

can you suggest where it could be trying to call the reffering page or why it mentions it, if the errors are not the cause of slow page loading are they something i need to try and cure anyway and if so any help would be appreciated

Jump to post
  • Fri Apr 20, 2012 4:27 am
  • Replies 4
  • Views 618
can anyone throw any light on these errors

we are currently experiencing slow loading on our site , on checking our site logs we see the following [Thu Apr 19 17:04:41 2012] [error] [client 174.129.240.222] PHP Fatal error: Class 'Registry' not found in /home/sites/xxxxx.co.uk/public_html/index.php on line 31, referer: http://craftworldonlin...

Jump to post
  • Fri Apr 20, 2012 3:59 am
  • Replies 4
  • Views 618
Re: [AVAILABLE] Events/Calendar for OC 1.5.1.3

We have installed this free mod and its great , we would like to modify it slighlty to be able to display the event pop up to show about a week before the event but still show the start date in the calendar part. Dont know nmuch about php have tried playing with code to use the interim date by setti...

Jump to post
  • Fri Feb 24, 2012 12:55 am
  • Replies 16
  • Views 6250
Re: error logs and slow operation

prob solved it appears that it was my hosts server that was just oveerloaded with mysql calls so it started dropping connections.

a relief , we are at least back to normal now.

Jump to post
  • Fri Feb 10, 2012 7:43 pm
  • Replies 1
  • Views 266
error logs and slow operation

we are getting these error logs and the site is running very slow taking a long time to load pages etc anyone experienced this PHP Warning: mysql_close(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/xxxxxxx.co.uk/system/database/mysql.php on line 67, referer: http://www.google.com/...

Jump to post
  • Fri Feb 10, 2012 7:20 pm
  • Replies 1
  • Views 266
Re: Options keep vanishing

can see from an above post that a fix has been put in the svn , have now discovered how to access the svn , what files do i need to replace to effect a cure.

Jump to post
  • Wed Feb 08, 2012 4:30 am
  • Replies 23
  • Views 6325
Re: Options keep vanishing

did anyone find the files and test them this is causing us major headache with our client

Jump to post
  • Tue Feb 07, 2012 11:56 pm
  • Replies 23
  • Views 6325

Search found 29 matches