Search found 136 matches

Search found 136 matches

Re: Template Layout problem

Simply change the current classes: class="col-lg-3 col-md-3 col-sm-6 col-xs-12" to (e.g.): class="col-sm-12" But your layout has more (minor) bugs .. Hi OSWorX Thanks for your reply and help. I've replaced the code that you suggested and it didn't change anything, even deleted cache too. Can you th...

Jump to post
  • Fri Apr 19, 2019 1:27 am
  • Replies 3
  • Views 702
Re: Template Layout problem

Hiya
Is there anyone that can help me at all as I can't leave my website column products looking out of line.

I've searched on Google and tried looking in the stylesheet.css and still not sure how to change things.

Thanks
Jackie

Jump to post
  • Thu Apr 18, 2019 6:54 pm
  • Replies 3
  • Views 702
Template Layout problem

Hi there I have a problem with my website layout, I seemed to have messed it up and not sure what I've done or how to rectify it. I'm using Version 2.0.3.1 My 'New Gifts' section on the top right column of the page, has messed up and now all squashed together and it used to run nicely with all 3 pro...

Jump to post
  • Thu Apr 18, 2019 4:10 am
  • Replies 3
  • Views 702
Re: Store Logo [SOLVED]

I've changed the name of the folder now :)

Jump to post
  • Sat Mar 16, 2019 4:43 am
  • Replies 8
  • Views 777
Re: Store Logo

Oh yes, sorry about that. It was a simple and stupid mistake by me. I changed the logo image link in the Header.tpl as I couldn't change it through my settings and I must of deleted a letter from the name of the folder it was originalily in. I didn't notice it until later on...what an idiot. I did d...

Jump to post
  • Wed Mar 13, 2019 9:25 pm
  • Replies 8
  • Views 777
Re: Store Logo

I've sorted it out now, thank you for your help :)

Jump to post
  • Wed Mar 13, 2019 7:14 am
  • Replies 8
  • Views 777
Re: Store Logo

Something went wrong: https://www.little-you.co.uk/image/catalog/Home%20slidewhow%20banners/NEW.png Basically never use spaces for a folder (also no special chars). Hi, thanks for that I didn't put the spaces or special characters in, I think it must of automatically done that...not sure. I've chan...

Jump to post
  • Wed Mar 13, 2019 5:58 am
  • Replies 8
  • Views 777
Store Logo [SOLVED]

[SOLVED] Hi there I'm hoping someone can help me. I decided to change my store logo and changed it in the store settings and via FTP too and still it won't change and there is just a little x placeholder and the name of my site, where the image should be. I'm using OC 2.0.3.1 and this is my site lin...

Jump to post
  • Wed Mar 13, 2019 5:18 am
  • Replies 8
  • Views 777
Re: Sub-Category Image size.

Yes they are 100 x 100 and I would like them bigger. I've changed the size in the subcat_image.xml file and it just messes the images up.
I think I need to do some changes in my themes stylesheet.
Thanks
Jackie

Jump to post
  • Fri Jun 29, 2018 2:35 am
  • Replies 17
  • Views 2400
Re: Sub-Category Image size.

cyclops12 wrote:
Thu Jun 28, 2018 3:50 am
Jackie, have you got a subcat_images.xml file in YOUR-SITE/vqmod/xml folder ??
I have yes, but it's Ok, I will sort it out.
Thank you though
Jackie

Jump to post
  • Thu Jun 28, 2018 4:47 am
  • Replies 17
  • Views 2400
Re: Sub-Category Image size.

I have a module for the Sub Category images, not sure if that's a standard module or added into the theme I am using, but even if I change the size of the image in there, nothing changes, even after deleting the cache. I am using a theme called Shopy Kids by Focus themes on v 2.0.3.1 and have conta...

Jump to post
  • Thu Jun 28, 2018 4:33 am
  • Replies 17
  • Views 2400
Re: Sub-Category Image size.

Hi Mike I deleted the correct images :) I changed in setting for image size and the regenerated images came up exactly the same with no change. It looks like it might have to be changed in the template file :o As it seems, our tips leads to nowhere ... Question: what template you are using and whic...

Jump to post
  • Thu Jun 28, 2018 12:50 am
  • Replies 17
  • Views 2400
Re: Sub-Category Image size.

Hi Mike I have a lot of cache images to delete, would if be ok to delete them all? I've deleted a lot already and that includes some of the image that are in my category and sub category and nothing has changed on the sizes unfortunately. Hi Jackie, I'm not sure what @osworx is referring to either?...

Jump to post
  • Wed Jun 27, 2018 5:35 am
  • Replies 17
  • Views 2400
Re: Sub-Category Image size.

d3z1gnr wrote:
Tue Jun 26, 2018 4:30 am
I'd still check the image cache :)
Hi Mike
I have a lot of cache images to delete, would if be ok to delete them all?
I've deleted a lot already and that includes some of the image that are in my category and sub category and nothing has changed on the sizes unfortunately.

Jump to post
  • Wed Jun 27, 2018 3:43 am
  • Replies 17
  • Views 2400
Re: Sub-Category Image size.

@d3z1gnr 2.0.3.1 (which is used) has no setting (cog) in admin dasboard! @jackiemj ususally these definitions are made in the template settings > Menu > Extensions > Templates >> select used template and there Images >> Category Thank you for the help...but when you say it's located in the Menu.......

Jump to post
  • Wed Jun 27, 2018 3:41 am
  • Replies 17
  • Views 2400
Re: Sub-Category Image size.

Thank you Mike and OSWorX , I shall try both and let you know what happens, thank you for your help.
Jackie

Jump to post
  • Wed Jun 27, 2018 3:13 am
  • Replies 17
  • Views 2400
Sub-Category Image size.

Hi there I am trying to overcome a problem and I've tried to look at "inspect element" so that I can find out how to adjust things, but not getting anywhere. These are a sample of my Sub-Category images https://www.little-you.co.uk/kids-to-teens-gifts I am trying to make them bigger and adjusting th...

Jump to post
  • Sun Jun 24, 2018 4:29 am
  • Replies 17
  • Views 2400
Re: SSL and Padlock

Hi Phil

Thank you for your reply and explanation.
Since then, it's been sorted out by the developer of the extension that I got.
The cache problem was mentioned in sorting it out too, although I'm not 100% sure if that was the reason, I shall find out :)

Thank you again
Jackie

Jump to post
  • Sat Jun 16, 2018 3:25 am
  • Replies 13
  • Views 1741
Re: SSL and Padlock

Hi there I've changed all of the http to https in my header.tpl and Footer.tpl and still nothing has changed. I have since purchased an extension that changes all the unsecure links and my site is now HTTPS all through, but I'm still without the padlock and getting the same errors on the "whynopadlo...

Jump to post
  • Sat Jun 16, 2018 12:33 am
  • Replies 13
  • Views 1741
Re: SSL and Padlock

Based on that information, you need to have a few things done: 1) Contact your hosting company to disable TLSv1.1 and make sure TLSv1.2 is enabled 2) Manually correct any links in your header.tpl and footer.tpl files to change any instances of http:// to https:// 3) In your config.php and admin/con...

Jump to post
  • Fri Jun 15, 2018 11:31 pm
  • Replies 13
  • Views 1741

Search found 136 matches