Search found 25 matches

Search found 25 matches

Re: Opencart 3.0.2.0 caching issue - New images don't update in browser

I noticed that I do not have a "data" folder under image. I recall seeing that folder in OC 1.5 and while reading other users' posts on this forum I realized that the data folder should be present in OpenCart 3.0 as well. I don't know why mine would be missing and I wonder if this could be causing t...

Jump to post
  • Tue Sep 19, 2017 3:12 pm
  • Replies 3
  • Views 1051
Re: Opencart 3.0.2.0 caching issue - New images don't update in browser

Thanks, but that did not help. I've already cleared all cache folders to no avail.

Jump to post
  • Tue Sep 19, 2017 2:50 pm
  • Replies 3
  • Views 1051
Opencart 3.0.2.0 caching issue - New images don't update in browser

I am having an issue with images not updating in OpenCart 3.0.2.0. Specifically, images do not update in the website homepage and they do not appear in Image Manager after uploads. I know this issue has been mentioned several times before, but none of the offered solutions have worked in my case. I ...

Jump to post
  • Tue Sep 19, 2017 11:05 am
  • Replies 3
  • Views 1051
Re: Text Formatting in Category Description

Sorry I'm not sure I followed your instruction properly. I found the font-size: 12px. But if I change that it will change the font size of all listed elements (body, td, th, input, textarea, select, a). and if I add a new style just for links it will affect the entire website. I only need to change ...

Jump to post
  • Mon Dec 19, 2011 2:22 pm
  • Replies 2
  • Views 771
Text Formatting in Category Description

I have a small issue with text formatting in category description. I can format everything but hyperlinks. For example, I tried increasing the font size, but the hyperlink remains the same size. You can see an example on this page: http://sammysplantworld.com/index.php?route=product/category&path=67...

Jump to post
  • Mon Dec 19, 2011 1:54 pm
  • Replies 2
  • Views 771
[SOLVED]How to manually clear vqmod cache?

Last week I installed the Options Boost extension and had to enable cache in index.php and admin/index.php files (as a part of the installation). All worked great until few days ago I noticed that sometimes when I modify files locally and upload them into the server the changes do not go in effect. ...

Jump to post
  • Wed Nov 30, 2011 3:32 pm
  • Replies 3
  • Views 18572
Re: Receiving an error when trying to send a message.

Solved. An extra space at the end of the code in public_html/catalog/language/english/information/contact.php was causing this. Removed it and it worked.

Jump to post
  • Wed Nov 30, 2011 12:26 pm
  • Replies 1
  • Views 535
[SOLVED] Receiving an error "headers already sent"

I'm receiving this error when trying to send a message through contact us page. I'm using OC 1.5.1.3 and have vqmod installed. I enabled useCache when I installed Options Boost. I'm not sure if that has to do anything with this. Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (ou...

Jump to post
  • Wed Nov 30, 2011 11:55 am
  • Replies 1
  • Views 535
Re: Removing "There are no products to list in this category

Thanks Joel. I've edited a lot of my files (I know that's probably not a good habit especially if I want to upgrade). I didn't remove that line on purpose. I want to keep it for certain categories. I have some categories (i.e. services) that have no products, just text and maybe some pictures. I wan...

Jump to post
  • Wed Nov 30, 2011 6:17 am
  • Replies 5
  • Views 9582
Removing "There are no products to list in this category."

Using OC 1.5.1.3. I want to hide the line "There are no products to list in this category." for specific categories. I found the corresponding line in catalog\view\theme\default\template\product\category.tpl: <?php if (!$categories && !$products) { ?> <div class="content"><?php echo $text_empty; ?><...

Jump to post
  • Wed Nov 30, 2011 5:27 am
  • Replies 5
  • Views 9582
Re: How to insert Hyperlink in product attribute?

A solution for this was suggested by Simon. I'm just re-posting it: edit: admin/model/catalog/product.php find 2 X occurrences of foreach ($product_attribute['product_attribute_description'] as $language_id => $product_attribute_description) { add after both occurrences $product_attribute_descriptio...

Jump to post
  • Tue Nov 29, 2011 1:13 pm
  • Replies 3
  • Views 649
Re: How to enable HTML in product attribute

A solution for this was suggested by Simon. I'm just re-posting it: edit: admin/model/catalog/product.php find 2 X occurrences of foreach ($product_attribute['product_attribute_description'] as $language_id => $product_attribute_description) { add after both occurrences $product_attribute_descriptio...

Jump to post
  • Tue Nov 29, 2011 1:12 pm
  • Replies 15
  • Views 8996
Re: How to insert Hyperlink in product attribute?

Okay it worked. I'm not sure what went wrong there. I think I had two different product.php files open and uploaded the wrong one. Thank you very much!

Jump to post
  • Tue Nov 29, 2011 1:08 pm
  • Replies 13
  • Views 6433
Re: Remove (disable) out of stock items

Instead of change core files, I've made changes to my template files, removing the button when stock = 0. For example: /opencart/catalog/view/theme/mytheme/template/product/product.tpl (~line 180): Code: Select all <?php if ($product_info['quantity']) { ?> <div class="cart"> <div><?php echo $text_q...

Jump to post
  • Tue Nov 29, 2011 4:51 am
  • Replies 36
  • Views 27847
Re: How to insert Hyperlink in product attribute?

I did what you said but it didn't work. first occurrence if (isset($data['product_attribute'])) { foreach ($data['product_attribute'] as $product_attribute) { if ($product_attribute['attribute_id']) { $this->db->query("DELETE FROM " . DB_PREFIX . "product_attribute WHERE product_id = '" . (int)$prod...

Jump to post
  • Tue Nov 29, 2011 3:29 am
  • Replies 13
  • Views 6433
[SOLVED] How to insert Hyperlink in product attribute?

Is there a way to put a clickable link in product attributes? I tried to put a link to an image in the attribute but the result is a text displaying the html code.

Jump to post
  • Mon Nov 28, 2011 4:33 pm
  • Replies 13
  • Views 6433
Re: Confused with the layout feature in OC 1.5.1.3

Thanks for your response. I was expecting to do some programming and I do have some programming background (none with php). I was hoping there would be an easier way around it. I still don't understand the purpose of the layout feature in OC 1.5.1.3. If the whole purpose of layout override is to mov...

Jump to post
  • Fri Nov 25, 2011 7:22 pm
  • Replies 6
  • Views 1420
Confused with the layout feature in OC 1.5.1.3

What I am trying to do is to have a different layout for a page that doesn't represent a physical product, but rather a service (let's call it Service A). I want the customer to enter their contact information in that page to receive a quote at a later time. So I don't need to have any of the featur...

Jump to post
  • Fri Nov 25, 2011 6:57 pm
  • Replies 6
  • Views 1420
Re: How to enable HTML in product attribute

Did you figure out how to do this? I need to do the exact same thing.

Jump to post
  • Fri Nov 25, 2011 4:48 am
  • Replies 15
  • Views 8996

Search found 25 matches