Search found 16 matches

Page 1 of 1

Search found 16 matches

Re: [MOD] VQMod Manager

VQMOD Manager was working fine however now when trying to login the current error is: I have reinstalled but it still shows this error. Does anyone know how to fix this? Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please...

Jump to post
  • Tue Sep 25, 2012 6:51 am
  • Replies 253
  • Views 129636
Re: uprading from 1.5.2.1 to 1.5.3

Have followed all steps however the upgrade does go ahead and reaches the front screen and admin screen however when you click on admin it reverts back to the install screen for upgrade. Backed up install folder then deleted and it then shows 404 not found. have deleted cache etc... I then uncompres...

Jump to post
  • Fri May 25, 2012 11:12 am
  • Replies 3
  • Views 797
Re: Auto complete not working

No not as yet was hoping someone else had fixed the issue prior. seems like an issue in latest version.

Jump to post
  • Fri Feb 24, 2012 9:14 am
  • Replies 11
  • Views 7143
Auto complete not working

15.1.3.
Autocomplete function for all drop downs has ceased working such as featured, attributes, product serach etc. Is there a way of enabling this or installing over the original without effecting the store

Jump to post
  • Thu Feb 23, 2012 12:32 pm
  • Replies 11
  • Views 7143
Re: porting existing store to new server

yes it was from a third party cache folder. I deleted both and disabled cache in info.php and reset and was fine

Jump to post
  • Mon Feb 20, 2012 8:05 pm
  • Replies 6
  • Views 402
Re: porting existing store to new server

only does this in categories. we are not using a custom theme either

Jump to post
  • Thu Feb 16, 2012 9:53 am
  • Replies 6
  • Views 402
Re: porting existing store to new server

did all this and the config file showed the new directories.

Jump to post
  • Thu Feb 16, 2012 9:42 am
  • Replies 6
  • Views 402
porting existing store to new server

Ported existing store to new server and everything loaded fine. However the old image paths still exist to the other server even though I have manually changed them to reflect to the image on the new server. reset cache and it still exists even when looked at annomously. Has anyone experienced this....

Jump to post
  • Thu Feb 16, 2012 7:55 am
  • Replies 6
  • Views 402
Re: changing default sort

I have read that topic but it is not for changing default to Low to High Price

viewtopic.php?f=20&t=39534

Jump to post
  • Sun Nov 27, 2011 3:05 pm
  • Replies 4
  • Views 416
changing default sort

Does anyone know how to change the default sort status.

I need to change the default to low to high prices. Thanks for your help if anyone knows.

OC 1.5.1 standard theme

Jump to post
  • Fri Nov 25, 2011 4:56 pm
  • Replies 4
  • Views 416
Tax Class and tax Rates Missing from Localisation

I am unable to add tax classes and tax rates. Localisation drops down to taxclasses but tax class and rates do not drop down. standard install and latest version of OC. They did exist but have changed once i added vqmod. Receive this when I click on tax classes. Fatal error: Class 'Controllerlocalis...

Jump to post
  • Fri Nov 25, 2011 4:17 pm
  • Replies 2
  • Views 543
Re: Class 'Modeltotaltax' not found in /home/store/public_ht

Fatal error: Class 'Controllerlocalisationtaxclass' not found in /home/x/public_html/x/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_front.php on line 45

running standard install 1.5.1. The localosation menu does not show Tax Class or Tax Rates. It had on install.

Jump to post
  • Fri Nov 25, 2011 2:15 pm
  • Replies 7
  • Views 1586
top administrator permissions reset

What is the best way to reset the Top Administrators permissions if they have been saved as NIL? Has anyone experienced this before?

Jump to post
  • Fri Nov 11, 2011 3:04 pm
  • Replies 0
  • Views 279
Re: Class 'Modeltotaltax' not found in /home/store/public_ht

Yes I thought this too but it was there?

Is it a better way to upload the zipped file and unzip after the load?

Jump to post
  • Thu Nov 10, 2011 4:18 pm
  • Replies 7
  • Views 1586
Re: Class 'Modeltotaltax' not found in /home/store/public_ht

i2Paq wrote:And you think that with this info we can fix your issue?

Version of OC, clean install or upgrade, default or custom theme, etc. etc.?
1.5.1.3, clean install, default. Nothing else installed.

Jump to post
  • Thu Nov 10, 2011 5:29 am
  • Replies 7
  • Views 1586
Class 'Modeltotaltax' not found in /home/store/public_htm

Class 'Modeltotaltax' not found in /home/xxxx/public_html/store/system/engine/loader.php on line 35 (line 35 =) $this->registry->set('model_' . str_replace('/', '_', $model), new $class($this->registry)); } else { trigger_error('Error: Could not load model ' . $model . '!'); exit(); Does anyone know...

Jump to post
  • Wed Nov 09, 2011 10:07 am
  • Replies 7
  • Views 1586

Page 1 of 1

Search found 16 matches