Search found 16 matches

Page 1 of 1

Search found 16 matches

Re: Upgrade error VC Mod

If you upgraded to 1.5.6.4 then you'd need the latest vQmod.. If you have the latest vQmod, the way objects are instantiated so you need to run the vqmod/install again to convert to the new method. Old method looked like this: $vqmod-> new method is VQMod:: be sure your index file has the latter. T...

Jump to post
  • Mon May 18, 2015 1:44 am
  • Replies 6
  • Views 7646
Re: Upgrade error VC Mod

Sorry to drag up an old post but I'm suffering the exact issue the original poster reported and none of the solutions are helping. My index.php files are showing the required edits so I can't manually do that. There are vq files being created in the vqcache folder. Any other suggestions for solution...

Jump to post
  • Fri May 15, 2015 6:11 am
  • Replies 6
  • Views 7646
Re: Google Analytics Ecommerce Tracking

Really looking forward to the update when you get the chance and appreciate your hard work. :)

Jump to post
  • Thu Jul 24, 2014 8:58 pm
  • Replies 139
  • Views 103756
Re: Google Analytics Ecommerce Tracking

yea this still isn't working. I've managed to get rid of the errors, but only around 30% of orders are showing as ecommerce conversions in google analytics. I thought I had it cracked the other week when I realised that not everybody is definately seeing the success page as they would have to click...

Jump to post
  • Mon Nov 04, 2013 9:05 pm
  • Replies 139
  • Views 103756
Re: Problem with customer login

Thanks for that. I've tried the code changes you've suggested but still cannot get the login page to work. :( It still does the same thing where putting in login details just seems to make it load the same login page. With the code changes the login function on the checkout page is still working cor...

Jump to post
  • Fri Oct 26, 2012 1:49 am
  • Replies 9
  • Views 4484
Re: Problem with customer login

I guess I'm the only person to have had this problem. No opencart geniuses around? :'(

Jump to post
  • Sat Oct 20, 2012 4:08 am
  • Replies 9
  • Views 4484
Re: Problem with customer login

Ok, I've ironed out pretty much all of the wrinkles since I upgraded to the latest opencart. A lot of them seemed to be related to my attempt to set up ssl/https so for the moment I'm back to running without. This problem with my login page still persists though. Customers cannot login on the normal...

Jump to post
  • Thu Oct 18, 2012 8:15 pm
  • Replies 9
  • Views 4484
Re: Problem with customer login

Can't get my head round why this isn't working. Tried a clean install but linking up to the existing database but that went horribly horribly wrong so I put it back how it was. :laugh: Tried disabling all vqmods I was using but that didn't help. Customers are complaining because they can't log in bu...

Jump to post
  • Wed Oct 17, 2012 4:09 am
  • Replies 9
  • Views 4484
Re: https Checkout Error

You may want to check the customizations of your store. I tried with the latest clean oc version and an SSL I do not see it. If for example you do a non-ssl ajax call from within a secure page you may see what you described. Thankyou. I'm not sure if any are I'll have to try and check that out. Are...

Jump to post
  • Tue Oct 16, 2012 1:45 am
  • Replies 20
  • Views 6823
Problem with customer login

Hi, I've tried to find a similar problem on the board before posting but couldn't. Since an upgrade last week I find that my customers can't login on the account page. I've tried with my test account and the page just refreshes when you hit 'login' on the returning customer dialogue. If I add a prod...

Jump to post
  • Tue Oct 16, 2012 1:38 am
  • Replies 9
  • Views 4484
Re: Google Analytics Ecommerce Tracking

philbydevil wrote:There's only a small change required... If out can't work it out I'll have a look at my xml file... probably won't be able to do it for a couple of days though.
Would be great if you can solve it. Thankyou! :)

Jump to post
  • Mon Oct 15, 2012 7:43 am
  • Replies 139
  • Views 103756
Re: https Checkout Error

I have this same error. On the checkout page I get the same popup box with 'Error' written in it but if I change the http settings in the config file to https as well then the error no longer appears and all seems to work fine. This means I'm running the whole site on https rather than just the acco...

Jump to post
  • Mon Oct 15, 2012 7:18 am
  • Replies 20
  • Views 6823
Re: Google Analytics Ecommerce Tracking

Does this work with 1.5.4.1? It would seem not. With this vqmod engaged my customers are getting the error: Fatal error: Call to undefined method ModelCheckoutOrder::getOrderProducts() in /home/mywebspace/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_checkout_success.php on line 13 Seems the vqm...

Jump to post
  • Sun Oct 14, 2012 3:37 am
  • Replies 139
  • Views 103756
Re: Contact Form not working ver 1.5.1

Scrub that question. It turns out the customers email populates the 'Repy To:' field anyway so its not a problem at all. :D

Jump to post
  • Thu Oct 04, 2012 10:03 pm
  • Replies 23
  • Views 19437
Re: Contact Form not working ver 1.5.1

I have been having the same problem with the contact form since Saturday and the solution by islandsys has worked. Unfortunately by hardcoding the "From:" field I now no longer receive the email address of the customer using the contact form which slightly defeats the point. Is there anyone who unde...

Jump to post
  • Thu Oct 04, 2012 2:01 am
  • Replies 23
  • Views 19437
Re: Google +1 Annoying Message

using the plus 1 system is directly linked to your google+ account so obviously you can't plus 1 without. Its just the same as liking it on facebook, you need a facebook account for that. All its doing is offering users the option, if they already have a google+ account they can log in and + it if t...

Jump to post
  • Sun Nov 27, 2011 4:07 am
  • Replies 2
  • Views 426

Page 1 of 1

Search found 16 matches