Search found 13 matches

Page 1 of 1

Search found 13 matches

Product.tpl not displaying correctly

1.4.9.3 clean install On one of my multi stores (www.turbolenza.com.au) that has its own products folder, the stylesheet and the product.tpl leave the product displayed over the edge. I have looked at this some time and realise its probably a VERY EASY FIX. http://www.2deep2handle.net23.net/turbo-pr...

Jump to post
  • Tue Nov 22, 2011 10:58 am
  • Replies 0
  • Views 520
Re: Moving the login from the 'header.tpl' to 'informationl.

Thanks jimmyphong... Worked a treat. Moved the follwing 4 lines from controller/common/header.php to controler/module/infomration.php $this->data['text_login'] = $this->language->get('text_login'); $this->data['text_logout'] = $this->language->get('text_logout'); $this->data['login'] = HTTPS_SERVER ...

Jump to post
  • Sun Nov 20, 2011 5:37 pm
  • Replies 2
  • Views 669
Movin login from 'header.tpl' to 'informationl.tpl' [SOLVED]

Hey Guys. Tried to move the code snippet that shows login or logout in the header depending on situation, from header.tpl to information.tpl and now neither displays. This is the bit i moved from header.tpl <?php if (!$logged) { ?> <li><a href="<?php echo str_replace('&', '&', $login); ?>"><?php ech...

Jump to post
  • Sun Nov 20, 2011 8:05 am
  • Replies 2
  • Views 669
Re: .icn for multi-stores not working [SOLVED]

You were right (as you are always :) ). I was trying to do it from Firefox, and had failed to setup the images when creating the multistores. Switched to IE and could see broken link in the icon area in the admin for the multistore in question. Was then able to add a new favicon no problems. Once ag...

Jump to post
  • Sun Nov 20, 2011 7:59 am
  • Replies 4
  • Views 733
Re: .icn for multi-stores not working

anyone please? Uksitebuilder feel like helping me out again? lol

Jump to post
  • Thu Nov 17, 2011 4:12 pm
  • Replies 4
  • Views 733
.icn for multi-stores not working [SOLVED]

Hi Guys. The icon works for my default suite, but then when i switch to either of my other 2 sites in the administration panel, the option for icon does not work (IE i click the empty space and no image manager comes up, so i cant assign a logo to any sites apart from my default. Any ideas why this ...

Jump to post
  • Thu Nov 10, 2011 5:18 pm
  • Replies 4
  • Views 733
Re: Opencart 1.5 : Free Templates Yoodefault

Can we opt to have useless posts like this deleted? i had 1 minute of my life wasted because of this! anyone here knows how to make the simple changes you made. FFS at least incorporate some modules that were not in the default or something. Nubs thinking they can program because they can debug :cra...

Jump to post
  • Fri Nov 04, 2011 12:10 pm
  • Replies 7
  • Views 14057
Re: Multi-store - www.shops.com.au work but shops.com.au doe

UKsitebuilder you are THE MAN I removed the line from the .htaccess file you told me too(the root redirect), which altered nothing. Then (with the line missing you told me to remove) added the DirectoryIndex line you provided me with to the top of my .htaccess file, and not only has it made all 3 s...

Jump to post
  • Tue Nov 01, 2011 10:08 pm
  • Replies 9
  • Views 3798
Re: Multi-store - www.shops.com.au work but shops.com.au doe

Your .htaccess now works, but all urls www or not go to the root install of open cart and yield the folling url http://www.theskydiveshop.com.au/index.php?route=common/home (which is the right url but should display right store name and template for each store? any more ideas mate? must say your res...

Jump to post
  • Tue Nov 01, 2011 7:27 am
  • Replies 9
  • Views 3798
Re: Multi-store - www.shops.com.au work but shops.com.au doe

i deleted the .txt and forgot to mention the way redirect is set up neither www.tubolenza or turbolenza works but takes me to the turbo template with 404 then if i lcick enter on either page it takes me to the right template with the shop with tonfly www works but tonfly by itself with no www takes ...

Jump to post
  • Tue Nov 01, 2011 3:52 am
  • Replies 9
  • Views 3798
Re: Multi-store - www.shops.com.au work but shops.com.au doe

Hey UK Site Builder thanks for the help. Upon inspection i realised i actually still have .htaccess.txt as well as the renamed .htaccess Would this affect it? which would it read? Here first is the .txt(old access) # 1.To use URL Alias you need to be running apache with mod_rewrite enabled. # 2. In ...

Jump to post
  • Sat Oct 29, 2011 8:08 am
  • Replies 9
  • Views 3798
Multistore:With www URL working but no www not {SOLVED}

http://www.theskydiveshop.com.au is the install of opencart, and the actual URL displayed is http://www.theskydiveshop.com.au/index.php?route=common/home http://www.tonfly.com.au and http://www.turbolenza.com.au work as multi-stores and display in the URL bar "http://www.tonfly.com.au/index.php?rou...

Jump to post
  • Fri Oct 28, 2011 4:51 pm
  • Replies 9
  • Views 3798
Multi-Store add-on or parked?

Hi guys. Someone please help me. Been pulling my hair out the last week over this Cant say i agree about user friendly when it comes to multi-store. Open cart need to get a tutorial on this. Using version 1.4.9.3 have http://www.goskydive.com.au as the hosting root http://www.theskydiveshop.com.au a...

Jump to post
  • Tue Oct 18, 2011 10:12 am
  • Replies 1
  • Views 624

Page 1 of 1

Search found 13 matches