Search found 31 matches

Search found 31 matches

Re: Unexpected token < in JSON at position 0. Can't install any extension. Please help.

Check the DIR_UPLOAD path in the admin and root config.php files, make sure 'storage' is added.

Jump to post
  • Fri Mar 16, 2018 12:26 am
  • Replies 8
  • Views 2856
Re: PHP Notice:Undefined index: key in ..../api/login.php li

Looks like if you have set the site up on full SSL then there is an issue in the /admin/controller/sale/order.php. If you look in the console I was seeing this error. jquery-2.1.1.min.js:4 XMLHttpRequest cannot load httpss://www.site.com/index.php?route=api/login. Cross origin requests are only supp...

Jump to post
  • Fri Aug 05, 2016 10:22 pm
  • Replies 7
  • Views 5094
Re: SSL Mode Not Working Correctly

Look in upload/system/config/catalog.php and upload/system/config/admin.php. Set $_['site_ssl'] = false; to $_['site_ssl'] = true; This fixed the issue. Seems there are many URLs in the code that pull off of this setting, like the form action in the admin login template. Once I made this change the...

Jump to post
  • Sat Jul 02, 2016 3:16 am
  • Replies 39
  • Views 33029
Re: OCMOD - Fixed pointless Body classes

I tried to use rph modified file, but when I installed it nothing happened. Doesnt' look like it shows where to insert the code, so I made a small modification and it's now working.

Jump to post
  • Sat Mar 12, 2016 3:29 am
  • Replies 5
  • Views 803
Looking for experienced OC developer for project.

Hello, I work for a small company and am looking for someone with expertise in opencart to assist with a project. The build is nearing completion and we need someone to come in and help complete a handful of tasks so we can get this project finished. To give you a quick overview of the project needs...

Jump to post
  • Tue Jun 04, 2013 12:41 pm
  • Replies 1
  • Views 439
Re: PayPal Website Payments Pro hangs when order submitted.

Yes, April 20th certainly seems to be the day we started to get a large number of the duplicates due to page hangs. It's is strange that all of a sudden this happens, we have not really made any changes to the site that would affect this. I suspect it is something with paypal as well. Are you runnin...

Jump to post
  • Thu Apr 25, 2013 9:03 pm
  • Replies 5
  • Views 861
Re: PayPal Website Payment Pro Duplicate Order Precessing

Did request of new credentials from PayPal and reinstalled the web payments pro module. This seemed to help initially, but we still had one order yesterday that came in as duplicate in the same order. We got a bit of feedback from some customers and it seems that as stated in a few other threads tha...

Jump to post
  • Wed Apr 24, 2013 9:41 pm
  • Replies 5
  • Views 861
PayPal Website Payments Pro hangs when order submitted.

Hello, I've looked around for an answer to this, but have not really been able to find anything concrete on what could be causing the issue and more replies are from 2010 or so. Within the last 3-4 days our Opencart install, version 1.5.1.3 started to process duplicate orders for CC payments made th...

Jump to post
  • Tue Apr 23, 2013 9:27 pm
  • Replies 5
  • Views 861
Display products on checkout.

Does anyone know of a module or VQMOD where I can display purchased products, order total and order number on the checkout success page? Or better yet customize the order items I want to show on the order success page. Thanks in advance.

Jump to post
  • Thu Mar 21, 2013 11:51 pm
  • Replies 1
  • Views 484
Question about table prefixes

Hello, I'm doing a clean install of opencart using the new version 1.5.4.1 to take advantage of some of the new features. My old cart is version 1.5.1.3. Anyway, just have a question about the database backup. In the new install i added a table prefix for added security, but in the old one i do not ...

Jump to post
  • Mon Sep 10, 2012 9:21 pm
  • Replies 2
  • Views 187
Re: & Causing HTML Validation Errors.

@uksitebuilder Well the homepage does validate correctly, but we also rank for some of our category pages, so you can see my desire to get those pages in the best shape possible. I am blocking the URLs of the sort pages as you mentioned using robots.txt, but the links to those pages are in the regul...

Jump to post
  • Fri Mar 23, 2012 11:58 pm
  • Replies 7
  • Views 1001
Re: & Causing HTML Validation Errors.

@uksitebuilder Hmm, no luck with the &. It works for the validation again, but when I go to sort on the category page, you select the sort option and the page reloads, but doesn't change. It still shows the default settings, though the URL will have the updated info such as ?limit=75. If you have an...

Jump to post
  • Wed Mar 21, 2012 10:00 pm
  • Replies 7
  • Views 1001
Re: & Causing HTML Validation Errors.

Thanks UKsitebuilder, I'll try that one. @Demon5, Didn't realize there was new version out, but thanks for the heads up.

Jump to post
  • Wed Mar 21, 2012 9:09 pm
  • Replies 7
  • Views 1001
Re: & Causing HTML Validation Errors.

Well I saw in the category.php I was able to change all of the '&' in the sorting links to '&' and it solved the validation issues. All green. Problem is it then broke the sort on the pages. Anyone have any ideas?

Jump to post
  • Wed Mar 21, 2012 6:35 am
  • Replies 7
  • Views 1001
& Causing HTML Validation Errors.

I've noticed on my product pages and category pages, the sort function URLS, particularly the "&" in the URLs are causing HTML validation errors. Is there anyway to re-write these to correct that? Has anyone else run into this and corrected it?

Jump to post
  • Mon Mar 19, 2012 11:11 pm
  • Replies 7
  • Views 1001
Category URL Error

Just noticed something odd with the urls on my site. So here is an example URL with domain and top level category. I have SEO urls turned on BTW. http://www.mysite.com/category1 this works just fine. Then i start typing in random words at the end of that url, such as http://www.mysite.com/category1/...

Jump to post
  • Fri Jan 20, 2012 6:15 am
  • Replies 1
  • Views 284
Re: [1.5.1] Category display problems

Just went back and added an sort order to all the items. Took some time, but it solved the issue.

Jump to post
  • Fri Jan 06, 2012 11:04 pm
  • Replies 4
  • Views 564
Re: Print shipping label

Anybody? Maybe for a future version?

Jump to post
  • Wed Jan 04, 2012 4:25 am
  • Replies 10
  • Views 4572
Re: [1.5.1] Category display problems

I was also able to reproduce this problem on v1.5.1.3 while I was developing some contributions. This is a bug from the paging class which may require few re-writings. I tried what is listed in this thread, but got the same SQL error that was mentioned. http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=161...

Jump to post
  • Fri Dec 30, 2011 11:35 pm
  • Replies 4
  • Views 564

Search found 31 matches