Search found 23 matches

Search found 23 matches

Re: Errors trying to upgrade from 2.0.2.0 to 2.1.0.1

I certainly agree that a link would be great, I tried to upgrade from Version 1.5 to 2.0 and recieved a similar error, and have no idea where to start, yet am familiar with some aspects of coding. If anyone know the link to the solution can they please append it to this thread. Folks... please do a ...

Jump to post
  • Fri Nov 13, 2015 8:57 am
  • Replies 8
  • Views 2642
Upgrading from 1.5.1.2 to latest version.

Hi All, just tried upgrading my site as per instructions, upon running the install script, i received this error message Notice: Use of undefined constant DB_PORT - assumed 'DB_PORT' in /home1/justtab1/public_html/install/model/upgrade.php on line 139 Notice: Error: Unknown column 'code' in 'field l...

Jump to post
  • Thu Nov 12, 2015 3:12 pm
  • Replies 0
  • Views 270
Re: PayPal Standard is not working (missing orders)

I'm using the latest version of Opencart 1.5.1.3, and also have problems with missing orders when paying by Paypal, I did not have this problem with the previous version. I cleared the error log, and placed an order and this is the error message thats appended in the error log 2012-06-06 14:14:56 - ...

Jump to post
  • Thu Jun 07, 2012 3:24 pm
  • Replies 6
  • Views 1147
Re: Strange Orders being made

For anyone that has a similar problem, the fix for me was to go directly into the database and find the orders that were creating the problems and delete them.

Jump to post
  • Sun Mar 25, 2012 1:12 pm
  • Replies 5
  • Views 484
Re: Strange Orders being made

Here's a couple of images tio show the problems.

problem_image 1.jpg

problem_image 1.jpg (74.5 KiB) Viewed 451 times

problem_image 2.jpg

problem_image 2.jpg (208.29 KiB) Viewed 451 times

it looks like the same 4 products are being added to every order.

Any assistance or guidence point me in the wright direction would be gratefully appreciated.

Jump to post
  • Sat Mar 24, 2012 10:55 am
  • Replies 5
  • Views 484
Re: Upgrade problems from 1.5.1.3 -> 1.5.2.1

I'm actually amazed at the lack of support. My other website is based on Oscommerce, and everytime I ran into a problem I posted on the Forums, and got valuable help.

Maybe I'm posting in the wrong section.

Jump to post
  • Fri Mar 23, 2012 11:09 am
  • Replies 3
  • Views 809
Upgrade problems from 1.5.1.3 -> 1.5.2.1

Hi, Ive just done the upgrade and recieve the error messages on the top of the home page, Notice: Undefined variable: language in /home/justtab1/public_html/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 52 Notice: Undefined variable: currency in /home/justtab1/public_html/catalog/vie...

Jump to post
  • Thu Mar 22, 2012 9:33 am
  • Replies 3
  • Views 809
Re: Strange Orders being made

My problems a little bit different to yours, although your is also strange. Does this happen every time. Mine adds random products to every order. And the totals are incorrect. I added a Vqmod multiple options extension but don't think it's the problem. The only thing that I've changed today is the ...

Jump to post
  • Thu Mar 22, 2012 12:13 am
  • Replies 5
  • Views 484
Strange Orders being made

Hi all, just built a shoppingcart and have been testing it to make sure it works properly. I just noticed a strange going on. When an order is placed and the customer gets a confirmation email, there are extra products added. The total also shows only the products ordered, but the email shows additi...

Jump to post
  • Wed Mar 21, 2012 8:20 pm
  • Replies 5
  • Views 484
Help with Admin, Settings Error

Hi All, recently installed Ajax quick edit, and have been working on my site without any problems, untill I tried to adjust some settings. I get this error message. Notice: Error: Got error 28 from storage engine Error No: 1030 SELECT * FROM justtab1information i LEFT JOIN justtab1information_descri...

Jump to post
  • Mon Mar 12, 2012 2:29 pm
  • Replies 0
  • Views 142
Re: Qphoria's Offline Credit Card Module

I'm running 1.5.1.3 and just installed the new version of offline credit card by Qphoria.
I believe I have done all the steps correctly, but come up with an error when I test it out.

SyntaxError: JSON.parse: unexpected character.
Can anyone please point me in the right direction.

Jump to post
  • Fri Oct 07, 2011 8:44 pm
  • Replies 35
  • Views 12232
Re: options / attributes query

Maybe I'm a a liitle thick Maybe? :D ;D :laugh: Here's an example: http://tinyurl.com/3qamoe4 All those compared lines are attributes. They are comparable specs. You don't choose a variation like you do options. They are just common specs that are used for comparing There you go - simple as that. S...

Jump to post
  • Wed Oct 05, 2011 10:57 pm
  • Replies 15
  • Views 1366
Re: options / attributes query

Maybe I'm a a liitle thick, but just cant seen to understand this concept. I use options for Color & Size, and they show on the product page, but where does the Attribute and Attribute group show up. Can someone please give me an example that I might relate to. My shop is www.justtabletennis.com.au ...

Jump to post
  • Wed Oct 05, 2011 9:09 pm
  • Replies 15
  • Views 1366
Re: options / attributes query

Can anyone please explain the differance between Options and Attributes.

In OsCommerce sites, Attributes are the product options,
In Opencart site, Options are the product options.

What is the purpose of attributes in Opencart.

Jump to post
  • Tue Oct 04, 2011 9:28 pm
  • Replies 15
  • Views 1366
Re: Featured products

Axertion wrote:In your admin panel.

Navigate to: Extensions > Modules and click "Edit" next to the Featured module

Type the product name into the input field, and select the one you wish to feature.

You can add the featured block to various positions below.
How do you add products to the list.

Jump to post
  • Sun Sep 25, 2011 8:19 pm
  • Replies 3
  • Views 766
Re: Categories are not showing up on website

Do you mean when you are looking at the home page ? if so, this is correct. To do this, you have to (via your admin) go in to Extensions - Modules - Category Click the Add Module button Set the layout to home and the position to left. Note though if you do this, it will push your slideshow to the r...

Jump to post
  • Sun Sep 25, 2011 8:17 pm
  • Replies 15
  • Views 4467
Re: Categories are not showing up on website

When I click on all the others, the left column categories are shown. only when I click on the table tennis category does the left column categories list not show I see what you mean. I deleted that category and re-inserted it, and now that works. I had a look at the demo store and there are no cat...

Jump to post
  • Sun Sep 25, 2011 7:28 pm
  • Replies 15
  • Views 4467
Re: Categories are not showing up on website

uksitebuilder wrote:It is only happening n the table tennis category.

There is no setting that would make this happen

Try deleting that category and re-adding it.
I'm a little lost.
I have 6 categories at the moment.

Jump to post
  • Sun Sep 25, 2011 6:49 pm
  • Replies 15
  • Views 4467
Re: Categories are not showing up on website

uksitebuilder wrote:specifically

catalog/controller/product/category.php

also if that doesn't fix it try

catalog/view/theme/default/template/product/category.tpl
Tried both, and nothing - must be a setting that I'm missing.

Jump to post
  • Sun Sep 25, 2011 6:31 pm
  • Replies 15
  • Views 4467

Search found 23 matches