Search found 47 matches

Search found 47 matches

Re: Images crash image Manager?

Hi, thanks for your reply. Clearing the cache makes no difference. The image manager still does not display any images until the image that is causing the problem is manually deleted. This is a massive problem for me, the customer cannot currently upload any images since it happens frequently. Any o...

Jump to post
  • Tue Oct 08, 2013 5:11 pm
  • Replies 3
  • Views 674
Re: Images crash image Manager?

Does anyone have any idea what could be causing the above?? Everytime the customer tries to upload some images at least one of them causes this problem which means that they can't upload any stock at the moment ???

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 6:04 pm
  • Replies 3
  • Views 674
Images crash image Manager?

Hi, does anyone have any idea why certain images that my customer is uploading cause the image Manager to display none of the images stored. If i remove the image in question from the Image Manager (using the backend as i can't do anything in the front end), then the images are all displayed again. ...

Jump to post
  • Mon Sep 02, 2013 6:13 pm
  • Replies 3
  • Views 674
Re: Contact form does not send (GoDaddy server)

Did you guys figure out what your problem was? I too am having the same issue on a website that has been working fine for the last year?

Jump to post
  • Wed Jul 10, 2013 5:08 pm
  • Replies 11
  • Views 4558
Order Confirmation Email suddenly not working

Hello, does anyone know of any reason why the order confirmation email would suddenly stop working. I am using OpenCart 1.5.1.3 and the website in question has been working perfectly for over a year. In the last couple of weeks though order confirmation emails are not being received by the store own...

Jump to post
  • Tue Jul 09, 2013 6:12 pm
  • Replies 1
  • Views 410
Re: Order confirmation email not working

Hi, i too am having the same problem with a website that has worked perfectly for the last two years! Why would this suddenly become a problem now when there have been no changes? Is anyone able to provide a link to the extension referred to above?

Jump to post
  • Tue Jul 09, 2013 5:43 pm
  • Replies 16
  • Views 14990
No Images listed in Image Manager

Hello there, i am using OpenCart 1.5.1.3 and my customer is suddenly unable to view any of the images listed in the Image Manager. There are hundreds there in image/data, but only the folders are listed in the Image Manager (and not the images themselves) when you try to browse to find one in the Im...

Jump to post
  • Fri Jun 14, 2013 4:38 pm
  • Replies 0
  • Views 188
Making changes to live website

Hi there, could anyone tell me what their process if for making changes to a live website. I only need to make some layout/colour changes to my site but don't want to do this whilst it is live without testing it first - how does everyone else manage this?

Jump to post
  • Thu Jan 24, 2013 8:13 pm
  • Replies 1
  • Views 141
Re: Image Slideshow loading Issue

Thanks for your help folks - using 50% compression lost some granularity in the image quality and punnypng didn't reduce them in size any more than imageoptimizer.net. However having been to the customer site and checked it out on their machine i wasn't able to reproduce either so can only put it do...

Jump to post
  • Tue Apr 03, 2012 8:36 pm
  • Replies 8
  • Views 1996
Re: Image Slideshow loading Issue

I can't seem to get the images to compress any lower than about 55KB - if i save as a JPEG (using GIMP) and then use an image optimiser such as http://www.imageoptimizer.net to compress it still gives me the same size file - any other programs that may help compress further?

Jump to post
  • Thu Mar 29, 2012 1:07 am
  • Replies 8
  • Views 1996
Re: Image Slideshow loading Issue

Hi there, thanks for your response. I have re-added the image that is causing loading problems, though as i say, i cannot reproduce the issue on my config - the customer assures me that it works fine without the 'pink' image, but problems occur with the 'pink' image. by non-smooth transitions i mean...

Jump to post
  • Wed Mar 28, 2012 6:37 pm
  • Replies 8
  • Views 1996
[SOLVED] Image Slideshow loading Issue

Has anyone had a problem with the loading of images in the image slideshow? I am using Opencart 1.5.1.3 and have 3 images all of around 50KB in size. With two in the slideshow the images load instantly and transition smoothly. If i add a third, still with a size of 50KB, there is a delay intially lo...

Jump to post
  • Wed Mar 28, 2012 3:26 pm
  • Replies 8
  • Views 1996
Re: UKSB Google Merchant: The column delimiter not detected

Thanks. At the moment though the 'Data Feed URL' from opencart is not displaying anything (completely blank) when the URL is copied into IE and it shows the characters '' when copied into FireFox. I think that is the root of the problem, but have no idea why that is not working - the URL specifie...

Jump to post
  • Tue Feb 07, 2012 10:40 pm
  • Replies 3
  • Views 462
UKSB Google Merchant: The column delimiter not detected

Hi there, I am using the UKSB Google Merchant, which was working perfectly and populating Google Base as expected. Recently however i am getting a 'Delimiter Detection Error' in Google Base saying that 'The column delimiter could not be automatically detected from your feed. To select a column delim...

Jump to post
  • Tue Feb 07, 2012 7:22 pm
  • Replies 3
  • Views 462
Re: [vQmod] Apply coupon during checkout

Does anyone know if this works with 1.5.1.3 as well?

Jump to post
  • Thu Jan 19, 2012 10:19 pm
  • Replies 142
  • Views 66359
Re: Gift / Discount Vouchers - checkout NOT cart 1.5

Does anyone know what this vqmod is called - can't find it :-)

Jump to post
  • Thu Jan 19, 2012 10:17 pm
  • Replies 25
  • Views 11756
Re: Captcha Stopped Working

I have tracked down the source of the problem to a 301 redirect i have specified in my .htaccess file: Redirect 301 /contact.html http://www.domain.co.uk/index.php?route=information/contact RewriteCond %{QUERY_STRING} ^route=information/contact RewriteRule ^index\.php$ http://domain.co.uk/contact-us...

Jump to post
  • Tue Nov 29, 2011 10:14 pm
  • Replies 2
  • Views 463
Captcha Stopped Working

I have read all the posts on 'captcha stopping working', but am still having the same problem on my 'Contact Us' page. It was literally working one minute and then not the next - i've checked the config files etc. for spaces but no luck. It works on my local host, but not on my live server (though d...

Jump to post
  • Tue Nov 29, 2011 9:52 pm
  • Replies 2
  • Views 463
Re: Suddenly, captcha stopped working

Hi Bogdan, did you solve you issue above. I too have the same problem - all working fine and then suddenly the image stopped being displayed - i haven't changed any language settings?

Jump to post
  • Tue Nov 29, 2011 9:21 pm
  • Replies 26
  • Views 7900

Search found 47 matches