Search found 7 matches

Page 1 of 1

Search found 7 matches

Re: Shipping modules not working

I had this problem with UPS. My solution was to go back through each section under the shipping for UPS and make sure they were all filled out correctly. The state was supposed to be a two letter code and I wrote out the whole name of the state. So double check each block.

Jump to post
  • Fri Dec 02, 2011 4:18 am
  • Replies 6
  • Views 1139
Re: Google Analytics error messages

Solved. I reloaded the files for openart and the problem went away ...for now.

Jump to post
  • Thu Oct 27, 2011 12:12 pm
  • Replies 1
  • Views 434
Google Analytics error messages

Purchased the Google Analytics extension and installed it as per directions. I get these warnings at the top of the page when I open the site and the features are in the wrong position. What is the solution? And how do I fix it?? Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feeders/publ...

Jump to post
  • Thu Oct 27, 2011 6:19 am
  • Replies 1
  • Views 434
Re: Please help With Google Merchant Center Errors

There is an extension on OpenCart homepage extensions that solve these problems. Problem is you have to buy it.

Jump to post
  • Wed Oct 12, 2011 3:38 am
  • Replies 3
  • Views 1596
Re: Paypal Standard problem with set up

I solved my problem. It was connected to my UPS problem. In the shipping module for UPS under Origin/State Province it says to add the 2 letter code. I entered the whole name of the state. Once I fixed that my Paypal started working. Thank you guys for trying to help.

Jump to post
  • Tue Oct 11, 2011 1:10 am
  • Replies 5
  • Views 1108
Re: Paypal Standard problem with set up

Yes, I have 1 in the Total field. I also have the sort order as 1 even though Paypal is all I am using.

Jump to post
  • Wed Sep 14, 2011 4:08 am
  • Replies 5
  • Views 1108
Paypal Standard problem with set up

This is the warning I get every time I go to test the checkout process "Warning: No Payment options are available. Please contact us for assistance!"
I have completed all the steps for Paypal and even triple checked to be sure it was enabled. What is the fix for this??

Jump to post
  • Wed Sep 14, 2011 3:52 am
  • Replies 5
  • Views 1108

Page 1 of 1

Search found 7 matches