Search found 9 matches

Page 1 of 1

Search found 9 matches

ZAP

Enter Options in 'Insert Product' View

Well after a recent upgrade to 1.5.3.1 from 1.4, I realised I hate the way it handles options. In 1.4 I could just manually type in the options in every product. In 1.5 I am having to add them all through Catalog. Problem with my products is that some of them have very odd colours and I am having to...

Jump to post
  • Sat Nov 03, 2012 10:27 pm
  • Replies 1
  • Views 124

ZAP

Re: [RELEASED] Export/Import tool for OpenCart 1.5.3.x

I have a serious problem.. I recently upgraded from 1.4 to 1.5.3.1 and installed this tool. I used to use it all the time before so thought I have to install it. However I made a couple of minor changes and uploaded the file back and now in the admin console, all of my options have disappeared. Admi...

Jump to post
  • Wed Aug 15, 2012 1:52 am
  • Replies 174
  • Views 70299

ZAP

Re: Multiple Image Thumbnails

I did give that one a try but it doesnt show all the thumbnails next to each other like it does in the product page.. I really need it for what i'm selling!

Jump to post
  • Mon Sep 26, 2011 9:41 pm
  • Replies 2
  • Views 770

ZAP

Re: [UPDATED] Export/Import tool for OpenCart 1.4.9

Arrgh!! Has anybody used this to add 'Options' to their products? I fill in the cells but when I import it back they dont show up, and even if I immediately re-export the fields that I edited in excel have been deleted but the ones I add via the web show up fine. Help??!

Jump to post
  • Tue Jul 26, 2011 7:33 pm
  • Replies 210
  • Views 87001

ZAP

Multiple Image Thumbnails

I require a mod that shows thumbnails of all of a products additional images when browsing down the category. Main reason I want it is so a customer can view available colours of a product without actually having to click on an item. Even a rollover script would suffice. I've had a look around the f...

Jump to post
  • Sat Jul 23, 2011 8:14 am
  • Replies 2
  • Views 770

ZAP

Re: [MOD] - Image Hover Lite - Image hover script - FREE

Anybody have this working? Im on 1.4.9.5 and in firefox I get a little empty white box and in IE I get the red x as if it's linking to the wrong place ???

Jump to post
  • Sat Jul 23, 2011 4:07 am
  • Replies 40
  • Views 18613

Page 1 of 1

Search found 9 matches