Search found 13 matches

Page 1 of 1

Search found 13 matches

please help search divided by zero for disabled product

hi

need help with a warning when i search for a product ID that is disabled. how do i make the search find only active product and not items i have disabled?
i searched on the forum but could not find anything. any help will be greatly appericated.

thanks

Jump to post
  • Sun Nov 18, 2012 7:11 am
  • Replies 0
  • Views 110
Re: Need help to fix and adapt code, will reward w coffee/be

hi

put jimmyphong code changes into a vqmod file to share. i added << and >> for the display into the code.

hope jimmyphong is okay with this.

works with 5.1.2.1

thanks.

Jump to post
  • Sat Apr 28, 2012 5:15 am
  • Replies 27
  • Views 11208
Re: (VQmod) Use Gift Voucher in Checkout

anyone know if it is working in 1.5.2.1?

Jump to post
  • Fri Apr 20, 2012 12:14 am
  • Replies 7
  • Views 4027
Re: [vQmod] Search model, sku, and upc

it worked for my 1.5.2.1 thanks.

Jump to post
  • Tue Apr 17, 2012 10:41 pm
  • Replies 21
  • Views 18031
Re: Ampersand in store name shows in email text as &amp;

hi, sorry to open up an old tread. my issue is for 1.5.1.3. where my welcome email show my storename with & instead of "&" for the main message where storename is used. it happens on the first line as well as after thanks. For the order email it turns out okay. i see this using gmail account. have n...

Jump to post
  • Tue Jan 31, 2012 12:26 am
  • Replies 11
  • Views 11184
Re: 1.5.0.5 -> 1.5.1 module code changes?

i found the manufacturer's module missing which was what is causing the error for me.

Jump to post
  • Sat Jul 23, 2011 5:01 am
  • Replies 10
  • Views 1779
Re: OpenCart 1.5.1 Released

I get these errors on Home page: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/cdkeyshere.com/httpdocs/151/catalog/controller/common/column_left.php on line 49 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/cdkeyshere.com/httpdocs/151/catalog/controller/co...

Jump to post
  • Sat Jul 23, 2011 4:45 am
  • Replies 211
  • Views 54371
Re: [1.5.0]Set grid view as default

Is the following file being created in your vqmod/vqcache folder vq-catalog_view_theme_default_template_product_category.tpl if it is, please attach it to a reply to this post -- In addition, edit your vqmod/vqmod.php Make sure: public $useCache = TRUE; public $logging = FALSE; hi attached is the f...

Jump to post
  • Tue Jul 05, 2011 9:28 pm
  • Replies 80
  • Views 106160
Re: [1.5.0]Set grid view as default

uksitebuilder wrote:make sure you have cleared your cookies
using fire fox and ie both cleared cookie still the same.not working for me. must be something dumb that i'm not getting right. i'm still using vqmod to test currently.

Jump to post
  • Mon Jul 04, 2011 5:46 am
  • Replies 80
  • Views 106160
Re: Setting Up New Template in OC 1.5.0.3

pbhd wrote:You have to go thru the tpl-files in your copy and change .../theme/default/... to .../theme/yourtemplatename/...
thanks that help me on the stylesheet.css for my 1.5.0.5.

Jump to post
  • Sun Jul 03, 2011 10:07 pm
  • Replies 3
  • Views 770
Re: [1.5.0]Set grid view as default

i2Paq wrote:
rfary wrote:tried it and still will not work on my oc1.5.0.5. not sure why. using Vqmod and manual also don't work. any other suggestion?
Default template?
i tried both default and my personal and still don't work.

Jump to post
  • Sun Jul 03, 2011 9:53 pm
  • Replies 80
  • Views 106160
Re: [1.5.0]Set grid view as default

tried it and still will not work on my oc1.5.0.5. not sure why. using Vqmod and manual also don't work. any other suggestion?

Jump to post
  • Sun Jul 03, 2011 7:42 am
  • Replies 80
  • Views 106160

Page 1 of 1

Search found 13 matches