Search found 27 matches

Search found 27 matches

Contact form problem

Hello there, I'm currently running the latest version of Opencart. Everything is now running smoothly after a few hickups! However, on the contact form.. after submitting, it tells me that the form has been completed correctly and sent. However, I check the inbox of the email it's suppose to be send...

Jump to post
  • Tue Mar 19, 2013 5:49 pm
  • Replies 0
  • Views 211
Sagepay problem

Hello there,

I keep running into this problem with my sagepay. I've added the right account details, but when submitting on the test server(sagepays), it keeps giving me this error:

Status Detail: 3087 : The SuccessURL format is invalid.

Can anyone tell me where I'm going wrong?

Jump to post
  • Mon Mar 11, 2013 8:46 pm
  • Replies 0
  • Views 432
Carousel mod

Hi guys,

I'm looking for someone to help me mod the carousel or point me in the right direction on how to do it, so I can do the following(If you check out the Special Offers box):

http://www.cool-airconditioning.co.uk/

Thanks,

Jump to post
  • Thu Feb 21, 2013 9:32 pm
  • Replies 1
  • Views 311
Re: Undefined index errors in the header..

When you imported the database witout the new fields in the tables, you should run upgrade. localhost/ocfolder/install/index.php You should see the button Upgrade, because config.php is already written. After upgrade the tables have the correct fields and the errors disappear. I'll try this now, Th...

Jump to post
  • Fri Nov 23, 2012 6:02 pm
  • Replies 6
  • Views 361
Re: Undefined index errors in the header..

Hello,

I'm running the latest version. This is from fresh install and imported database from previous version.

No mods are installed, and the only thing I've edited is the templates for the modules.. which were more heavily edited in the CSS.

I don't have a link because this is running locally.

Jump to post
  • Fri Nov 23, 2012 1:19 am
  • Replies 6
  • Views 361
Undefined index errors in the header..

Hello there, I've recently just started getting the following PHP errors. Not sure what has caused them and couldn't figure it out. Notice: Undefined index: bottom in /var/www/apshop/catalog/controller/common/footer.php on line 26Notice: Undefined index: bottom in /var/www/apshop/catalog/controller/...

Jump to post
  • Thu Nov 22, 2012 10:03 pm
  • Replies 6
  • Views 361
Re: 1.5 Subcategory Images

Yeah, that seemed to have done the trick! Thanks

Jump to post
  • Thu Jul 21, 2011 9:41 pm
  • Replies 186
  • Views 54192
Re: 1.5 Subcategory Images

Yes, I do..

Footballs is the main one it does it on. Check Adidas, Mitre and Nike.

http://firstsportsdirect.co.uk/equipment/footballs

Jump to post
  • Thu Jul 21, 2011 6:40 pm
  • Replies 186
  • Views 54192
Re: 1.5 Subcategory Images

I see.

I've also ran into another problem.. I have one product on my site, but when you click on the sub cat for the product, it doesn't load up.. Any ideas?

Jump to post
  • Tue Jul 19, 2011 6:32 pm
  • Replies 186
  • Views 54192
Re: 1.5 Subcategory Images

I'd highly suggest adding a </div> in there.. as the footer appears in the product table because it hasn't been closed off!

Jump to post
  • Thu Jul 14, 2011 8:16 pm
  • Replies 186
  • Views 54192
Re: IE7 problem

I've checked and it isn't that.. because when I click on the links the link next in line moves down to where the previous link was?

Jump to post
  • Thu Jul 14, 2011 7:03 pm
  • Replies 7
  • Views 1072
Re: IE7 problem

Here is a screen shot:

Image

Jump to post
  • Wed Jul 13, 2011 6:54 pm
  • Replies 7
  • Views 1072
Re: IE7 problem

It appears to be doing it on my end?

Jump to post
  • Tue Jul 12, 2011 8:10 pm
  • Replies 7
  • Views 1072
Re: IE7 problem

Here is the link here: http://firstsportsdirect.co.uk/

Jump to post
  • Tue Jul 12, 2011 7:35 pm
  • Replies 7
  • Views 1072
IE7 problem

Hey guys, A bit of a weird thing is happening on IE7 on the navigation bar. When link is clicked, it disappears but when i hover the mouse where the link used to be, the menu drops down. Any clue what's causing this? I haven't installed any mods or anything that involve the navigation. Regards, Andy

Jump to post
  • Tue Jul 12, 2011 5:56 pm
  • Replies 7
  • Views 1072
Re: [1.5] old way of display of SUB CATEGORIES

Okay! When I try your mod, with vqmod.. it just loads my page up as a blank white page. This must be a bug, right?

Jump to post
  • Tue Jul 12, 2011 8:02 am
  • Replies 28
  • Views 7439
Re: Latest products

Sounds cool man,

Cheers for the heads up!

Jump to post
  • Mon Jul 11, 2011 10:14 pm
  • Replies 9
  • Views 1729
Re: [1.5] old way of display of SUB CATEGORIES

Hey all,

I've done this mod. But it appears that it doesn't change the sub categories of sub categories..

Example:

Image

Image

Jump to post
  • Mon Jul 11, 2011 9:59 pm
  • Replies 28
  • Views 7439
Re: Latest products

Hi Bruce,

I've searched in the Extensions, and can't find anything on this.. If you could help me out, that'll be awesome. PM me.

Cheers,

Andy.

Jump to post
  • Thu Jun 30, 2011 5:53 pm
  • Replies 9
  • Views 1729

Search found 27 matches