Search found 58 matches

Search found 58 matches

Re: product not showing under categeory

I would just like the products to appear in drop down in both categories, so i should create a new HHO category so that the HHO products appear in a drop down for the HHO main menu? why does it appear in drop down for PRODUCTS and not for HHO?
sorry confusing
melanie

Jump to post
  • Thu May 31, 2012 5:07 am
  • Replies 2
  • Views 110
product not showing under categeory

Hi Am having problem - have 2 categories/tabs in top menu "HHO" and "Produtos", under these categories i would like to add the same products eg. HHO DC3000, at the moment the "HHO products" only appears under "Product" and not "HHO" though i have linked to both cats in each product link page see bel...

Jump to post
  • Tue May 29, 2012 10:15 pm
  • Replies 2
  • Views 110
Re: image spacing in featured module

hI this was so long ago - i have added padding on right in the css of the module so the thumbs look centered

Jump to post
  • Mon Dec 19, 2011 7:47 pm
  • Replies 3
  • Views 467
Re: Problem sending emails to yahoo clients

THANKS ALOT its working now
the
Mail Protocol: mail
Mail Parameters: -fgeral@autojc.net
SMTP Host:
SMTP Username:
SMTP Password:
SMTP Port:
SMTP Timeout:

did the trick

Jump to post
  • Fri Nov 18, 2011 7:19 pm
  • Replies 18
  • Views 6047
Re: customer email not working

have now got the following - see below - says mail is sent but mail still does not arrive - i find this really odd

Mail Protocol: mail
Mail Parameters: -fgeral@autojc.net
SMTP Host: auth.smtp.1and1.com
SMTP Username: geral@autojc.net
SMTP Password:*******
SMTP Port: 587
SMTP Timeout: 5

HELP

Jump to post
  • Fri Nov 18, 2011 3:21 am
  • Replies 4
  • Views 369
Re: Problem sending emails to yahoo clients

have now got the following with no error messages but mail still does not arrive - i find this really odd

Mail Protocol: mail
Mail Parameters: -fgeral@autojc.net
SMTP Host: auth.smtp.1and1.com
SMTP Username: geral@autojc.net
SMTP Password:*******
SMTP Port: 587
SMTP Timeout: 5

Jump to post
  • Fri Nov 18, 2011 3:19 am
  • Replies 18
  • Views 6047
Re: Problem sending emails to yahoo clients

ok i tried and get following result
Error: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known (0)

melanie

Jump to post
  • Thu Nov 17, 2011 2:21 am
  • Replies 18
  • Views 6047
Re: Problem sending emails to yahoo clients

MAIL
oc version 1.5
Mail Protocol: mail
Mail Parameters: -fgeral@autojc.net
SMTP Host: smtp.1and1.com
SMTP Username: geral@autojc.net
SMTP Password:*******
SMTP Port: 25
SMTP Timeout: 5

thanks
melanie

Jump to post
  • Thu Nov 17, 2011 1:49 am
  • Replies 18
  • Views 6047
Re: customer email not working

Just to add - Settings /mail - have filled out all parameters including -fgeral@autojc.net. host username, pass, port and timeout etc - customers do get emails regarding the shipping of products just not when i want to send them an email
thanks

Jump to post
  • Thu Nov 17, 2011 12:28 am
  • Replies 4
  • Views 369
Re: Problem sending emails

i have a problem sending emails to anyone - they do not arrive in anyones mailbox
Settings /mail - have filled out all parameters including -fgeral@autojc.net. host username, pass,port and timeout
any ideas?
melanie

Jump to post
  • Thu Nov 17, 2011 12:23 am
  • Replies 18
  • Views 6047
customer email not working

Hi when want to send an email to my customers - sales/mail - they do not receive an email?
how can i find out why not - what the problem is and fix it?
thanks
melanie

Jump to post
  • Wed Nov 16, 2011 7:25 am
  • Replies 4
  • Views 369
Re: googlemap module BIG problem no help

thanks alot - didnt know i could do that
melanie

Jump to post
  • Fri Oct 28, 2011 9:05 pm
  • Replies 2
  • Views 400
googlemap module BIG problem no help

Hi i bought the googlemap module and i get an error code above the module, have been trying to contact the developer (k.s.rajput) but i get complete silence - have no idea what to do page http://www.autojc.net/shop/index.php?route=information/contact have even tried to take out the notice warnings i...

Jump to post
  • Fri Oct 28, 2011 6:48 am
  • Replies 2
  • Views 400
Re: default banner module problems

ok thanks will try
melanie

Jump to post
  • Thu Oct 27, 2011 6:40 pm
  • Replies 3
  • Views 847
default banner module problems

have a problem with the default banner module that is also a linked mini slideshow - when the page opens the images are below each other and then slowly they move together and only then does the slideshow work - is there any way to stop this as its as if it loads the images as list - image weight is...

Jump to post
  • Thu Oct 27, 2011 5:59 am
  • Replies 3
  • Views 847
googlemap module error Undefined offset: 5

Hi oc version 5 - have installed google map module - the map appears but above is below error Notice: Undefined offset: 5 in /homepages/27/d235878363/htdocs/shop/system/library/map.class.php on line 315 see page http://www.autojc.net/shop/index.php?route=information/contact have tried in the php.ini...

Jump to post
  • Wed Oct 26, 2011 1:03 am
  • Replies 0
  • Views 292
Re: error code freeyoutube video module

Ok if no one can help - i bought the "product video" module - anyway i can work around that using it - say create a product, which is 1 of the videos i want to show and somehow link it through the menu as a static page and not have it in products menu?

Jump to post
  • Tue Oct 25, 2011 6:20 am
  • Replies 2
  • Views 557
Re: error code freeyoutube video module

Hi are there any experts on this forum? that can help me?

Jump to post
  • Tue Oct 25, 2011 6:12 am
  • Replies 2
  • Views 557
error code freeyoutube video module

Am trying to use the freeyoutube video module by Hildebrando and when i try to save the new video module i get the error code below - anyone have any ideas about this as the developer seems not to have the answer Warning: mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, array given in /h...

Jump to post
  • Fri Oct 21, 2011 9:38 pm
  • Replies 2
  • Views 557
video module error code

tried to install the free video module - install fine, when i then create a new module i get below text - the designers of the module cant help - can anyone? - Warning: mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, array given in /homepages/27/d235878363/htdocs/shop/system/database/my...

Jump to post
  • Fri Oct 14, 2011 6:25 am
  • Replies 0
  • Views 280

Search found 58 matches