Search found 4 matches

Page 1 of 1

Search found 4 matches

Re: Messed up cache for some twig files, but most work as expected

Looks like most of the problem extends from using Softauculous to install (why I decided to do that, I don't know. I've had issues trying to do that for fun in the past). The cache wasn't installed properly (there were no files whatsoever). Also, I have come to learn that deleting the cache files is...

Jump to post
  • Sat Dec 02, 2017 7:12 am
  • Replies 4
  • Views 650
Messed up cache for some twig files, but most work as expected

I'm not quite sure what happened, as this only occurs in a couple of files. I was going to try to clear the cache, but I have checked system/storage/cache and it is empty. Editing header.twig and footer.twig (haven't tried other files) allows me to make changes to some parts of the file and have the...

Jump to post
  • Fri Dec 01, 2017 12:28 am
  • Replies 4
  • Views 650
Re: Empty Brand Returns Incorrect Message

The $this->load->language object is still being implied. Although, the data array no longer calls those defined arrays from the language files. Hey, new to OpenCart, and I really like v3, but of course I'm having this same issue. You wrote something earlier (quoted below) where you stated there cou...

Jump to post
  • Mon Nov 27, 2017 8:20 am
  • Replies 15
  • Views 1701
Installation of Admin Theme breaks usage of PHP in the MVC

I installed the ImpulsePro2 admin theme, and by doing so, I can no longer log in, and the theme is broken. It seems that installing this theme somehow broke the ability to use PHP in the MVC. Page: https://www.kingcryptoservices.com/admin/ Screenshot: https://gyazo.com/fd9ddd7f9c18b1a5a3df7cb401d50f...

Jump to post
  • Mon Nov 27, 2017 4:50 am
  • Replies 2
  • Views 593

Page 1 of 1

Search found 4 matches