Search found 23 matches

Search found 23 matches

Re: How to Show Manufacturer Logo on Product Page

Sorry but Jimmy is incorrect with his TPL replace code. I cannot stress enough that... THERE IS NO TITLE ATTRIBUTE FOR IMG ITS AN ALT!!!! TITLE IS ONLY ON LINKS!!!! Anyway <a href="<?php echo $manufacturers; ?>" title="<?php echo $manufacturer; ?>"><?php echo ($manufacturers_img) ? '<img src="'.$man...

Jump to post
  • Tue Feb 07, 2012 12:52 am
  • Replies 20
  • Views 11489
Boden Style Product Options

Hi guys, Anyone seen a module for opencart that works like this? http://www.boden.co.uk/en-GB/Boys-Coats-Jackets/Coats/25053-GST/Boys-Steel_Ecru-Stripe-Jersey-Lined-Anorak.html?NavGroupID=2 We want the options > adding to cart to work exactly like the boden link. Just wondering if someone had made s...

Jump to post
  • Thu Jan 19, 2012 12:59 am
  • Replies 0
  • Views 396
Eco Tax

Can we remove this as standard?

I have no idea why it's on and enabled and working as default? Kind of annoying to have to go keep removing it all the time :o :)

Thanks <3

Jump to post
  • Tue Oct 25, 2011 10:52 pm
  • Replies 4
  • Views 5317
Orders changed to Cancelled - Paypal

Hi there; We've got 2 different customers with the same issue running opencart. One uses PayPal Payments Pro, the other uses just Standard PayPal. However on both stores, both running 1.5.1.1 they get new orders with PayPal - the Money comes through etc but the order status gets changed to cancelled...

Jump to post
  • Tue Sep 06, 2011 6:04 pm
  • Replies 17
  • Views 2553
Re: Editing payment.tpl - without breaking it!

Think the easiest way would be to delete the: <b><?php echo $text_comments; ?></b> And give the form a class, ie hidden: <textarea class="hidden" name="comment" rows="8" style="width: 98%;"><?php echo $comment; ?></textarea> Then open your CSS and add this: .hidden {display:none !important;} Rinse a...

Jump to post
  • Mon Jul 18, 2011 11:41 pm
  • Replies 6
  • Views 1099
Re: OpenCart 1.5.0.5 Bug Thread

OpenCart 1.5.0.5 Admin > Modules > Banners Every time you click "Add Banner" Nothing happens and the following JS error is shown in FireBug addModule is not defined Before all that there's an error with the Options that are fetched aswell; missing ; before statement [Break On This Error] html += ' <...

Jump to post
  • Fri Jul 15, 2011 6:15 pm
  • Replies 344
  • Views 89324
Opencart 1.5.x.x SubCat Images

Hi there; There seems to be a bit of a major issue where OpenCart does not use SubCat Images - it just seems to list them - which looks crap to be fair. Anyway, I could do with (if someone has it to hand) the code to display the sub category images on the main category page. Tried a few fixes found ...

Jump to post
  • Thu Jul 07, 2011 5:49 pm
  • Replies 2
  • Views 994
MailingList Module - "When Item is Avaliable" Subscribe

Hi Guys; A Mailing List box would be awesome so people don't need to sign up to the store to get mail. Also on products that are not available yet a "Subscribe to newsletter for when this product is available" would be awesome! Quite bad that there's NO "No sign up required mailing list subscription...

Jump to post
  • Mon Jun 27, 2011 5:07 pm
  • Replies 0
  • Views 418
Re: 1.5.0.5 - Blank Affiliate Signup Page

Hi incan; Thanks I'll try that, Daniel suggested re-uploading the registration files too, so I'll give that a bash!

Jump to post
  • Fri Jun 24, 2011 5:11 pm
  • Replies 9
  • Views 1153
Re: OpenCart 1.5.0.5 Bug Thread

Hi Daniel,

I've re-uploaded everything once - but I'll try doing it again and cross my fingers! And thumbs up for an awesome bit of software!

Jump to post
  • Fri Jun 24, 2011 5:08 pm
  • Replies 344
  • Views 89324
Re: OpenCart 1.5.0.5 Bug Thread

I appear to be getting a blank page when I click Affiliate Signup, tried it on 4 different browsers, signed in as admin, signed out, cleared caches etc and still no joy? Works on the demo but not on the test site. Does OC have issues with sites running off of IP's instead of domain names? (I know Cu...

Jump to post
  • Fri Jun 24, 2011 4:24 pm
  • Replies 344
  • Views 89324
Re: 1.5.0.5 - Blank Affiliate Signup Page

*BUMP* For Any Resolution, or anyone else with the same problem?

Jump to post
  • Fri Jun 24, 2011 4:22 pm
  • Replies 9
  • Views 1153
Re: 1.5.0.5 - Blank Affiliate Signup Page

On that link or on a category? Every category has a different background image :) and then a stock rust // paint splash background. It's all done by me in Photoshop, copyright Dijitul.com Ltd so please don't just use it elsewhere - if you want something like that doing yourself search photoshop brus...

Jump to post
  • Thu Jun 23, 2011 10:52 pm
  • Replies 9
  • Views 1153
Re: 1.5.0.5 - Blank Affiliate Signup Page

Hi Mate we're a web design company, it's actually a modified version of the standard theme.

Jump to post
  • Thu Jun 23, 2011 8:56 pm
  • Replies 9
  • Views 1153
1.5.0.5 - Blank Affiliate Signup Page

Hi guys; Not sure quite what the crack is, but for some reason I'm just getting a blank white page when I click on Affiliate Signup on the website. Running OpenCart 1.5.0.5 with the standard theme that's just been modified. Switching the theme back to the default them (unedited) and it still doesn't...

Jump to post
  • Thu Jun 23, 2011 7:10 pm
  • Replies 9
  • Views 1153
Re: Custom product fields

It Appears the Attributes are not saving in 1.5.0.5, unless a DB Upgrade is required.

EDIT: Backed up, Fully Updated and Restored Back up and they work - if anyone else has the same issue!

Jump to post
  • Thu Jun 16, 2011 6:29 pm
  • Replies 6
  • Views 1418
Re: Custom product fields

Xsecrets wrote:must be your theme. In the default theme they show up under a tab called specifications.
If you didn't notice - that is the default theme ;)

Jump to post
  • Thu Jun 16, 2011 6:25 pm
  • Replies 6
  • Views 1418
Re: A better contact form [1.5.0.4]

This didn't work for me on 1.5.0.4 or 1.5.0.5 I've adjusted it and it works fine: catalog/view/theme/default/template/information/contact.tpl <?php echo $header; ?><?php echo $column_left; ?><?php echo $column_right; ?> <div id="content"><?php echo $content_top; ?> <div class="breadcrumb"> <?php for...

Jump to post
  • Wed Jun 15, 2011 7:14 pm
  • Replies 7
  • Views 7708
Re: Custom product fields

The Product Attributes don't appear to be showing in opencart 1.5.0.4 or 1.5.0.5: ie: http://89.255.132.235/contour_plus/contour_plus_camera You view compare and >SOME< of the attribs display, but not all. Quite Annoying, although not as annoying as the prod image not showing! Fingers crossed that'l...

Jump to post
  • Wed Jun 15, 2011 6:25 pm
  • Replies 6
  • Views 1418
Re: How to Upgrade 1.5.0.4 to 1.5.0.5

I was just going to ask a similar question .... so thanks for the question and answer. Presumably, the database structure has not changed between version 1.5.0.2 and 1.5.0.5? I just updated a site without touching the database, after a good few tests I see no issues, thus I don't think a DB Upgrade...

Jump to post
  • Wed Jun 15, 2011 6:20 pm
  • Replies 9
  • Views 1586

Search found 23 matches