Search found 36 matches

Search found 36 matches

Re: SSL issue at the checkout

Hi guys, Had a look around and haven't found any solution to this yet. Fresh out of the box OC install. SSL is activated and functions when https:// is added to the start of the URL. I've also activate the SSL from the admin backend. My current issue is that SSL doesn't activate on the checkout whi...

Jump to post
  • Thu Aug 04, 2016 3:19 am
  • Replies 4
  • Views 365
Re: SSL issue at the checkout

frishops wrote:Did you do this?

Change http to https in config files, see pphotos
Of course, I changed the config for both the site and admin.

Jump to post
  • Thu Aug 04, 2016 3:18 am
  • Replies 4
  • Views 365
SSL issue at the checkout

Hi guys, Had a look around and haven't found any solution to this yet. Fresh out of the box OC install. SSL is activated and functions when https:// is added to the start of the URL. I've also activate the SSL from the admin backend. My current issue is that SSL doesn't activate on the checkout whic...

Jump to post
  • Wed Aug 03, 2016 10:40 pm
  • Replies 4
  • Views 365
Re: Category links issue

No duplicate SEO URL's

Jump to post
  • Mon Sep 14, 2015 3:19 pm
  • Replies 2
  • Views 233
Category links issue

Prety confused with one category in my shop. I have a category called phone accessories with a SEO link of phone-accessories. (all good up to here) I have a product listed under that category called case01 and the SEO link for it is case01 too. This is causing duplicate issues with the SEO which mea...

Jump to post
  • Fri Sep 11, 2015 6:22 pm
  • Replies 2
  • Views 233
Re: Paypal update, does it affect open cart?

Anyone got any idea about the changes? We have a lot of stores using PayPal and I need to know if it effects the module used in OC.

Jump to post
  • Fri Sep 11, 2015 6:08 pm
  • Replies 12
  • Views 2527
WorldPay OC 2.0.3.1

Hi all, I've setup WorldPay under previous OC but few things have changed, does anyone know where the callback URL is gone? Also what are the following fields for? http://prntscr.com/89fex1

If you have succesfully setup the WorldPay please shine some down the tunnel :)

Jump to post
  • Thu Aug 27, 2015 6:00 pm
  • Replies 2
  • Views 221
Re: : Undefined index: description in ERROR

By commenting the following code the error disappears: <!-- <div class="description kolorek"> <?php echo "<span>".mb_substr(strip_tags(html_entity_decode($product['description'])), 0, 60)."...</span>"; ?> </div> --> Has any of the OC tags changed? this latest.tpl is provided by the theme and I can o...

Jump to post
  • Mon Jul 13, 2015 5:50 pm
  • Replies 2
  • Views 248
Re: : Undefined index: description in ERROR

Just a gentle bump, I've been searching everywhere and still cannot find a solution, no error showing in the error log either...

Jump to post
  • Mon Jul 13, 2015 5:36 pm
  • Replies 2
  • Views 248
: Undefined index: description in ERROR

Having some issues with one of the stores we setup earlier in the year. Only on the front page the latest module shows the following error under the title of the product: : Undefined index: description in I can only assume this is a theme issue for the latest module issue. Since the error is not hel...

Jump to post
  • Mon Jul 13, 2015 3:05 pm
  • Replies 2
  • Views 248
Pictures duplicating

Hi all, having some issues with products that have more than 1 picture, they end up duplicating automatically for now reason: http://prntscr.com/76w8qk

Has anyone come across this issue before?

Jump to post
  • Tue May 19, 2015 4:25 pm
  • Replies 0
  • Views 147
Re: Back order not working

Thanks that did the job. One question when I click on save it doesn't actually take me to the payment page to use the customer detail card information to check (in this case the customer is on the phone)... Thanks.

Jump to post
  • Thu May 07, 2015 1:18 am
  • Replies 2
  • Views 219
Customer changes IP to use coupon

Hi there, I've recently encountered some of my customers use a IP changer to use the same coupon and it works for them, can anyone recommend a way of dealing with this? Is there a way to restrict the customer, also what if they checkout as a guest everytime?

Thanks

Jump to post
  • Wed May 06, 2015 11:26 pm
  • Replies 1
  • Views 344
Back order not working

Trying to do a back order and I get the following error when it gets to the final stage (totals): Payment method required!
I'm using the WorldPay Module running OC Version 2.0.1.1.

Any help is appreciated.

Jump to post
  • Thu Apr 30, 2015 6:51 pm
  • Replies 2
  • Views 219
Re: Error trying to upload a picture

Resolved the issue by going to the admin folder and increasing the memory_limit = 128M; in php.ini
I initially changed the php.ini under the root and it didn't take any effect hence there is two ... >:D

Jump to post
  • Tue Apr 28, 2015 5:28 pm
  • Replies 1
  • Views 146
[RESOLVED]Error trying to upload a picture

I've started reviving this error after upgrading to 2.0, I've checked the upload size and I've allocated far more than what is required and still receive this error: Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 29856 bytes) in /home/user/public_html/system/library/...

Jump to post
  • Tue Apr 28, 2015 4:50 pm
  • Replies 1
  • Views 146
Re: META & TITLE tags

Anyone?

Jump to post
  • Tue Mar 31, 2015 9:06 pm
  • Replies 2
  • Views 955
META & TITLE tags

Hi all,

I'm after a VQMOD or module that would enable me to add TITLE tags to the information pages, categories and so on...
At the moment the TITLE tag is obtained from the name of the category or product.

Any help is appreciated.

Jump to post
  • Tue Mar 31, 2015 4:56 am
  • Replies 2
  • Views 955
Error upgarding to 2.0

Hi all, getting the following error upgrading to 2.0. It's a pain in the a*s Notice: Undefined index: gb43_customer_group in /home/user/public_html/gb/install/model/upgrade.php on line 330 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/user/public_html/gb/install/model/upgr...

Jump to post
  • Tue Mar 17, 2015 7:19 pm
  • Replies 0
  • Views 173
"New" tag at the top of the product

Hi all, everytime I add a new product there is a "new" that showing above the main image, this disappears after a day, is there a way I can extend this date? Where would the configuration is located?

Jump to post
  • Sun Feb 22, 2015 12:55 am
  • Replies 1
  • Views 313

Search found 36 matches