Search found 56 matches

Search found 56 matches

Re: Free/Flat Shipping Limitation Discussion

Just want to say thanks to Qphoria for the edited free and flat shipping modules, really, really useful. ;D

Jump to post
  • Wed Mar 20, 2013 8:16 pm
  • Replies 62
  • Views 46897
Re: Default Sort Order in Version 1.4.9.4

Anyone know how to do this, I'd really appreciate any help given.

Jump to post
  • Tue Jan 29, 2013 5:50 pm
  • Replies 1
  • Views 170
Default Sort Order in Version 1.4.9.4

I have a store store set up using OpenCart 1.4.9.4 and when a category is viewed the default sort order is set to latest first. Could someone please let me know how I can change this to make the default sort order of each category page "Name A - Z"? I'm assuming by what I've read on other posts its ...

Jump to post
  • Mon Jan 28, 2013 8:56 pm
  • Replies 1
  • Views 170
Re: [SOLVED] Click To Enlarge Images Not Working

Got it! I thought it was something to do with either the thickbox JavaScript file or the image directory or display settings. But what it turned out to be was that because I'm using an older version of OpenCart, I was using the latest version of jQuery and for some reason this was creating the error...

Jump to post
  • Thu Jan 17, 2013 6:38 pm
  • Replies 5
  • Views 604
Re: Click To Enlarge Images Not Working

No it didn't work, I tried replacing both the thickbox compressed JavaScript file and the thickbox CSS file and the same thing is happening as before. Any suggestions anyone?

Jump to post
  • Thu Jan 17, 2013 5:43 pm
  • Replies 5
  • Views 604
Re: Click To Enlarge Images Not Working

Right I'll give it a go, I did check it but I'm no jQuery pro. Thanks.

Jump to post
  • Thu Jan 17, 2013 2:45 am
  • Replies 5
  • Views 604
[SOLVED] Click To Enlarge Images Not Working

Recently I've noticed that on the site I've made, when you click the images to enlarge them a bar pops up so it looks like its loading but it doesn't get anywhere. I've tried to have a look as to what's creating it but can't seem to find the problem. Can you please take a look? I may be missing some...

Jump to post
  • Thu Jan 17, 2013 12:59 am
  • Replies 5
  • Views 604
Re: SagePay integration - transaction error

SOLVED!
I got it, the "Password" part of the SagePay settings in the OpenCart admin area should not be your SagePay admin password, it should be your "Encryption Password" which you can view by logging into MySagePay using the admin details you get using the email SagePay send you.

;D

Jump to post
  • Thu Aug 02, 2012 10:51 pm
  • Replies 6
  • Views 4608
Re: One product as "View Only"

I did a search and didn't find anything suiting what I want, I found an extension that turns the whole store into a catalog, stopping you from buying anything, but no way of making just one item non purchasable.

Jump to post
  • Mon Jul 02, 2012 4:23 pm
  • Replies 3
  • Views 243
One product as "View Only"

Hi, I could use some help please if you could spare a minute. I was wondering if there's a way to make one of the products view only. I would like there to be no price, or have "On request" instead of price, and so that the customer cannot add it to the cart. Like the catalog module but only one one...

Jump to post
  • Thu Jun 28, 2012 8:48 pm
  • Replies 3
  • Views 243
Re: Different Computer Messes Up Dashboard

Has anyone got any suggestions as what could be causing this problem, I'm using Opencart Version 1.4.9.4 and don't really want to upgrade yet because the custom template I've made hasn't been altered to suit the newer version of Opencart yet. The problem only occurs in Internet Explorer (the company...

Jump to post
  • Wed Feb 15, 2012 5:20 pm
  • Replies 5
  • Views 474
Re: Different Computer Messes Up Dashboard

Lol just as you were suggesting a different browser I was realizing it was IE (shocking, really shocking...) causing the problem.

Jump to post
  • Thu Jan 19, 2012 11:54 pm
  • Replies 5
  • Views 474
Different Computer Messes Up Dashboard

Hi, I just logged in my boss's computer into my stores OpenCart back-end, when I did so the dashboard seemed to be chopped up and out of alignment. The front end looked almost the same except for the header being slightly larger than the rest of the content. I've logged in on my computer and everyth...

Jump to post
  • Thu Jan 19, 2012 11:49 pm
  • Replies 5
  • Views 474
Re: Changing the Menu CSS in OC 1.5.1.2

that's the correct code to remove corners, so: (a) it might be your stylesheet is cached in browser (b) you are using a custom theme but your header.tpl is still pointing to the default theme stylesheet.css Simon you legend ;D Thank you! The header.tpl was still pointing at the original stylesheet....

Jump to post
  • Wed Oct 26, 2011 6:52 pm
  • Replies 5
  • Views 861
Re: Changing the Menu CSS in OC 1.5.1.2

Thanks for the reply, but that doesn't seem to work. That's the first thing I tried and for some reason the corners stay rounded. ??? I might try and edit the deafault theme (after backing up the file to a different directory) and only give it one option, might the .css be falling back to the defaul...

Jump to post
  • Wed Oct 26, 2011 6:31 pm
  • Replies 5
  • Views 861
[SOLVED]Changing the Menu CSS in OC 1.5.1.2

Good morning (afternoon or evening :D ) everyone, I'm a little stuck and would appreciate some guidance; I've been trying to remove the rounded edges on the main horizontal menu in a demo store I've set up, its hosted locally on XAMPP and I've made a copy of the default template, and am working on t...

Jump to post
  • Wed Oct 26, 2011 5:56 pm
  • Replies 5
  • Views 861
Re: how can i remove the slide show

Or you could just go to Extensons > Modules in the admin area and where it says Slideshow on the left click edit on the right and change the Status drop down from Enabled to Disabled.

Jump to post
  • Wed Oct 26, 2011 5:38 pm
  • Replies 3
  • Views 527
Re: [BETA2] Upgrade Script - 1.4.x to 1.5.x - NO PRODUCT OPT

Hi there, I'm newbie with web designing things.. I'm using 1.4.9.4 right now and planning to upgrade it to 1.5.1.2 (http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=2&t=36519&start=160) I would like to know if i still can use my 1.4.9.4 theme when I'm upgrading it to 1.5.1.2? Thanks in advance. No it didn...

Jump to post
  • Tue Oct 25, 2011 4:33 pm
  • Replies 69
  • Views 83038
Re: New v1.5 Lotion Bar site

Fantastic work, very inspirational.

Jump to post
  • Fri Oct 21, 2011 11:24 pm
  • Replies 11
  • Views 3615

Search found 56 matches