Search found 15 matches

Page 1 of 1

Search found 15 matches

Re: [1.5.0] How to change index.php?route to seo friendly ur

Ah, I found it! Any chance you could tell me how I could add all the lines in PHPMyAdmin at once? Or do I have to put 'em in manually?

Edit: do I need to run an SQL query?

Jump to post
  • Sun Oct 30, 2011 7:02 pm
  • Replies 123
  • Views 127318
Re: Prijzen Inclusief BTW invoeren

Heeft iemand enig idee of deze tool ge-update kan worden of al ge-update is naar 1.5.1.3? Dit zou erg handig zijn!

Jump to post
  • Sun Oct 30, 2011 5:09 pm
  • Replies 81
  • Views 1998444
Can't set SEO keyword in information pages

Hello, After trying and trying I'm going to rely on the forum again. I can't get the SEO for my information pages to work. I read that SEO for information pages is implanted in OpenCart by standard. I, however, do not see this. The only thing I'm seeing and what I'm able to do is insert meta-tag key...

Jump to post
  • Sat Oct 08, 2011 3:55 pm
  • Replies 1
  • Views 327
Re: Can't access admin panel after 1.5.1.3 upgrade

Small update.. oh god I feel stupid. Does anyone know how this 'problem' can be resolved?

Jump to post
  • Sat Oct 01, 2011 6:59 am
  • Replies 6
  • Views 1464
Re: Error when trying to update from 1.5.1 to 1.5.1.3

There are, indeed, no files missing in the specified folder (as you said). Any idea though why this error message comes up?

Jump to post
  • Fri Sep 30, 2011 11:12 pm
  • Replies 6
  • Views 1464
Can't access 'modules' tab after upgrade to 1.5.1.3

Hello, I'm getting a (blank) screen when I try to get into my 'modules' page after I upgraded my opencart version to 1.5.1.3. The upgrade was successful and everything is working the way it should, but I can't access my modules. I tried emptying the cache and (I think) I did some hard refreshes but ...

Jump to post
  • Fri Sep 30, 2011 1:57 pm
  • Replies 6
  • Views 1464
Re: Updaten shop van 1.5.1 naar 1.5.1.3

Ik zou hier even mee wachten. Er is het eea. veranderd aan het BTW tabellen en we weten nog niet wat dit betekend voor additionele modules etc. Daarnaast is er wel een upgrade script maar geen idee of dit zonder problemen werkt. Bedankt voor je antwoord, dan wacht ik nog even. Zou je me alsnog even...

Jump to post
  • Fri Sep 30, 2011 4:00 am
  • Replies 2
  • Views 820
Updaten shop van 1.5.1 naar 1.5.1.3

Hallo,

Is het mogelijk om op een gemakkelijke manier mijn shop te updaten van versie 1.5.1 naar versie 1.5.1.3? Ik wil eigenlijk geen fresh install doen, dan ben ik én mijn thema volledig kwijt én al mijn instellingen, producten, categorieën en afbeeldingen.

Bij voorbaat dank!

Mike

Jump to post
  • Fri Sep 30, 2011 3:05 am
  • Replies 2
  • Views 820
Re: Aanpassen afrekenscherm

De Nederlandse Taalpakketen werken altijd met de juiste versie van OpenCart. Ik zie echter waar het probleem ontstaan is. Je lost het als volgt op: 1: Download OpenCart 1.5.1.1 2: Download het Nederlandse Taalpakket voor OpenCart 1.5.1.1 3: Gebruik het volgende bestand uit OpenCart 1.5.1.2 in je Op...

Jump to post
  • Thu Sep 29, 2011 2:53 am
  • Replies 6
  • Views 1186
Re: Aanpassen afrekenscherm

Wel verdomd, hij is ge-update naar 1.5.1.2! Bij dezen meteen mijn excuses. Dan alsnog de vraag: enig idee hoe dit op te lossen is?

Jump to post
  • Thu Sep 29, 2011 2:31 am
  • Replies 6
  • Views 1186
Re: Aanpassen afrekenscherm

De laatste versie van het aangeboden taalpakket heb ik momenteel in het gebruik. Ook draait ik Opencart 1.5.1.1., dus dat lijkt overeen te stemmen.

Jump to post
  • Wed Sep 28, 2011 2:14 am
  • Replies 6
  • Views 1186
1.5.1.2 Taalpakket probleem?

Hallo, Heeft iemand enig idee hoe ik de woorden in het Engels aan kan passen naar Nederlands? Het is geheid iets dat ik in de code van mijn webshop kan vinden, maar het lijkt onvindbaar.. http://i.imgur.com/7Fldrl.png Bij voorbaat dank! Edit: ter verduidelijking.. het volgende staat dus wel in het c...

Jump to post
  • Tue Sep 27, 2011 10:54 pm
  • Replies 6
  • Views 1186
Problems setting the default language

Dear community/admins, I'm having trouble with setting my default language to Dutch. It's Dutch in the backend. When I browse to the website at first it's English in the frontend, but when I click >any< button on the website, it changes the frontend to dutch too. I think it's basically the same prob...

Jump to post
  • Tue Sep 13, 2011 1:47 am
  • Replies 1
  • Views 287

Page 1 of 1

Search found 15 matches