Search found 87 matches

Search found 87 matches

Re: slideshow images are clashing

Well Ive just left your site on my screen in a couple of different browsers (IE & FF) for about 5min and I can see no white lines appearing. Which browser are you using?

Jump to post
  • Fri Mar 15, 2013 3:21 am
  • Replies 7
  • Views 1025
Re: slideshow images are clashing

I've just had a quick look and from what I can see the 2nd image has a transparent background rather than the green background of the first image

Hope that helps
rincerofwinds

Jump to post
  • Thu Mar 14, 2013 6:02 am
  • Replies 7
  • Views 1025
Re: OpenCart 1.5.3 Released

If you are using a mac, then you could try searching google for a file merge programme for the mac... a very quick search brings up diffmerge and filemerge cant tell you what they are like or even if they are free, but a quick glance suggests that they should be able to do the job. Im sure there are...

Jump to post
  • Tue May 29, 2012 4:58 am
  • Replies 86
  • Views 76111
Re: Image Manager Problem

Can you see the folder via your FTP program?
If you cant, then I would just recreate it there and directly upload the images.
If you can see it, then you should be able to delete it and start that sub-folder again

Jump to post
  • Sat May 12, 2012 4:43 am
  • Replies 4
  • Views 1362
Re: Template design advice for a Comic Book store.

Ok, For a start, I would say there is just way to much blue of the same colour and, personally, i dont think the red/orange title bars on the modules goes with the blue. How you get around there being too much blue is up to you, but I would try removing it from the main container so the modules and ...

Jump to post
  • Thu May 10, 2012 5:14 am
  • Replies 18
  • Views 3167
Re: images not pulling from theme

Hi,

The rating star links are actually hardcoded into the product.tpl file around line 219.

You need to look for

Code: Select all

<img src="catalog/view/theme/default/image/stars-<?php echo $rating; ?>.png" alt="<?php echo $reviews; ?>" />
and change default to your theme name.

Hope that helps
Ian

Jump to post
  • Tue Mar 27, 2012 5:34 am
  • Replies 2
  • Views 537
Re: main menu bar, drop down menu background opacity

You need to change the actual image as its that that is transparent. If I remember correctly, its the "menu.png" in the images folder of your theme. If you prefer not to use an image and just want a colour then you need to edit #menu > ul > li > div { display: none; background: #FFFFFF; position: ab...

Jump to post
  • Sun Mar 18, 2012 12:50 am
  • Replies 5
  • Views 3549
Re: [RELEASED] Export/Import tool for OpenCart 1.5.0.x

Hi, Great Mod - I only haev one problem at the moment. Is there any way to get the options to support images? If I create the option in the backe ned and apply it to a product, it all works fine, but when I upload the spreadsheet all the options dissappear from the product and from the options menu....

Jump to post
  • Sun Feb 12, 2012 10:46 pm
  • Replies 542
  • Views 190109
Styling for Product Options when using an image

Hi, I've set up my product options and everthing works well. However I need to change the styling slightly. What I need to do is change the options list from verticle to horizontal, with the option name and price underneath. Also does anyone know where you change the size of this image? it doesnt ap...

Jump to post
  • Sun Feb 05, 2012 11:19 pm
  • Replies 3
  • Views 897
Re: Removing Extras from the footer

I believe that they are in the footer.tpl file (lines 18-26 approx) which can be found in the catalogue/view/theme/default/template/common/ folder

Ian

Jump to post
  • Mon Jun 13, 2011 12:08 am
  • Replies 16
  • Views 46677
Re: Just upgraded to v1.4.9.3 and website is now blank

I would say your upgrade hasnt worked as the footer in your admin says

Code: Select all

OpenCart © 2009 All Rights Reserved.
Version 1.4.7
If the upgrade to 1.4.9.4 had worked it would now show as

Code: Select all

OpenCart © 2009-2011 All Rights Reserved.
Version 1.4.9.4
So I would try doing the full upgrade again

Jump to post
  • Sat Apr 30, 2011 6:46 pm
  • Replies 13
  • Views 1438
Re: OFFICIAL "v1.5.0 RC1" BUG THREAD. POST ALL BUGS HERE

This is probably more of a style choice rather than a proper bug, but there appears to be no way of having the manufacturers/brands as a drop down list or having the text showing instead of images. I currently have 203 manufacturers, of which about 185-190 went out of business before 1930 and I dont...

Jump to post
  • Thu Apr 28, 2011 3:51 am
  • Replies 298
  • Views 67869
Re: Install on a Windows IIS server

It would appear that the javascript isnt working / installed correctly - if you look at a product on your site the tabs dont work and everything appears below the description, also the add to cart button doesnt work either. If you view the source and follow one of the links to a javascript file, the...

Jump to post
  • Mon Mar 28, 2011 4:13 am
  • Replies 2
  • Views 753
Re: Adding to cart clears cookie

Might be a suilly question, but has your host got a "Load Balancing" feature? where the site is hosted on more than one server? I had a problem with this a little while ago when my host turned on this "feature" without telling me and it caused all sorts of problems where you added a product to the c...

Jump to post
  • Mon Jan 10, 2011 10:48 pm
  • Replies 9
  • Views 1104
Re: Remove ability to buy, email cart and contact form conte

Hi,

I know there was a mod to sort of do this for previous version (auto choose shipping/payment), but that only seems to go to 1.4.7.

Does anyone know if this works in 1.4.9.2?

Thanks
Ian (rincerofwinds)

Jump to post
  • Sat Dec 11, 2010 5:12 am
  • Replies 3
  • Views 1388
Re: webdesigntek.com taking credit for OpenCart sites

Might want to check http://webdesigntek.com/eshop/shopping-cart to see if he is using anyones shop as an additional image though, not sure hes created all those shown

Jump to post
  • Fri Nov 26, 2010 2:41 am
  • Replies 8
  • Views 1362
Re: Problem with Search

Thanks for that - all works OK now

Ian

Jump to post
  • Sat Oct 23, 2010 1:20 am
  • Replies 5
  • Views 693
Re: Problem with Search

Herre is my search controller file - I havent changed anything so should be the standard for 1.4.0 <?php class ControllerProductSearch extends Controller { public function index() { $this->language->load('product/search'); $this->document->title = $this->language->get('heading_title'); $this->docume...

Jump to post
  • Fri Oct 22, 2010 10:36 pm
  • Replies 5
  • Views 693
Problem with Search

Hi, I have a small problem with the search. In my shop I have a product with an ' in the name. Now this doesnt cause a problem when the item is searched for, so if I search for the name " Lacey's ", then the item appears in the search. However if i then click on the item, I get directed to the produ...

Jump to post
  • Fri Oct 22, 2010 7:21 pm
  • Replies 5
  • Views 693
Re: Import/Export Error in Excel Found Unreadable

Hi, I have the same problem as this. It all imports fine (doesnt seem to matter how many products), but when I come to export, the file become corrupt if there are more than 2859 products. As soon as it hits 2860 the file corrupts for some reason. That is using excel 2007 (which I have to use at wor...

Jump to post
  • Wed Oct 20, 2010 7:22 am
  • Replies 7
  • Views 2281

Search found 87 matches