Search found 23 matches

Search found 23 matches

Re: PCI & Session Cookies issue

Hi, thanks for the response but I'm not sure I follow. This site is on v2.3.0.2, I just need to know what that session ID does and how to force it to be secure on this version.

Jump to post
  • Tue Jul 24, 2018 5:52 am
  • Replies 6
  • Views 2470
Re: PCI & Session Cookies issue

I knew I forgot something - v2.3.0.2 using Journal Framework.

Jump to post
  • Tue Jul 24, 2018 4:18 am
  • Replies 6
  • Views 2470
PCI & Session Cookies issue

I'm trying to help a client pass a PCI scan, and we're down to one fail but I'm not sure how to address it. The site is on an active SSL for both admin and customer facing. This is the PCI flag we're getting: Non-Secure Session Cookies Identified The website software running on this server appears t...

Jump to post
  • Tue Jul 24, 2018 2:40 am
  • Replies 6
  • Views 2470
Re: Add CSS for logged in only

Thank you! I was making it much more complicated than it needed to be apparently!! That worked and I appreciate your time. :)

Jump to post
  • Thu Jul 19, 2018 2:26 am
  • Replies 3
  • Views 502
Add CSS for logged in only

Hi - I'm using OC2.3 and Journal Framework and I just need to find a way to enable some CSS if the customer is logged in. I'm not well versed in the controller area and my trial & error with this is more error than anything. ;D

Any tips would be appreciated!

Thank you!

Jump to post
  • Wed Jul 18, 2018 8:26 am
  • Replies 3
  • Views 502
Need Gift Registry Extension Modified for Journal

Hello, We have Gift Registry PRO v2.0 that doesn't work with Journal framework. We need it tweaked to work with OpenCart v.1.5.6.4 and v2.3.0.2 on the latest version of Journal framework. I have bulk licenses for both and can create a test environment as needed. I have reached out to the Gift Regist...

Jump to post
  • Thu Apr 20, 2017 8:28 am
  • Replies 1
  • Views 357
In Need of PHP Developer [Ongoing]

Hello I work on a help desk where 90% of users have OpenCart 1.5.6.4 with Journal Framework. We are in search of a part-time developer, based in US or Canada, who can be an active part of this team. This would include quoting clients for custom development (vqmod mostly) for this cart - and other ba...

Jump to post
  • Wed Jun 01, 2016 5:49 am
  • Replies 2
  • Views 846
Re: Kate Aspen personalization tool

1.5.6

I believe we have this sorted out, the vendor has thousands of images and a full personalization preview panel, so using the native options is really time-consuming vs using their plugin. It was just matter of making it work with OC.

Thanks

Jump to post
  • Wed Apr 22, 2015 7:55 am
  • Replies 3
  • Views 1028
Kate Aspen personalization tool

Hi All I have paid a developer to assist and I believe he has given up. :) I am trying to integrate the Kate Aspen personalization script, and it works great up until the "Add to Cart" -- it adds the product to the cart, but not the options. Here's the live client site: http://goo.gl/pXTfGz The opti...

Jump to post
  • Tue Apr 14, 2015 4:50 am
  • Replies 3
  • Views 1028
Re: Image Manager Failing

This was happening to me. My fix was to edit the /admin/php.ini file and set:

Code: Select all

memory_limit = 124M

Jump to post
  • Fri Mar 20, 2015 12:24 am
  • Replies 2
  • Views 561
Re: Get error on every page load from openbay

I had this same error. I updated vqmod & also uploaded the new version of OpenBay here

http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=4220

I then reinstalled OpenBay and the errors were gone.

Jump to post
  • Sat Jan 17, 2015 8:16 am
  • Replies 3
  • Views 448
Re: Images not displaying

I had this issue with a client site and it turned out that they had enabled hotlink protection through cPanel, but didn't allow the https version of the site to access images. I removed the hotlink protection & everything displayed.

Jump to post
  • Sat Feb 22, 2014 3:17 am
  • Replies 7
  • Views 3817
Subcategories not displaying

I searched the forums and not finding this exact issue: http://goo.gl/hn9ZhH On the left, sub-cats are showing when a main-cat is clicked. But on the right, they're not displaying. What would cause this? It happens in the custom & default template. I have the grid mod & subcategory image mod install...

Jump to post
  • Wed Nov 20, 2013 1:43 am
  • Replies 1
  • Views 316
Need Part Time OpenCart Consultant ASAP

I work for a growing US company, we're in need of someone who can train clients to use OpenCart over the phone and also follow up with support tickets as needed. Approx 20hrs per week, you set your own schedule around US hours. • Fluent English (speaking/writing) a must • Technical background is imp...

Jump to post
  • Fri Oct 11, 2013 5:45 am
  • Replies 3
  • Views 675
[SOLVED] Re: 3rd Level Categories & Products NOT displaying

Default store was already checked, but I unchecked, rechecked & saved - that took care of it. Bizarre.

Jump to post
  • Sat Jun 15, 2013 12:54 am
  • Replies 1
  • Views 548
3rd Level Categories & Products NOT displaying in Content

Going out of my mind - http://snipurl.com/2799hhc in the content area (not referring to the left nav) - Products & end categories aren't showing in any template -- There is a 3rd level category under Men's Costumes with a product in it - I've re-uploaded all system files to be sure nothing was missi...

Jump to post
  • Sat Jun 15, 2013 12:24 am
  • Replies 1
  • Views 548
Re: Universally Reduce Price

Thank you mystifier - that will work! :)

Jump to post
  • Tue Apr 12, 2011 7:22 am
  • Replies 3
  • Views 463

Search found 23 matches