Search found 54 matches

Search found 54 matches

Re: Order Confirmation Not Sending to Customer

Here is an image of the mail settings: Image

Jump to post
  • Thu Aug 17, 2017 3:17 am
  • Replies 3
  • Views 553
Re: Order Confirmation Not Sending to Customer

Attempting to bump, since this post seems to have never made it onto the first page of General Support.

Jump to post
  • Mon Aug 14, 2017 11:41 pm
  • Replies 3
  • Views 553
Order Confirmation Not Sending to Customer

I'm using OpenCart 1.5.6.4, and using Mail as the email protocol option in settings with no parameters. Order confirmation emails suddenly stopped sending to customers -- but I still receive the admin order notification email. I have made no changes to OpenCart in many months, and the fact that I'm ...

Jump to post
  • Fri Aug 11, 2017 1:26 am
  • Replies 3
  • Views 553
Re: Payment Option Showing When None Selected

For reference, users who try to check out with the credit card method get an error "Security Header not valid" -- so it does not appear to be a real payment method (certainly not one that exists in the admin). I also tried deleting every single payment method other than Paypal Standard from admin > ...

Jump to post
  • Fri Oct 16, 2015 6:48 am
  • Replies 3
  • Views 648
Re: Payment Option Showing When None Selected

My concern is that I only have one payment option set in the admin: PayPal Standard. And if I turn that off and have NO payment options enabled, then the pay by credit card still shows up on checkout.

Where would that be coming from?

Jump to post
  • Fri Oct 16, 2015 12:19 am
  • Replies 3
  • Views 648
Payment Option Showing When None Selected

My site (http://www.awesomedice.com) has started showing the payment option: Credit or Debit Card (Processed securely by PayPal) The only option I had selected was Paypal Standard. No other payment method is even installed. When I disable PayPal Standard, the "Credit or Debit Card (Processed securel...

Jump to post
  • Thu Oct 15, 2015 8:32 pm
  • Replies 3
  • Views 648
Order Export for Stamps.com

Does anyone know of a good extension that will export orders to a csv to be imported into Stamps.com. After looking through dozens, none of them seem to do quite what I need (which I thought was a simple requirement list). I need the extension to: allow me to filter by order status (many extensions ...

Jump to post
  • Sun Sep 06, 2015 6:44 am
  • Replies 1
  • Views 868
Re: How to use SMTPS for Secure Email?

At last, success! Just adding ssl:// in the front fixed everything. Thank you so much!

Jump to post
  • Wed Aug 19, 2015 10:00 am
  • Replies 4
  • Views 618
How to use SMTPS for Secure Email?

My PCI compliance fails when using regular SMTP for Mail (I'm currently using only PayPal standard checkout as a result, which is costing me orders). I have upgraded to OC 1.5.6.4, but still do not see a SMTPS option. When I set my port to 465 I get an error: EHLO not accepted from server! I've veri...

Jump to post
  • Mon Aug 17, 2015 4:15 am
  • Replies 4
  • Views 618
Remove Returns Section

How can I get rid of the returns form? I see a bunch of free mods for 1.5.x but nothing for 2.0.

Jump to post
  • Mon May 18, 2015 11:29 pm
  • Replies 0
  • Views 162
Re: 2.1 .htaccess & SEO rewrites

Unfortunately the one line I could remove to allow the site to load was the last one mentioned in my post, and SEO URLs did not work without that line.

Jump to post
  • Tue Jan 27, 2015 9:59 pm
  • Replies 3
  • Views 995
Top Nav Links Don't Work when Child-Cats Present

Busy customizing the 2.1 default theme. I notice that if a category has child categories, then when you hover over the link in the top nav it shows a dropdown, and you can no longer actually click on the parent category link (though you can right-click to open in a new window). Instead you have to c...

Jump to post
  • Sun Jan 25, 2015 6:25 am
  • Replies 1
  • Views 515
2.1 .htaccess & SEO rewrites

New install of 2.1 and I'm trying to get SEO URLs working. When I enable the default .htaccess (renaming .htaccess.txt) the site fails to load at all, giving me a 500 error. I have mod rewrite installed, and in fact I tested it with a .htaccess with this code: RewriteEngine on # Use PHP5.4 as defaul...

Jump to post
  • Sun Jan 25, 2015 1:40 am
  • Replies 3
  • Views 995
Re: Can't Use SSL Email on Port 465

Ooof. Mildly terrified of upgrading after all the various tweaking I did. How painful is the upgrade process? What kind of stuff will it overwrite? I'm assuming anything storefront-wise in the theme will be unaffected.

Jump to post
  • Mon Jun 30, 2014 5:40 am
  • Replies 3
  • Views 588
Can't Use SSL Email on Port 465

Using Opencart 1.4.9. I got a slew of PCI Compliance failures regarding non-encrypted email. When I try to change to port 465 for my SMPT, no emails go through. I've verified the port is not blocked by my ISP or host. My host suggested that the problem is that the site needs to be set to use SSL (SM...

Jump to post
  • Mon Jun 30, 2014 3:55 am
  • Replies 3
  • Views 588
Email Port - PCI

I got a PCI failure for unencrypted communication on several ports -- which appear to all be email ports. I talked to my host and they recommended switching to port 465 to solve the issue. I switched my Thunderbird port to 465 with no problem. When I changed the port in System > Settings > Mail to 4...

Jump to post
  • Sun Jun 08, 2014 11:41 pm
  • Replies 1
  • Views 372
Re: SEO and Opencart

That I am about to launch a website which I want to have in Dutch for the Dutch market, and English for the rest of the world. Possibly with adding more languages. So I have two domains mayann.nl and mayann.eu; Can I link those to the two different languages when I run one store and is this good fo...

Jump to post
  • Sun Jun 08, 2014 11:32 pm
  • Replies 137
  • Views 90506
Re: Site not showing up in search results

A few questions for you: were you ranking before the move? Did you change domain names? What kinds of searches do are you trying to rank for? Just a cursory glance suggests that you aren't well optimized for search engines. A few things that jump out: - You have very few links to your site from othe...

Jump to post
  • Mon Jan 13, 2014 12:26 am
  • Replies 7
  • Views 2184
Search Functionality

The search box on my site automatically defaults to whatever category the user is currently in -- for my site this is pretty terrible. Is there anyway I can change the default to be all categories? This is the code in the header for the search box in my theme -- what in here would I need to change? ...

Jump to post
  • Mon Mar 04, 2013 12:40 pm
  • Replies 1
  • Views 178
Search Default Category

The search box on my site automatically defaults to whatever category the user is currently in -- for my site this is pretty terrible. Is there anyway I can default searches to be sitewide? This is the code in the header for the search box in my theme -- what in here would I need to change? function...

Jump to post
  • Mon Dec 31, 2012 11:21 am
  • Replies 0
  • Views 98

Search found 54 matches