Search found 43 matches

Search found 43 matches

Re: PHP updated from 5.3 to 5.7, admin panel inaccessible

I really appreciate your help here. I'm a little confused here, is that code suppose to replace the whole /systems/database/mysqli.php file? I just replaced your code with my mysqli.php code, and it came up with additional errors.

Any other ideas?

Jump to post
  • Mon Feb 29, 2016 1:25 am
  • Replies 8
  • Views 1393
Re: PHP updated from 5.3 to 5.7, admin panel inaccessible

line 54 specifically: } else { the whole mysqli.php file: <?php final class MySQLi { private $mysqli; public function __construct($hostname, $username, $password, $database) { $this->mysqli = new mysqli($hostname, $username, $password, $database); if ($this->mysqli->connect_error) { trigger_error('E...

Jump to post
  • Thu Feb 25, 2016 12:21 pm
  • Replies 8
  • Views 1393
Re: PHP updated from 5.3 to 5.7, admin panel inaccessible

root/config.php root/admin/config.php instead of define('DB_DRIVER', 'mysql'); use define('DB_DRIVER', 'mysqli'); Just did that for both the /config and /admin/config/php files and now I get this error with no site loading at all: Parse error: syntax error, unexpected 'else' (T_ELSE), expecting fun...

Jump to post
  • Thu Feb 25, 2016 11:07 am
  • Replies 8
  • Views 1393
PHP updated from 5.3 to 5.7, admin panel inaccessible

First of all thanks in advance for looking over this, I'm kind of in a dire situation here regarding one of my fathers sites: abmedsupply.com I'm having a pretty big issue at the moment, my host (Dreamhost) recently upgraded from php 5.3 to 5.7, i'm running OC 1.5.6, which apparently won't run on ph...

Jump to post
  • Thu Feb 25, 2016 10:53 am
  • Replies 8
  • Views 1393
Re: Error getting rates from USPS using USPS Alternate Exten

straightlight,

we don't usually ship internationally, so no international shipping services are offered, here are the current settings.

Image

Thanks in advance!

Jump to post
  • Sun Aug 30, 2015 4:49 am
  • Replies 3
  • Views 218
Re: Error getting rates from USPS using USPS Alternate Exten

Sorry to double post, but anything? I'm sure others have ran into the same problem especially since this is a fairly popular mod used by many, as the default USPS just doesn't work. No replies from the comment section. Any help please? The shipping factor is a major limiting factor for our small sit...

Jump to post
  • Sat Aug 29, 2015 5:32 pm
  • Replies 3
  • Views 218
Error getting rates from USPS using USPS Alternate Extention

I've been using the USPS alternate extension for a while now and it was working flawlesly, but now I've been getting this error: "Error getting rates from USPS. If this error persists please contact us for a quote.", I haven't made any changes whatsoever, and I believe this started happening after t...

Jump to post
  • Thu Aug 20, 2015 6:09 am
  • Replies 3
  • Views 218
Re: Search feature not working

I was able to fix it! Finally! In case anyone was wondering in the future. I had to edit catalog\view\javascript\ common.js Changed this: url += '&search=' + encodeURIComponent(search); to url += '&filter_name=' + encodeURIComponent(search); and it worked! I would not have been able to do without yo...

Jump to post
  • Wed Jun 25, 2014 7:04 am
  • Replies 9
  • Views 2442
Re: Search feature not working

All I was able to find was was this in catalog/view/theme/OPC040095/template/product/search.php $('#button-search').bind('click', function() { url = 'index.php?route=product/search'; var search = $('#content input[name=\'search\']').attr('value'); if (search) { url += '&search=' + encodeURIComponent...

Jump to post
  • Wed Jun 25, 2014 12:14 am
  • Replies 9
  • Views 2442
Re: Search feature not working

This script is not part of the standard. Seems to be embedded in the template you are using. Guess you have to edit the template (header.tpl) manually and disable it - if it is not to configure as module (see backend menu Extensions > Module). Hm.. Thanks for the tip, but it still doesn't seem to b...

Jump to post
  • Tue Jun 24, 2014 7:57 am
  • Replies 9
  • Views 2442
Re: Search feature not working

the carousel module is disabled already (installed but disabled), and I just disabled the Latest module to see if that would yield anything different but same results. But there are still errors coming from: Step Carousel Viewer when using the global search. TypeError: what is undefined (not displa...

Jump to post
  • Tue Jun 24, 2014 1:42 am
  • Replies 9
  • Views 2442
Re: Search feature not working

If you expect to get some help, you should provide details like: 1. which version of OpenCart 2. which template is in use 3. use modifications, if - which As far as I can see, you have a lot of errors. To test I would disable the Step-carousel script and see if works afterwards. sorry for the lack ...

Jump to post
  • Tue Jun 24, 2014 1:04 am
  • Replies 9
  • Views 2442
Search feature not working

Hello, I'm having a certain issue with the search feature on my install. The top search bar on the site doesn't work, anytime you put anything in there it returns with no results. But if you enter your keyword on the results page and search again it works fine. Any idea how to remedy this? Link remo...

Jump to post
  • Tue Jun 24, 2014 12:29 am
  • Replies 9
  • Views 2442
Re: [Free] Alternate USPS Shipping

this mod seems to be working fine, i just don't exactly understand how it works. For example, I have an item that I know fits in a flat rate small sized box. The weight is set to .5lbs and the dimensions are 1x1x1. How come when I test it out the flate rate small sized box does not show up? Only the...

Jump to post
  • Mon Jun 23, 2014 11:50 am
  • Replies 1
  • Views 802
upgrading from 1.4.9.4 to 1.5.6

I've got an opencart installation (1.4.9.5) and I've created a new store running 1.5.6. I'm wondering whether it's possible to import all the products from my previous install to the new one? Including images, and all the options?

Thanks in advance

Jump to post
  • Fri Jun 13, 2014 4:16 am
  • Replies 2
  • Views 436
Re: [UPDATED] Export/Import tool for OpenCart 1.4.9

Can I use this to export products from 1.4.9 and then reimport them into a 1.5.6 OpenCart installation?

Jump to post
  • Tue May 27, 2014 5:23 am
  • Replies 210
  • Views 86989
Re: USPS small flat rate box always showing up

Thanks for the reply! That seems like a perfect solution, just tried it on 1.4.9 but it's getting a fatal error on line 214 at/admin/controller/shipping/usps_alt.php, so I don't think it works unfortunately for 1.4.9 :(

We're looking to upgrade soon so hopefully this should work. Thanks again.

Jump to post
  • Sat Feb 01, 2014 5:21 am
  • Replies 3
  • Views 1080
USPS small flat rate box always showing up

Hello, I'm having a little trouble with the USPS shipping module for a while now. We sell medical supplies on our site, from test tubes to wheel chairs, the issue is I want to use USPS flat rate shipping options for the smaller options, like test tubes for example. I don't want it to appear for larg...

Jump to post
  • Fri Jan 31, 2014 9:53 am
  • Replies 3
  • Views 1080
Re: Product Price depends on two options. Is this possible?

Why not set up 2 options, one thickness and one for size? would that work? That is how it's setup at the moment, and it won't exactly work. Sorry for the bad example. I have a Gauze that I sell, there are 3 sizes (sm: $1, md: $2, lg: 3), each size has a different price. Also each gauze has a thickn...

Jump to post
  • Tue Aug 20, 2013 1:33 pm
  • Replies 2
  • Views 545
Product Price depends on two options. Is this possible?

Hello all, I have a product in which the price depends on two options and am not very sure how to set it up within opencart. For example, say I sell table clothes, I have two options for the product, size and thickness. Base price would be $5, larger would be $5 more, and thicker would be $5 for the...

Jump to post
  • Mon Aug 19, 2013 12:54 pm
  • Replies 2
  • Views 545

Search found 43 matches