Search found 23 matches

Search found 23 matches

Re: [MOD] Facebook Like Button on Product Page

Nope, no luck yet. I tried everything i could, but still wrong image. I would appreciate help too... :)

Jump to post
  • Wed Apr 13, 2011 4:24 pm
  • Replies 84
  • Views 45331
Re: Product Highligt / border

Thats great stuff, Thanks a lot!!!!

Jump to post
  • Fri Apr 08, 2011 6:42 pm
  • Replies 13
  • Views 3204
Re: product order

I want to ask the same thing. Is it possible to list them alphabetically, on search or through categories?

Jump to post
  • Thu Apr 07, 2011 10:22 pm
  • Replies 1
  • Views 345
Re: [MOD] Facebook Like Button on Product Page

Yea, same here. I tried various codes for the heading in search of the correct opengraph, but no success. Still there is problem with the images. I am not a pro, but I'm pretty sure that one of the guys here can help us out. You need to set-up your header with the correct Opengraph Protocol for Face...

Jump to post
  • Thu Mar 31, 2011 6:44 pm
  • Replies 84
  • Views 45331
Re: [MOD] Facebook Like Button on Product Page

Hey Guys, I saw the extension and the images are working fine there. I have one questions, since i modified the product.tpl in view/theme/default, is it possible just to add this code in the header.tpl: <fb:share-button class="meta"> <meta name="medium" content="mult"/> <?php foreach ($this->documen...

Jump to post
  • Mon Mar 28, 2011 11:09 pm
  • Replies 84
  • Views 45331
Re: [MOD] Facebook Like Button on Product Page

I think I found another problem with this MOD. When I post a link on the fanpage of my website on facebook, the thumbnail doesn't appear at all.

It is great mod, but still some issues to clarify. Can somebody help us with this?

Jump to post
  • Thu Mar 17, 2011 6:42 pm
  • Replies 84
  • Views 45331
Re: [MOD] Facebook Like Button on Product Page

Hey, I put in the code just as you said, but nothing appears on the product pages. It just adds some space between "average rating" and "Quantity" Any ideas? Edit -> fixed that, but the problem mentioned above with the wrong picture is still there. I read everithing posted but it is very hard for me...

Jump to post
  • Wed Mar 16, 2011 6:32 pm
  • Replies 84
  • Views 45331
Re: HTML Code in MyModule problem

I tried with direct save, still it continues to add the <p>paragraph. Really weird it was working yesterday...

Jump to post
  • Wed Mar 16, 2011 5:01 pm
  • Replies 3
  • Views 839
HTML Code in MyModule problem

Hi guys, I am using the mymodule 1.7 for various html codes on my website. When i created the site i have inserted the Facebook like box in it. It was working perfectly until this morning. I found out that it automatically puts <p> in the middle of the facebook code. I tried removing it, but when i ...

Jump to post
  • Wed Mar 16, 2011 4:42 pm
  • Replies 3
  • Views 839
Re: [RELEASED] Auto SEO v0.4

Hi,

You have to turn on the SEO friendly URLs:

Admin -> Settings -> Server -> Use SEO URL's -> YES

Then with your FTP manager locate "htaccess.txt" in the root folder and rename it to ".htaccess"

Hope that helps!

Jump to post
  • Wed Mar 09, 2011 10:52 pm
  • Replies 65
  • Views 19708
Re: Meta Tags

Hi, I am trying to do some stuff with meta tags as well. Unsuccessful so far though. Just to mention that I'm not a pro. I want to achieve something like this: <meta name="Description" content="whatever whatever" > <meta name="Keywords" content="whatever, whatever " > <meta name="robots" content="no...

Jump to post
  • Wed Mar 09, 2011 10:47 pm
  • Replies 2
  • Views 721
Re: [RELEASED] Auto SEO v0.4

Hi guys,

Quick question - can I add some stuff after the product name?
Example:

yourdomain.com/product-123-madeby-mililitres-superfine

i read that the Auto SEO does friendly urls automatically for the product name. It will be cool if you can addstuf automatically to all your products

thanks

Jump to post
  • Thu Mar 03, 2011 2:56 am
  • Replies 65
  • Views 19708
Re: Please help: Adding Script to Disable Right Click Mouse

Is there a way to disable the selection on your store? Nomatter text or picture.

http://www.parfumi.net/catalog/yves-sai ... -5258.html
- Like here... try to select the text...

Thanks

Jump to post
  • Sat Feb 26, 2011 10:07 pm
  • Replies 8
  • Views 2208
Re: Change background of Default Template

Ok, thanks, it worked fine... Quite a work for a widescreen image :) I have a new problem... So I want to make the header image (background) larger. I tried to make the image itself larger but it seems that it automatically cut it from the top. So i guess that there should be some pixel adjustment. ...

Jump to post
  • Mon Feb 21, 2011 5:17 am
  • Replies 23
  • Views 8787
Re: Modulo Encuesta - Sidebar Slideshow Gratis

Hi guys,

Sorry for using english in this section.

I installed the sidebar slide show (great module). One question though- how do i select certain products to show. Now its getting random products from the list. I want to focuse it on certain one a bit. Is it possible?

Thanks

Jump to post
  • Sat Feb 19, 2011 2:27 am
  • Replies 29
  • Views 5267
Re: Change background of Default Template

I have another issue... I am using village black theme and as you know on widescreens the background is clearly visible on the two sides of website. What i want to do is put for example photos of two people touching the website (I know it sounds weird :) ) on each side. Like this side for example: h...

Jump to post
  • Sat Feb 05, 2011 5:05 am
  • Replies 23
  • Views 8787
Re: [1.4.7] Bulgarian language Encoding issue

I did everything on this topic - Verified that the encoding was UTF-8 without BOM, but still the problem persists. Any other ideas? EDIT: Ok, found the problem! If you modify the "powered by open cart" in the language you are using (in this case Bulgarian) - MAKE SURE YOU SAVE IT IN UTF-8 WITHOUT BO...

Jump to post
  • Fri Feb 04, 2011 11:27 pm
  • Replies 14
  • Views 5767
Re: 1.4.8b Greek Language switching error

Ok, i have the same error. Language and currency. I have installed Bulgarian.

So i did everything you guys said here - opened it with notpad++ and converted it and encoded it in Encode in UTF-8 without BOM.... but still the error comes up.

There is no space before the <?php

Whats next?

Jump to post
  • Fri Feb 04, 2011 11:14 pm
  • Replies 9
  • Views 5292
Re: Move all to new domain

Thanks for the help bajaber, that is what i didn't get! Now I understand...

I am waiting for the DNS to refresh and the new domain to be active. I will post if everything goes well...

Thanks for the help!

Jump to post
  • Tue Feb 01, 2011 2:34 am
  • Replies 25
  • Views 31813

Search found 23 matches