Search found 68 matches

Search found 68 matches

Re: product not found when seo url activated

i did change the .htaccess like you told me , it is still not working ? Is there anything else what i can do, should i change the oc version?

Jump to post
  • Thu Dec 22, 2011 2:47 am
  • Replies 17
  • Views 3660
Re: having trouble setting up the paypal standard model OC 1

the error log its only showing 1 error, 2011-12-16 7:53:55 - PHP Notice: Undefined variable: account in /www/htdocs/test/shop/catalog/view/theme/elegant_purple/template/common/footer.tpl on line 32

and no other error :(

Jump to post
  • Sat Dec 17, 2011 9:37 pm
  • Replies 3
  • Views 795
Re: product not found when seo url activated

thats the .htaccess from my forum: Options -MultiViews +FollowSymlinks -Indexes # # If mod_security is enabled, attempt to disable it. # - Note, this will work on the majority of hosts but on # MediaTemple, it is known to cause random Internal Server # errors. For MediaTemple, please remove the bloc...

Jump to post
  • Sat Dec 17, 2011 9:12 pm
  • Replies 17
  • Views 3660
Re: product not found when seo url activated

i also did add this line to the .htaccess but i end up in my forum :(

Jump to post
  • Sat Dec 17, 2011 6:31 pm
  • Replies 17
  • Views 3660
Re: product not found when seo url activated

i did call my host and they told me that they did enabled mod_rewrite but its still not working :(

Jump to post
  • Sat Dec 17, 2011 6:30 pm
  • Replies 17
  • Views 3660
Re: [RELEASED] deadcow SEO v1.2 & v2.0

i have arround 14k products when i try to run ur module on products or tags it allways stops and ends up with this message: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@m...

Jump to post
  • Fri Dec 16, 2011 3:35 pm
  • Replies 68
  • Views 27685
Re: product not found when seo url activated

good point , i will enable seo urls for some time and try 2 find example for both cases my-sex-toys.net/shop/dildos/double-dongs?product_id=188936 - this 1 works :P http://my-sex-toys.net/shop/dildos/clone-your-own/clone-a-willy-dildo-kit-glow-in-the-dark this 1 not well now i notice myself, that no...

Jump to post
  • Fri Dec 16, 2011 3:25 pm
  • Replies 17
  • Views 3660
Re: product not found when seo url activated

yes, my .htacces is edited like in the tutorial explained, some of the products work when seo urls activated but the most don't , it was working before, afterwords i did edit the keywords a bit and now this :(

Jump to post
  • Fri Dec 16, 2011 8:48 am
  • Replies 17
  • Views 3660
Re: product not found when seo url activated

well, atm seo urls are not enabled because the products are not found when enabled. but when enabled , yes to all your points

Jump to post
  • Thu Dec 15, 2011 7:32 pm
  • Replies 17
  • Views 3660
Re: Image Manager Not Working

make sure you made the image folder with the right permissions 777 chmod for the image folder + all subfolders

Jump to post
  • Wed Dec 14, 2011 10:12 pm
  • Replies 11
  • Views 1680
Re: Sub-Category Products not showing

does this error occure when you have seo urls activated?

Jump to post
  • Wed Dec 14, 2011 10:11 pm
  • Replies 6
  • Views 1323
Re: product not found when seo url activated

well, thats what i did check this url http://my-sex-toys.net/shop/california-girl-doll , for me it looks good, when i use seo urls it does not work, as soon i use the normal urls all works fine

Jump to post
  • Wed Dec 14, 2011 9:24 pm
  • Replies 17
  • Views 3660
Re: SEO url links not working for all products when searchin

i am facing a similar problem, hope someone can help us .

Jump to post
  • Wed Dec 14, 2011 2:54 am
  • Replies 6
  • Views 899
product not found when seo url activated

hey, i have a small problem, when i try to use seo urls, some of my products are not found anymore, it has the perfect url for my product but the products is not found in opencart.

did anyone ever notice this?

let me know.

thanks a lot

Jump to post
  • Wed Dec 14, 2011 2:49 am
  • Replies 17
  • Views 3660
Re: having trouble setting up the paypal standard model OC 1

or is there a place where i can get help with these issues, i was tryin to find some help on http://x.com but i could not find support regarding opencart

Jump to post
  • Mon Dec 12, 2011 6:59 pm
  • Replies 3
  • Views 795
having trouble setting up the paypal standard model OC 1.502

Hey i am using opencart 1.502 all works quite good so far, shop is pretty much done http://my-sex-toys.net/shop , now i am tryin to setup the paypal standard module, i did enter the token + i did setup my paypal account like it was written in the tutorial here on oc forums. Now when i try to buy som...

Jump to post
  • Sun Dec 11, 2011 8:16 pm
  • Replies 3
  • Views 795
SEO URLS , i don't understand a part .[SOLVED]

If your opencart installation does not run on the main web folder make sure you folder it does run in ie. / becomes /shop/ my opencart installation runs in /shop and when i turn on the seo urls, my links are not working anymore, can anyone please tell me how to set it up that my seo urls are working...

Jump to post
  • Sun Dec 11, 2011 4:54 am
  • Replies 2
  • Views 250
Re: [MOD] Apsona ShopAdmin - import, export and reporting

i did solve it , i changed the version and all works fine now :) apsona is awesome

Jump to post
  • Sun Dec 04, 2011 7:59 pm
  • Replies 165
  • Views 74403

Search found 68 matches