Search found 828 matches

Search found 828 matches

Re: [Released] Australia Post Shipping Module (Read 1st post

Yeah, that all sounds like enough annoying shit to push anyone away from continuing to support a free extension!

Surely there's someone else out with the coding skills to take over updating/improving the extension. Unfortunately, my coding skills are limited to those found in my signature...

Jump to post
  • Sun May 19, 2013 6:41 pm
  • Replies 471
  • Views 119721
Re: [vQmod] Add meta description to information pages

I'm not using 1.5.5.1 so won't be upgrading this mod until I am (which won't be for a while).

Just check the vQmod error log and it should tell you what's wrong (unless something in the database has changed significantly).

Jump to post
  • Mon May 13, 2013 11:27 am
  • Replies 28
  • Views 13242
Re: [vQmod] Add contact form to information page

I don't think you've removed the country/zone completely.

Jump to post
  • Thu Feb 07, 2013 4:11 am
  • Replies 18
  • Views 21014
Re: [BETA3] Upgrade Script 14x to 1.5.1.2 PLUS PRODUCT OPTIO

Could be related to your template. 1.4.x templates won't work on 1.5.x stores. Have you tried switching to the default template?

Jump to post
  • Wed Nov 28, 2012 6:03 am
  • Replies 410
  • Views 257675
Re: [Released] Australia Post Shipping Module (Read 1st post

Unfortunately, SuperJuice (Sam) doesn't seem to be supporting/maintaing this module anymore so unless someone takes it over there won't be any features added. What you're asking stephanmuller might be possible with another mod/extension, but I'm not sure if there is one out there that does what you ...

Jump to post
  • Mon Nov 26, 2012 9:51 am
  • Replies 471
  • Views 119721
Re: Where is shipping cost stored?

Sorry for the bump, but its kinda blowing my mind that a cart doesnt show the shipping cost for each order in the admin area. I can't be the only one to have noticed this problem. Is it really nowhere to be found? All of my orders show the shipping cost so I don't know why yours isn't if you've ena...

Jump to post
  • Sat Nov 24, 2012 8:05 am
  • Replies 6
  • Views 380
Re: Re:about Australia Post Shipping Method

Don't know about the errors, but I do know that the default Aus Post module lacks a whole heap of options. I would recommend using this one: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=119&t=5638 until the default module has been upgraded (hopefully it will be, because the other Aus Post module isn't ...

Jump to post
  • Thu Nov 22, 2012 3:16 pm
  • Replies 3
  • Views 494
Re: How to delete and block indexed pages from Google?

As an individual fix for just one or two incorrectly indexed pages, you could try a 301 redirect in your .htaccess file: redirect 301 /vintage-christmas-ornaments/Ornaments http://www.randttreasures.com/vintage-christmas-ornaments If it is an ongoing problem, and Google keeps on indexing these rando...

Jump to post
  • Thu Nov 22, 2012 6:26 am
  • Replies 2
  • Views 608
Re: Cpanel ReDirects Not Working

I don't really understand that redirect (which isn't to say that it won't work). This is how I do my 301 redirects in the root .htaccess: redirect 301 /old-page http://www.yourstore.com/new-page? Note the trailing ? Or sometimes they don't have the ?: redirect 301 /old-sitemap http://www.yourstore.c...

Jump to post
  • Wed Nov 21, 2012 5:33 am
  • Replies 3
  • Views 324
Re: Cpanel ReDirects Not Working

It may be due to the fact that OC has its own .htaccess file, and when cPanel tries to do a redirect it conflicts with this.

I also had this problem with redirects through my control panel (not cPanel). I ended up just doing them manually.

Jump to post
  • Wed Nov 21, 2012 5:12 am
  • Replies 3
  • Views 324
Re: Tax displaying before log in

It's probably got to do with the set up of "Taxes" in Admin->System->Settings->Your Store->Option (Tab)

Check the "Use Store Tax Address". You might need to change it to another option.

Jump to post
  • Wed Nov 21, 2012 5:07 am
  • Replies 2
  • Views 186
Re: Please could you just advise me?

You've actually got unlimited category pages... Type anything after vintage-christmas-ornaments/ and it will show the same page. Must be standard way OC works... Sorry, but i think you don't understand the issues i've faced with. I understand: http://www.randttreasures.com/vintage-christmas-ornamen...

Jump to post
  • Wed Nov 21, 2012 4:28 am
  • Replies 10
  • Views 1068
Re: Please could you just advise me?

You've actually got unlimited category pages...

Type anything after vintage-christmas-ornaments/ and it will show the same page. Must be standard way OC works...

Jump to post
  • Tue Nov 20, 2012 8:44 am
  • Replies 10
  • Views 1068
Re: Where is shipping cost stored?

Have you enabled all of the "order-totals" that you need/want? Admin->Extensions->Order Totals Sub-total is displayed ex tax. There might be a mod to change this if you really want. If you need the shipping cost to display with tax (it's usually displayed ex tax as well), then search my posts for a ...

Jump to post
  • Tue Nov 20, 2012 6:06 am
  • Replies 6
  • Views 380
Re: Footer looks strange on product page

If the above suggestion doesn't work then probably haven't closed a div. Open product.tpl and try putting </div> down towards the bottom (just above the footer code).

Jump to post
  • Tue Nov 20, 2012 6:01 am
  • Replies 2
  • Views 185
Re: Modifying "onfocus" action of text box

Figured it out:

Code: Select all

<input type="text" name="email" value="E-mail" title="Email Address" size="17" onblur="if (this.value == '') {this.value = '';}" onfocus="if(this.value == 'E-mail') {this.value = '';}" />

Jump to post
  • Fri Nov 16, 2012 8:51 am
  • Replies 1
  • Views 179
[SOLVED] Modifying "onfocus" action of text box

I currently have a text box set up like this: <input type="text" name="email" value="E-mail" title="Email Address" size="17" onfocus="this.value='';" /> Which works great the first time a customer clicks on the box to enter their email address. But, if they click out of the box, and then back in aga...

Jump to post
  • Fri Nov 16, 2012 8:22 am
  • Replies 1
  • Views 179
Re: So confused - template change doesn't show

Probably just a cache issue. Clear your browser cache a couple of times and refresh the page.

I know in Safari I press Cmd + Opt + E to clear the cache (several times) and then Cmd + R to refresh the page. Most of the time changes will show after this, but sometimes it still takes a while.

Jump to post
  • Thu Nov 15, 2012 5:21 pm
  • Replies 4
  • Views 323
Re: SEO Friendly URLs on logo and footer.

I don't think that you really need those pages to be SEO, as they don't need to be indexed by a search engine. The only one I have changed is the homepage with this in .htaccess: # SEO homepage - Multiple currencies RewriteCond %{QUERY_STRING} ^route=common/home$ RewriteCond %{REQUEST_METHOD} !^POST...

Jump to post
  • Thu Nov 15, 2012 11:49 am
  • Replies 3
  • Views 916

Search found 828 matches