Search found 21 matches

Search found 21 matches

Re: Error while getting my site indexed in google

i see light in the tunnel, but need a little help pls

Jump to post
  • Thu Jan 27, 2011 6:25 pm
  • Replies 12
  • Views 1901
Re: Error while getting my site indexed in google

Guys i finally manage to get something ALMOST working http://www.myled.tk/index.php?route=fee ... p_improved this time i'm getting a parsing error in line 239 which is the last line and is empty.
Is it possible someone to have a look ?
Thanking you in advance!

Jump to post
  • Sat Jan 08, 2011 3:38 am
  • Replies 12
  • Views 1901
Re: Error while getting my site indexed in google

Guys i manage to add some space between the links somehow and now the sitemap looks correct. However i'm still getting parsing error in line 239 which is the last line and looks empty to me, is it possible somebody to have a look http://myled.tk/index.php?route=feed/google_sitemap_improved i think i...

Jump to post
  • Thu Jan 06, 2011 4:00 am
  • Replies 12
  • Views 1901
Re: [Released] google sitemap for generating xml sitemap

? Guys can i get that zip file somehow ? everytime when i donwnload it's saying archive is corrupt or something like that! pls somebody to post it in rar or something else different than zip. :'(

Jump to post
  • Wed Dec 29, 2010 1:48 am
  • Replies 24
  • Views 19309
Re: [Released] google sitemap for generating xml sitemap

Does anyone have proper zip file cause that one is telling me that the archive is corrupt!
pls post the code on new file :'(

Jump to post
  • Sat Dec 25, 2010 9:33 pm
  • Replies 24
  • Views 19309
Re: Error while getting my site indexed in google

ZAR is South African Rand which is 10 for 1 euro. :D That site is still a sample. Sapporo did you check the sitemap - looks all right isn't it ?

Jump to post
  • Thu Dec 23, 2010 8:41 pm
  • Replies 12
  • Views 1901
Re: Error while getting my site indexed in google

:( guys i just checked the sitemap and there is no sign from my host or something strange. The only thing is that there is no spaces at all. does anyone checked it here http://www.myled.tk/index.php?route=feed/google_sitemap ? Most probably i missunderstand something I hope you wont start swearing a...

Jump to post
  • Thu Dec 23, 2010 4:06 am
  • Replies 12
  • Views 1901
Re: Problems Uploading Images

Stuff4toys one more thing! I've got exactly the same problem. I'm using free hosting plan with 000webhost.com there is some issue with sitemap products feed but thats another story. Anyway. I managed to fix that blank pic manager problem by disabling some kind of analityc code from the host. So my p...

Jump to post
  • Thu Dec 23, 2010 3:19 am
  • Replies 34
  • Views 3900
Re: Error while getting my site indexed in google

so there is no way around that - like adding some script or something :(

Jump to post
  • Wed Dec 22, 2010 2:06 am
  • Replies 12
  • Views 1901
Error while getting my site indexed in google

ow are you guys! I'm noobie to OC and i'm not a php expert. I'm using OpenCart v1.4.9.1 with free hosting from http://www.000webhost.com/ I'm trying to get my site indexed in google. But i'm getting the following error: Parsing error We were unable to read your Sitemap. It may contain an entry we ar...

Jump to post
  • Sun Dec 19, 2010 4:59 am
  • Replies 12
  • Views 1901
Re: Problems Uploading Images

Stuff4u one more thing! have a look here http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 16&p=20312 ! before the small letters problem i had to disable that adtracking script
Good luck !

Jump to post
  • Fri Dec 17, 2010 4:00 am
  • Replies 34
  • Views 3900
Re: Problems Uploading Images

try to rename the file that u upload to image.jpg instead image.JPG ... could work

Jump to post
  • Fri Dec 17, 2010 3:52 am
  • Replies 34
  • Views 3900
Re: Currency problem

i had the same problem - your default currency must be 1 then you have to change the other currency to something else. and will update after time ;)
let us know how is going

Jump to post
  • Fri Dec 17, 2010 3:46 am
  • Replies 1
  • Views 280
Re: Big proble with google sitemap

Got similar problem - http://myled.tk/index.php?route=feed/google_sitemap i don't get any spaces in my sitemap. (no space between links, priority, and etc.) i'm running 1.4.8.1 help pls :skull:

Jump to post
  • Thu Dec 16, 2010 3:20 am
  • Replies 19
  • Views 1997
Re: Post any OpenCart 1.4.6 Bugs here!

Yes, the google sitemap is a bug and I just fixed it for the next version. To Fix now: 1. EDIT: catalog/controller/feed/google_sitemap.php 2. SELECT ALL AND DELETE 3. PASTE THIS INSTEAD: <?php class ControllerFeedGoogleSitemap extends Controller { public function index() { if ($this->config->get('g...

Jump to post
  • Wed Dec 15, 2010 3:33 am
  • Replies 84
  • Views 21449
Re: sitemap - no spaces between links :(

Thanks for the remark! I'll keep that in mind when i post,
How about - how to fix that sitemap story :ponder:

Jump to post
  • Fri Dec 03, 2010 5:16 pm
  • Replies 2
  • Views 682
sitemap - no spaces between links :(

How are you guys! I'm running OC 1.4.9.1 on free host service from http://www.000webhost.com/ I'm getting very strange sitemap http://www.myled.tk/index.php?route=feed/google_sitemap It does looks like : http://www.myled.tk/LED-Flood-Light-10W-floodlightweekly1.0http://www.myled.tk/LED-tube-60cmweek...

Jump to post
  • Fri Dec 03, 2010 4:54 am
  • Replies 2
  • Views 682
Re: Images uploading in image manager as blank images

Try that:
change the image name from image.JPG to image.jpg
the extension of the file must be in small letters.
Let us know how is going!

Jump to post
  • Wed Dec 01, 2010 2:01 am
  • Replies 3
  • Views 476
Re: Images uploading in image manager as blank images

My friend i had exactly the same problem. When you uploading the image should look like this image.jpg not image.JPG
with 2 words the extension of the file MUST BE WITH SMALL LETTERS
I don't know why!
Try that and let us know!

Jump to post
  • Wed Dec 01, 2010 1:58 am
  • Replies 3
  • Views 476
sitemap Parsing error

How are you guys! I'm noobie to OC and i don't know any php scripting. I'm running OpenCart v1.4.9.1 with freehosting from http://www.000webhost.com . However i've got my SEO enabled. So when i give google the link http://www.myled.tk/index.php?route=feed/google_sitemap i'm getting the following err...

Jump to post
  • Wed Dec 01, 2010 1:42 am
  • Replies 0
  • Views 237

Search found 21 matches