Search found 17 matches

Page 1 of 1

Search found 17 matches

Re: ckeditor problem loading image??

Thanks!... I just used Mozilla and no problem loading. How dumb was that... but why is explorer not loading up image, just freezing?

Jump to post
  • Tue Apr 29, 2014 8:40 pm
  • Replies 4
  • Views 446
Re: ckeditor problem loading image??

Explorer... is that suitable? or advise changing?

Jump to post
  • Tue Apr 29, 2014 8:36 pm
  • Replies 4
  • Views 446
ckeditor problem loading image??

Hi, I haven't found topic that covers this.. so does anybody know how you load image while using editor? I add image... browse server... put cant double click on image to select it for upload. how do you do something so simple as add image to page??? is it a built in problem with new upgrades,,, the...

Jump to post
  • Sat Apr 26, 2014 3:47 am
  • Replies 4
  • Views 446
Re: Vqmod links???

Thank You! :)

Jump to post
  • Wed Sep 26, 2012 9:28 pm
  • Replies 2
  • Views 152
Vqmod links???

Hi

I installed vqmod on website but I upgraded and no files xml work. I cant find link to page how to install vqmod & manager. I want to install vqmod again. Any help?!!

Regards
Genrx

Jump to post
  • Wed Sep 26, 2012 8:39 pm
  • Replies 2
  • Views 152
Re: How To Set Up Multi-Store - Simple 5 step guide

Hi! Good guide.. But with the domains do you upload the whole opencart upload folder to each domain? Example: Original domain I loaded opencart: domain.com (admin/catalog/image etc..) my second domain: domain.net (do i upload same files from domain.com to domain.net?) I had my main domain: domain.co...

Jump to post
  • Wed Sep 26, 2012 12:05 am
  • Replies 190
  • Views 188851
Re: Upgrade, but no install/upgrade.php in browser?F

Thanks for advice! I realise I hadn't manually uploaded this opencart but had used a automatic install in my cpanel, would that of been a problem? But since then I upgrade to latest version from my cpanel. The problem now is my vqmod modules dont work, is there anything I can do? Also while im askin...

Jump to post
  • Tue Sep 25, 2012 11:24 pm
  • Replies 3
  • Views 632
Upgrade, but no install/upgrade.php in browser?F

Hi

Followed upgrade instructions for 5.4.1. Uploaded files over old ones except admin/config.php and config.php. But when I went to upgrade in browser no mydomain/install/upgrade.php excist, couldnt get log in admin either?

Anyone no where i went wrong?

Cheers!!

Jump to post
  • Fri Sep 21, 2012 10:41 pm
  • Replies 3
  • Views 632
Slide Show 1.5.1.3 Images don't work?

Hello

I have tried to put banners in slide show on home page at top content(0) but the images just stack above each other on the page in a column. How do you get images to overlap each other like in proslider showing 1 image a time, can you?

Regards

Jump to post
  • Wed Feb 15, 2012 4:42 am
  • Replies 2
  • Views 552
Re: Transfer 1.4 catalog to 1.5?????

Thanks for that!!!

But just to confirm, i still have to upload 1.5.1.2 over my excisting files in public_html then add those two files also to configure site?????
If thats case can I upload 1.5.1.3 straight over files instead????????
CHEERS!!!

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2012 2:51 am
  • Replies 3
  • Views 225
Transfer 1.4 catalog to 1.5?????

Hi!

Could someone tell me is it possible to transfer product catalog on 1.4 website then upload them to a upgrade 1.5 website. I tried basic save back_up but prob with msql not recconaised? Is there a easy way than just starting from scratch adding products to newe site?

Novice!!!

Jump to post
  • Thu Jan 12, 2012 4:41 am
  • Replies 3
  • Views 225
Link to About Us & Best sellers dont work with SEO URL ON?

Hi! Novice here. When I put SEO url on in settings The links to About Us in information & a product link from Best sellers doesn't work on one product. I get 404 error, I noticed domain address in browser isn't correct address & has several % characters in it. Would anyone know why? I'm using latest...

Jump to post
  • Sat Feb 26, 2011 4:11 am
  • Replies 1
  • Views 317
No logo image in order email?

Hi!

I'm sure this can be easily answered without me spending time to figure it out myself!

Logo image doesn't show in email, therefore should image be certain file size or format? If not where do I find the file or code to remove image link in email?

Thanking you in advance for assistance!

Jump to post
  • Wed Feb 23, 2011 3:48 am
  • Replies 2
  • Views 367
Re: Search Keyword Results in Virus Download??

http://gen-rx.co.uk was a clean install and only added google widget & a proslider module I bought.

Jump to post
  • Fri Feb 18, 2011 1:48 am
  • Replies 3
  • Views 344
Re: Search Keyword Results in Virus Download??

How can I resolve this. Have I got to delete everything and start again? I got this problem when i added youtube module 2 , when i tried to add youtube link code in admin & save it started a program that says you computer is at risk of virus etc. nostrus.ru but domains all end with ru. I also did a ...

Jump to post
  • Fri Feb 18, 2011 1:39 am
  • Replies 3
  • Views 344
Search Keyword Results in Virus Download??

Hi ! I have limited knowledge so grateful for any guidance in why... When I do a keyword search for products on website they come up not showing image. When I click on product it starts a virus download programme mallaware attack normally coming from a .ru domain. What causes this Is it a virus on m...

Jump to post
  • Thu Feb 17, 2011 11:52 pm
  • Replies 3
  • Views 344
Captcha 4 multi languages?

Hi!

I'm a newbie so this question may be straight forward. When using language addons to opencart such as Russian, Chinese, do yo also have to change captcha too so Russian,Chinese characters appear? Do you use numerical captcha and if so where is this obtained from?

Grateful for any help!

Regards.

Jump to post
  • Fri Nov 19, 2010 11:36 pm
  • Replies 0
  • Views 285

Page 1 of 1

Search found 17 matches